Over Alva

AlvaGeboren in Amsterdam als Alvaro Mauricio Velázquez, een o zo leuke naam maar veel te ingewikkeld, dus: Alva! Vader van een zoon, Xavio en twee dochters, Zenza en Yzah én mede levensgenieter van hun allerliefste moeder Irene.

 

Emotiefotograaf? Aardig ‘verkaasd’, maar met Zuid-Amerikaans bloed is passie en het écht voelen van emotie niet meer dan logisch. En dat komt weer heerlijk van pas tijdens een bruiloft om de emoties van anderen te vangen met de camera.

Boek ons alsjeblieft!! Haha, nee hoor, zo erg is het zeker niet. We hebben geen bruiloften nodig om onze agenda te vullen, maar we worden des te enthousiaster van bruidsparen die emotiefotografie/ onze fotografiestijl echt kunnen waarderen en waar we een klik mee hebben. Zonder wederzijdse klik helpen we uiteraard zoeken naar de bruidsfotograaf die wél past. Wij willen net als jullie het allerbeste en mooiste eindresultaat en die klik speelt daarin een belangrijke rol.

Fit? Ja, dat is van levensbelang. Het vak bruidsfotografie is topsport. Een trouwfotograaf die niet fit is loopt zich dus vroeg of laat stuk. Als niet fotograaf is dat lastig te begrijpen, maar je moet een beetje gek zijn als je dit vak wilt doen. Zeker als je altijd alles eruit wil halen voor het bruidspaar wat erin zit. Dus gezond eten, CrossFit, bokszaktraining en spinning zitten in de wekelijkse routine om in het hoogseizoen elke bruiloft keer op keer lekker fysiek en creatief te kunnen pieken en tegelijk ook echt lol te hebben in je werk.

Ontwikkeling? Constant blijven investeren in jezelf is cruciaal in dit vak. Het kan altijd nóg beter nóg mooier nóg. Daarom zijn periodieke intensieve trainingen bij wereldwijd erkende Trouwfotografie meesters zoals Sam Hurd (US), Damon Pijlman, Ryan Brenizer (US), Ralf Czogallik en David Murray (US) essentieel om het maximale uit mijzelf te halen. Bruidsfotografie is namelijk nooit af. Je kunt de techniek altijd nóg verder verfijnen en de foto nóg beter timen en belichten. Zoals bijvoorbeeld in een omgeving hier rechts waar we met wat externe flitsers die kick-ass douchefoto kunnen maken.