Trouwen op het strand

Strand

Emilie & Wieger

Trouwen op het strand blijft in NL een gok. Wat ik inmiddels wel met enige zekerheid kan zeggen is dat in de zomermaanden, de kans op een mooie zonsondergang vrij groot is. En daarvoor kom ik maar al te graag vanuit uit Blaricum naar de kust rijden.

Puntje om rekening mee te houden is de grootte van de locatie en het te verwachten aantal mensen… In het geval van Emilie & Wieger zat Happy Fish in Zandvoort tot aan de nok vol, iets wat je je in tijden van Corona niet eens meer kunt voorstellen. Het resulteerde in een zeer gezellig volle beachclub waarbij achterin mensen zelfs moesten staan. Het kwam de sfeer vooral ten goede zoals je hieronder zult zien.

Na een flink aantal ervaringen ben en blijf ik fan van trouwen op het strand. Als jullie het overwegen, laat het me vooral weten, dan denk ik graag mee hoe je het maximale uit een beach wedding kunt halen.

Locatie: Hippy Fish

Muah: Ingeborg van der Does

Trouwpak: Van Dijk, Waalwijk

Trouwjurk: Ontwerp van Catherine Deane: Le Chapeau, Antwerpen

Trouwringen: Heleen Tuinman

 

 

Trouwen op het strand - 1 Trouwen op het strand - 2 Trouwen op het strand - 3 Trouwen op het strand - 4 Trouwen op het strand - 5 Trouwen op het strand - 6 Trouwen op het strand - 7 Trouwen op het strand - 8 Trouwen op het strand - 9 Bruidsfotograaf-002-330 Trouwen op het strand - 11 Trouwen op het strand - 12 Trouwen op het strand - 13 Trouwen op het strand - 14 Trouwen op het strand - 15 Trouwen op het strand - 16 Trouwen op het strand - 17 Trouwen op het strand - 18 Trouwen op het strand - 19 Trouwen op het strand - 20 Trouwen op het strand - 21 Trouwen op het strand - 22 Trouwen op het strand - 23 Trouwen op het strand - 24 Trouwen op het strand - 25 Trouwen op het strand - 26 Trouwen op het strand - 27 Trouwen op het strand - 28 Trouwen op het strand - 29 Trouwen op het strand - 30 Trouwen op het strand - 31 Trouwen op het strand - 32 Trouwen op het strand - 33 Trouwen op het strand - 34 Trouwen op het strand - 35
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards