Trouwen in De Hooge Vuursche

Hooge Vuursche

Daniëlle & Dennis

Tijdens de kennismaking werd al duidelijk dat zij het nét iets anders dan doorsnee wilden aanpakken. Het idee was eerst om in de tuin van kasteel De Hooge Vuursche een reuzenrad neer te zetten… Dat idee sneuvelde helaas maar werd wel vervangen door een ware helikoptervlucht voor alle gasten die dit wilden. En dat was nog maar het begin van deze spetterende bruiloft.

Als bonus liet ‘savonds niemand minder dan Paul Elstak het feest compleet losbarsten. Net toen ik dacht dat het niet gekker kon, werd het toch nog gekker!

Om eerlijk te zijn, het kan mij ook echt niet gek genoeg en ik heb daarom intens genoten van deze bruiloft. Maar zijn al die extra’s naar mijn mening nodig voor een onvergetelijke dag? Zeker niet, het gaat uiteindelijk om jullie als bruidspaar, de connectie tussen 2 mensen en het vieren van het leven met familie en vrienden en het samen vieren van de liefde. Daar heb je geen helikopter of Paul Elstak voor nodig.

Maar het was wel een hele vette bruiloft…..:-D

Locatie: Kasteel De Hooge Vuursche

Muah: Fascino Hair & Care

Trouwpak: Roka

Trouwjurk: Randy Fenoli – d’Amore bruidssalon

Babs: Bartho Braat

Taart: Gebakkerij

Weddingplanner: Jolanda Kok- van der Spek

Dj: Paul Elstak

Videograaf: Jan Persoon

Kasteel De Hooge Vuursche - 1 Kasteel De Hooge Vuursche - 2 Kasteel De Hooge Vuursche - 3 Kasteel De Hooge Vuursche - 4 Kasteel De Hooge Vuursche - 5 Kasteel De Hooge Vuursche - 6 Kasteel De Hooge Vuursche - 7 Kasteel De Hooge Vuursche - 8 Kasteel De Hooge Vuursche - 9 Kasteel De Hooge Vuursche - 10 Kasteel De Hooge Vuursche - 11 Kasteel De Hooge Vuursche - 12 Kasteel De Hooge Vuursche - 13 Kasteel De Hooge Vuursche - 14 Kasteel De Hooge Vuursche - 15 Kasteel De Hooge Vuursche - 17 Kasteel De Hooge Vuursche - 18 Kasteel De Hooge Vuursche - 19 Kasteel De Hooge Vuursche - 20 Kasteel De Hooge Vuursche - 21 Kasteel De Hooge Vuursche - 22 Kasteel De Hooge Vuursche - 23 Kasteel De Hooge Vuursche - 24 Kasteel De Hooge Vuursche - 25 Kasteel De Hooge Vuursche - 26 Kasteel De Hooge Vuursche - 27 Kasteel De Hooge Vuursche - 29 Kasteel De Hooge Vuursche - 30 Kasteel De Hooge Vuursche - 31 Kasteel De Hooge Vuursche - 32 Kasteel De Hooge Vuursche - 33 Kasteel De Hooge Vuursche - 34 Kasteel De Hooge Vuursche - 35 Kasteel De Hooge Vuursche - 36 Kasteel De Hooge Vuursche - 37 Kasteel De Hooge Vuursche - 38
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards