Trouwfotograaf Voorburg


Neeeeee, ze trouwden niet in New York, maar in Voorburg. Daar heeft sterrenchef Ron Blaauw een monumentaal pand tot hotel met restaurant gerestyled. Een locatie waar je heerlijk kunt overnachten, uiteraard zeer goed kunt eten en o.a. ook schitterend kunt trouwen. En laten Nikki & Raymond dat nou toevallig daar allemaal hebben gedaan!

Raymond werkt bij Apple en dat zag je terug in de hele dag. Alles was tot in de puntjes geregeld: Een Rolls Royce als trouwauto, Central Park helemaal afgehuurd (altijd fijn zodat je ter plaatse overal foto’s kunt maken zonder mensen in de weg te staan), natuurlijk Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar en een gigantische videowall achter de band waarop de door ons gemaakte Same Day Edit werd getoond. Met wat geduld voor de zonsondergang konden we er het maximale uithalen. We hebben dus intens van deze dag genoten!

Locatie: Central Park by Ron Blaauw, Voorburg

Same Day Edit: Alvafotografie

Photobooth bruiloft: PhotoboothGIFMeer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwfotograaf Amsterdam, Trouwen op Ibiza of Trouwfotograaf Haarlem