Alva
internationaal awardwinnaar // oprecht betrokken // emotiezoeker voor échte herinneringen // bruidsfotograaf Den Haag

Landgoed Te Werve in Rijswijk (bij Den Haag)

Dit landgoed ligt op een rustige plek omgeven door veel natuur, water en een groot open veld. Zowel binnen als buiten trouwen is mogelijk. Ook dineren kan binnen als buiten overdekt door een landelijk ingerichte tent waar de chef heerlijke gerechten bereid voor het oog van jullie en jullie gasten. Landgoed Te Werve is een trouwlocatie voor de liefhebbers van natuur die de optie open willen houden om binnen of buiten te trouwen. En zoek je toch liever de drukte van het centrum van Den Haag op voor een toffe fotoshoot? Geen probleem, dan rijden we daar naar toe om deze fotoshoot te doen, maar rijden we daarna weer terug naar deze prachtige trouwlocatie.

Wil je nog meer zien van Landgoed Te Werve?

Dat kan!

Kasteel de Wittenburg in Wassenaar

Als jullie willen trouwen in Den Haag kun je alle kanten op. Richting het ontspannen strand of voor toch voor meer stijl? Kasteel de Wittenburg heeft allure en ligt op een steenworp afstand van Den Haag, dus als jullie voor stijl kiezen kan ik Kasteel de Wittenburg zeker aanraden om te bezoeken.

Buiten kan er heel sfeervol en schitterend worden getrouwd met een groene achtergrond, vijver met fonteinen aan de ene kant en het statige kasteel aan de andere kant. Binnen is het vrij donker dus kun je er een goed feest geven. Kasteel de Wittenburg is een van mijn favorieten!

Wil je nog meer zien van Kasteel de Wittenburg?

Dat kan!

Voor de bruid die zich als een echte prinses wil voelen: Kasteel Oud-Wassenaar!

De onontdekte parel van Zuid-Holland ligt pal naast Den Haag:Kasteel Oud-Wassenaar. Deze staat op mijn bucket list om nog een keer als trouwlocatie voorbij te zien komen. Voor nu moet ik het nog doen met een shoot die ik met een hele mooie bruid heb gedaan. Voor het ultieme prinsessengevoel zijn we naar Kasteel Oud-Wassenaar gegaan om daar een uitgebreide shoot te doen. Het vele hout en marmer wat in het interieur is aangelegd maakt deze locatie een waanzinnige locatie. Het mooie van Kasteel Oud-Wassenaar is dat het als trouwlocatie nog steeds heel onbekend is. Geen idee waarom, maar het geeft de mogelijkheid om te trouwen op een unieke en bijzondere locatie in Den Haag!

Trouwen in Den Haag? Dan mag Hotel Des Indes hier natuurlijk niet missen!

In hartje Den Haag ligt het prestigieuze Hotel Des Indes. Iedereen kent het en de groten der aarde hebben er een keer overnacht. Denk aan Winston Churchill, Michael Jackson, President Roosevelt, Henry Ford, Prince , Mick Jagger en zelfs de spionne Mata Hari. Allemaal leuk, maar jullie kunnen daar dus ‘gewoon’ trouwen! Sterker nog, de laatste keer dat ik daar was barstte na de ceremonie een feest los waarvan je zou denken dat andere hotelgasten flink van mee konden genieten.

Willen jullie grandeur, dan is trouwen in het iconische Hotel Des Indes in het centrum van Den Haag absoluut het overwegen waard!

De lieve woorden van andere bruidsparen:

Manouk & Frank

Alva; de kunstenaar met een camera!?
Toen wij Alva zijn werk tegen kwamen op een trouwbeurs waren wij door zijn uitleg, spontaniteit, enthousiasme en zijn werk gelijk verkocht, we wisten dat we hem op onze bruiloft wilden en hebben dan ook geen andere fotograaf meer benaderd.
Alva een expert in zijn vak en zijn omschrijving als ‘emotiefotograaf’ slaat hij de spijker op de kop. De foto’s die hij aflevert zijn van hoogstaande kwaliteit en stuk voor stuk kunstwerken. Elke foto op zich zorgt voor een herbeleving van dát moment en de hele dag. Zowel bij ons, als bij onze gasten en familie. 

***** deze recensie is hier ingekort door de enorme lengte :), lees de volledige versie bij onze Facebook recensies of op Google. *****

Corné & Irene

Wij zijn erg blij met de bruidsreportage van Alva. We hebben hem ontmoet op de trouwbeurs en raakte daar al aangestoken door het enthousiasme! Ook bij een latere afspraak bleek het enthousiasme nog volledig aanwezig te zijn. Dit in combinatie met de leuke/originele ideeën en een mooi track record was voor ons de keuze gemaakt. Gedurende onze trouwdag was Alva samen met een second shooter (ook erg blij mee!). De hele dag vol energie om er voor te zorgen dat de beste foto’s gemaakt kunnen worden. Ook op het moment dat je zelf even wat minder energie hebt zorgt hij er voor dat het energiepeil binnen no-time weer op pijl is zodat je weer optimaal kan genieten van de dag. Tijdens onze trouwdag heeft Alva ook een Same Day-edit samengesteld voor de avondgasten. Hier hebben wij ook veel positief commentaar op gekregen en dit filmpje hebben wij inmiddels ontzettend vaak teruggekeken, prachtig! Het trouwalbum wat wij hebben ontvangen is ook van top kwaliteit en is absoluut een album waar wij trots op zijn en met veel plezier in terugkijken! Nogmaals bedankt Alva!

Youp & Laura

Bij de eerste ontmoeting was al snel duidelijk dat Alva van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Door zijn enthousiaste manier van vertellen over zijn vak hadden wij geen tijd meer nodig om na te denken over ons besluit. Alva moest de fotograaf zijn op onze bruiloft. Het was ook heel fijn dat we tijdens de voorbereiding altijd terecht konden voor handige tips om onze dag nog mooier te maken. Op onze bruiloft kwam Alva samen met zijn second shooter. Wat een energie! Echt geweldig. Mede dankzij deze 2 vakmensen is het een hele mooie dag geworden. Dan hebben we het nog niet eens over de foto’s gehad. De belangrijke en emotionele momenten zijn op een hele mooie manier vast gelegd. Alva heeft onze verwachtingen overtroffen. Als je een goeie fotograaf wilt die weet waar die mee bezig is en vol zit met energie dan ben je aan het goede adres. We kunnen hem iedereen aanraden.

Vernice Telesford-Marques

Voor onze bruiloft in juni 2018 hadden wij de Photobooth GIF van Alvafotografie gehuurd. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de goede service. De foto’s/GIF’s kregen wij naderhand toegestuurd, zodat we nog heerlijk konden nagenieten van ons feest. Bedankt voor de topkwaliteit en -service! Zeker een aanrader. 🙂

Jeroen & Martijn

Alva was voor onze bruiloft de fotograaf, en daar hebben we geen minuut spijt van. Wat een ontzettende baas! Niet alleen omdat de foto’s prachtig zijn, maar ook omdat het een fijne vent is om op je bruiloft te hebben. De emoties van de twee dagen die voor ons huwelijk hadden uitgetrokken, heeft Alva echt weten te vangen op beeld. Daar hebben we nog jaren plezier van!

Cassandra & Nick

Vanaf het allereerste moment wisten wij eigenlijk al dat Alva onze trouwfotograaf moest worden. We voelden gelijk een klik. Een vrolijke, bruisende, en zeer kundige man met een missie. We bladerden door een fotoboek van een andere bruiloft, en elke foto was geweldig. Dit wilden wij ook! Onze verwachting waren hoog, maar deze zijn ruimschoots overtroffen. In de aanloop naar de bruiloft, en op de grote dag zelf heeft hij ons enorm geholpen. Soms had hij een uitgesproken mening over onderwerpen, (waar hij achteraf groot gelijk in had) en soms werden we volledig vrij gelaten. Op onze bruiloft was er een “second shooter”, wat is dit een toevoeging! Voorbereidingen van ons beiden werd vastgelegd, en gedurende de dag een extra camera. Ook toen onze ” first look” in het water te vallen dreigde te vallen door de hevige wind heeft Alva ons geholpen en ervoor gezorgd dat dit gewoon door kon gaan, waardoor nog mooiere foto’s gekregen. Wij zijn echt super blij met met onze fotoreportage en beleven de dag echt weer opnieuw als we de foto’s kijken. Het is ongekend hoeveel liefde hij in een foto naar voren kan brengen. In een woord WAUW!

Jeroen & Simone

Alva, wat hebben we genoten van jou als fotograaf op onze trouwdag! En het resultaat mag er zijn; bijzonder mooie trouwfoto’s waarop je onze dag perfect hebt weten vast te leggen. Alle herinneringen komen direct weer naar boven als je ze bekijkt. Je hebt geen moment gemist en er is duidelijk te zien dat de foto’s met de grootste zorg zijn uitgekozen en bewerkt. We zijn bij Alva terecht gekomen via een stand op de Open Top Trouw Locatie Route en hij viel meteen op door de manier waarop hij emoties vast wist te leggen in zijn werk en zijn ogenschijnlijk grenzeloze enthousiasme. Na wat verder speurwerk wisten we dat we niets zouden vinden wat ons hetzelfde goede gevoel zou kunnen geven. En van die keuze hebben we nooit spijt gekregen. Alva heeft ons vanaf het eerste moment dat we interesse toonden ontzettend geholpen met het organiseren van onze grote dag. Alva is een fotograaf met passie voor zijn werk en een berg ervaring waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Daarin heeft hij een sterke mening, maar bleef hij altijd open staan voor de wensen van ons als bruidspaar. Op de dag zelf is Alva een ware toevoeging aan je team: een gezellige man op je dag die niet op de voorgrond treedt, maar wel het voortouw neemt op de belangrijke (foto) momenten. Kortom: Alva, je hebt de hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt, enorm bedankt!

Lieke & Jonas

Alva, wat een geweldige fotograaf en mens ben je! De eerste kennismaking zullen we nooit vergeten, via skype vanuit Zwitserland, maar wat een klik en goede energie voelden we bij jou! Je kwam direct zeer professioneel over, en het voelde meteen goed om dit belangrijke deel van onze dag in jouw handen te leggen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Wat een bizar mooie foto’s heb je gemaakt, mooier dan we hadden durven hopen! Je hebt zoveel oog voor detail, voor creatieve plaatjes, perfecte kaders en kleuren, en vooral lukt het jou om emoties, groot of juist heel klein, te vangen met jouw camera. Er waren zoveel foto’s waarbij we dachten: oh was Alva daar ook bij?! Deze dag met zoveel liefde en emoties, we herleven hem weer door jouw plaatjes! Dankjewel daarvoor Alva. En naast dat je een geweldige fotograaf bent, ben je ook een fijn mens, en was het een feestje om je er die dag bij te hebben! Je stelde ons op ons gemak, en was echt deel van de gasten, op een prettige manier. Een absolute aanrader dus!

Leontien & Pascal

De klik was er meteen op een trouwbeurs, en later bij de bruiloft van een vriendin was ook mijn echtgenoot direct overtuigd om onze bruiloft door Alva vast te laten leggen. Op de dag zelf waren twee door Alva gecontracteerde fotografes aanwezig, die iedereen direct op hun gemak wisten te stellen. Zowel in de aanloop naar de bruiloft als na afloop was de communicatie met Alva heel erg fijn en de nuttige tips vooraf hebben zeker geholpen om zulke mooie foto’s te krijgen, maar ook om meer te genieten van de dag zelf! En de uiteindelijke bewerkte foto’s zijn echt geweldig. Heel erg bedankt Alva!

Nienke & Jelle

Het eerste contact was meteen al goed. We hadden er onwijs veel zin in omdat we zeker wisten dat Alva er alles uit zal halen wat er in zat. Wat een goeie energie! Het grappige was dat ondanks zijn aanwezigheid wij als bruidspaar niet door hebben gehad hoeveel foto’s er gemaakt waren. Sinds kort de foto’s binnen en wat een giga resultaat. Alva heeft onwijs veel oog voor detail en dat zie je absoluut terug in de foto’s. Alva je was het meer dan waard. Dank hiervoor! Liefs, Jelle en Nienke

Alva

Fantastisch dat jullie onze website bezoeken!

Graag vertel ik hoe bijzonder elke bruiloft voor mij is, bladibla. En dat is ook echt zo hoor, maar dat geldt (hopelijk) voor elke bruidsfotograaf in Den Haag. Waar ik absoluut in geloof en op elke bruiloft als doel heb, is het vastleggen van emoties om zo de herinnering aan jullie bijzondere dag vast te pakken voor nu en vooral voor later. Dat is niet alleen mijn missie op elke bruiloft, maar eigenlijk een onvervalste passie.

Doe daar een flinke dosis creativiteit bij met behulp van natuurlijk licht, extern licht, een kleurrijke edgy nabewerkingsstijl en je stapt ver verwijderd van de standaard, helemaal in mijn wereld: Alvafotografie!

Meer over Alva

Onze blogs uit Den Haag | Bruidsfotograaf Den Haag

Bekijk deze foto's!
Trouwfeest!

Checklist voor een tof trouwfeest! | Bruidsfotografie

Bekijk deze foto's!
de Viersprong

Trouwen in ’s Gravenzande

Bekijk deze foto's!
Central Park

Trouwfotograaf Voorburg

Ik ben bruidsfotograaf in Den Haag, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland, zoals Utrecht en Amsterdam.

Check mijn beschikbaarheid!

Zoeken jullie een bruidsfotograaf in Den Haag? Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Let's meet!
Awards