Alles over Alva!
Alva
Internationaal awardwinnaar // oprecht betrokken // emotiezoeker voor allermooiste herinneringen

‘Verkaasd’ tot op het bot! Nou ja, bijna dan..

Alva? Geboren in Amsterdam als Alvaro Mauricio Velázquez, lastig te onthouden, dus: Alva! Vader van een zoon, Xavio en twee dochters, Zenza en Yzah én mede levensgenieter van hun allerliefste moeder Irene.

Emotiefotograaf, hoe verzin je het?

Emotiefotograaf? Ik ben vrijwel volledig ‘verkaasd’, maar met Zuid-Amerikaans bloed is passie en het écht voelen van emotie niet meer dan logisch. Ik zet die dus lekker ongegeneerd in op een bruiloft om de emoties van anderen te vangen met de camera. Een hele fijne win-win situatie. Ik kom op een bruiloft doen wat ik het allerleukst vind, geniet er elke keer intens van en jullie krijgen unieke beelden van bijzondere momenten die er later nog steeds toe doen. “Enneh, hoe ben je dan op een bruiloft?”, een veel gestelde logische vraag. Met een extravert karakter lijkt bruidsfotografie niet te matchen. Je moet immers toch ‘onzichtbaar’ zijn. De hele dag ben ik dat ook, totdat het nodig is om even de boel wakker te schudden. Bijvoorbeeld tijdens de groepsfoto’s als iedereen gemoedelijk naast elkaar staat voor een über geposeerde foto….. Verder zie en hoor je me niet. Ik zeg altijd, als jullie me zien als een vriend met een camera, dan kan ik maximaal presteren. En dat lukt gelukkig elk bruidspaar!

Over Alva

Iedereen is fotograaf!

We hebben allemaal een camera tegenwoordig. Iedereen is dus fotograaf. De vraag is of iedereen ook kan fotograferen… Je kunt in deze tijd niet stil blijven staan, onmogelijk. Constant blijven investeren in mijzelf is cruciaal in dit vak. Het kan altijd nóg beter nóg mooier nóg creatiever, nog beter getimed. Daarom zijn uiteenlopende intensieve trainingen bij wereldwijd erkende trouwfotografie meesters die ik in NL, Spanje, Italië en de VS heb mogen ontmoeten voor mij essentieel om elke keer weer het maximale uit mijzelf te kunnen halen. Bruidsfotografie is namelijk nooit af. Je kunt de techniek en ‘het oog’ altijd nóg verder verfijnen of van niets, iets maken. Perfectie in de fotografie bestaat helaas niet, maar zo dichtbij mogelijk zien te komen is een heel leuk streven en geeft me altijd een kick.

Alva van Alvafotografie

We willen meer van je weten om te horen en zien of het klikt!

Laten we kennismaken!

Pablo Picasso, wat een baas:

“The artist is a receptacle for emotions that come from all over the place: from the sky, from the earth, from a scrap of paper!"

Onze laatst blogs

Bekijk deze foto's!
Tips

Mijn tips voor de beste trouwfoto’s

Bekijk deze foto's!
de Landgoederij

De Landgoederij

Bekijk deze foto's!
Hooge Vuursche

Trouwen in De Hooge Vuursche

Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Koffie of een wijntje?
Awards