Bruidsparen die jullie voor gingen zeggen dit over ons en daar zijn we heel dankbaar voor!

 

Manouk & Frank

Alva; de kunstenaar met een camera!?
Toen wij Alva zijn werk tegen kwamen op een trouwbeurs waren wij door zijn uitleg, spontaniteit, enthousiasme en zijn werk gelijk verkocht, we wisten dat we hem op onze bruiloft wilden en hebben dan ook geen andere fotograaf meer benaderd.
Alva een expert in zijn vak en zijn omschrijving als ‘emotiefotograaf’ slaat hij de spijker op de kop. De foto’s die hij aflevert zijn van hoogstaande kwaliteit en stuk voor stuk kunstwerken. Elke foto op zich zorgt voor een herbeleving van dát moment en de hele dag. Zowel bij ons, als bij onze gasten en familie. 

***** deze recensie is hier ingekort door de enorme lengte :), lees de volledige versie op Google. *****

Corné & Irene

Wij zijn erg blij met de bruidsreportage van Alva. We hebben hem ontmoet op de trouwbeurs en raakte daar al aangestoken door het enthousiasme! Ook bij een latere afspraak bleek het enthousiasme nog volledig aanwezig te zijn. Dit in combinatie met de leuke/originele ideeën en een mooi track record was voor ons de keuze gemaakt. Gedurende onze trouwdag was Alva samen met een second shooter (ook erg blij mee!). De hele dag vol energie om er voor te zorgen dat de beste foto’s gemaakt kunnen worden. Ook op het moment dat je zelf even wat minder energie hebt zorgt hij er voor dat het energiepeil binnen no-time weer op pijl is zodat je weer optimaal kan genieten van de dag. Tijdens onze trouwdag heeft Alva ook een Same Day-edit samengesteld voor de avondgasten. Hier hebben wij ook veel positief commentaar op gekregen en dit filmpje hebben wij inmiddels ontzettend vaak teruggekeken, prachtig! Het trouwalbum wat wij hebben ontvangen is ook van top kwaliteit en is absoluut een album waar wij trots op zijn en met veel plezier in terugkijken! Nogmaals bedankt Alva!

Youp & Laura

Bij de eerste ontmoeting was al snel duidelijk dat Alva van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Door zijn enthousiaste manier van vertellen over zijn vak hadden wij geen tijd meer nodig om na te denken over ons besluit. Alva moest de fotograaf zijn op onze bruiloft. Het was ook heel fijn dat we tijdens de voorbereiding altijd terecht konden voor handige tips om onze dag nog mooier te maken. Op onze bruiloft kwam Alva samen met zijn second shooter. Wat een energie! Echt geweldig. Mede dankzij deze 2 vakmensen is het een hele mooie dag geworden. Dan hebben we het nog niet eens over de foto’s gehad. De belangrijke en emotionele momenten zijn op een hele mooie manier vast gelegd. Alva heeft onze verwachtingen overtroffen. Als je een goeie fotograaf wilt die weet waar die mee bezig is en vol zit met energie dan ben je aan het goede adres. We kunnen hem iedereen aanraden.

Vernice

Voor onze bruiloft in juni 2018 hadden wij de Photobooth GIF van Alvafotografie gehuurd. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de goede service. De foto’s/GIF’s kregen wij naderhand toegestuurd, zodat we nog heerlijk konden nagenieten van ons feest. Bedankt voor de topkwaliteit en -service! Zeker een aanrader. 🙂

Jeroen & Martijn

Alva was voor onze bruiloft de fotograaf, en daar hebben we geen minuut spijt van. Wat een ontzettende baas! Niet alleen omdat de foto’s prachtig zijn, maar ook omdat het een fijne vent is om op je bruiloft te hebben. De emoties van de twee dagen die voor ons huwelijk hadden uitgetrokken, heeft Alva echt weten te vangen op beeld. Daar hebben we nog jaren plezier van!

Cassandra & Nick

Vanaf het allereerste moment wisten wij eigenlijk al dat Alva onze trouwfotograaf moest worden. We voelden gelijk een klik. Een vrolijke, bruisende, en zeer kundige man met een missie. We bladerden door een fotoboek van een andere bruiloft, en elke foto was geweldig. Dit wilden wij ook! Onze verwachting waren hoog, maar deze zijn ruimschoots overtroffen. In de aanloop naar de bruiloft, en op de grote dag zelf heeft hij ons enorm geholpen. Soms had hij een uitgesproken mening over onderwerpen, (waar hij achteraf groot gelijk in had) en soms werden we volledig vrij gelaten. Op onze bruiloft was er een “second shooter”, wat is dit een toevoeging! Voorbereidingen van ons beiden werd vastgelegd, en gedurende de dag een extra camera. Ook toen onze ” first look” in het water te vallen dreigde te vallen door de hevige wind heeft Alva ons geholpen en ervoor gezorgd dat dit gewoon door kon gaan, waardoor nog mooiere foto’s gekregen. Wij zijn echt super blij met met onze fotoreportage en beleven de dag echt weer opnieuw als we de foto’s kijken. Het is ongekend hoeveel liefde hij in een foto naar voren kan brengen. In een woord WAUW!

Jeroen & Simone

Alva, wat hebben we genoten van jou als fotograaf op onze trouwdag! En het resultaat mag er zijn; bijzonder mooie trouwfoto’s waarop je onze dag perfect hebt weten vast te leggen. Alle herinneringen komen direct weer naar boven als je ze bekijkt. Je hebt geen moment gemist en er is duidelijk te zien dat de foto’s met de grootste zorg zijn uitgekozen en bewerkt. We zijn bij Alva terecht gekomen via een stand op de Open Top Trouw Locatie Route en hij viel meteen op door de manier waarop hij emoties vast wist te leggen in zijn werk en zijn ogenschijnlijk grenzeloze enthousiasme. Na wat verder speurwerk wisten we dat we niets zouden vinden wat ons hetzelfde goede gevoel zou kunnen geven. En van die keuze hebben we nooit spijt gekregen. Alva heeft ons vanaf het eerste moment dat we interesse toonden ontzettend geholpen met het organiseren van onze grote dag. Alva is een fotograaf met passie voor zijn werk en een berg ervaring waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Daarin heeft hij een sterke mening, maar bleef hij altijd open staan voor de wensen van ons als bruidspaar. Op de dag zelf is Alva een ware toevoeging aan je team: een gezellige man op je dag die niet op de voorgrond treedt, maar wel het voortouw neemt op de belangrijke (foto) momenten. Kortom: Alva, je hebt de hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt, enorm bedankt!

Lieke & Jonas

Alva, wat een geweldige fotograaf en mens ben je! De eerste kennismaking zullen we nooit vergeten, via skype vanuit Zwitserland, maar wat een klik en goede energie voelden we bij jou! Je kwam direct zeer professioneel over, en het voelde meteen goed om dit belangrijke deel van onze dag in jouw handen te leggen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Wat een bizar mooie foto’s heb je gemaakt, mooier dan we hadden durven hopen! Je hebt zoveel oog voor detail, voor creatieve plaatjes, perfecte kaders en kleuren, en vooral lukt het jou om emoties, groot of juist heel klein, te vangen met jouw camera. Er waren zoveel foto’s waarbij we dachten: oh was Alva daar ook bij?! Deze dag met zoveel liefde en emoties, we herleven hem weer door jouw plaatjes! Dankjewel daarvoor Alva. En naast dat je een geweldige fotograaf bent, ben je ook een fijn mens, en was het een feestje om je er die dag bij te hebben! Je stelde ons op ons gemak, en was echt deel van de gasten, op een prettige manier. Een absolute aanrader dus!

Leontien & Pascal

De klik was er meteen op een trouwbeurs, en later bij de bruiloft van een vriendin was ook mijn echtgenoot direct overtuigd om onze bruiloft door Alva vast te laten leggen. Op de dag zelf waren twee door Alva gecontracteerde fotografes aanwezig, die iedereen direct op hun gemak wisten te stellen. Zowel in de aanloop naar de bruiloft als na afloop was de communicatie met Alva heel erg fijn en de nuttige tips vooraf hebben zeker geholpen om zulke mooie foto’s te krijgen, maar ook om meer te genieten van de dag zelf! En de uiteindelijke bewerkte foto’s zijn echt geweldig. Heel erg bedankt Alva!

Nienke & Jelle

Het eerste contact was meteen al goed. We hadden er onwijs veel zin in omdat we zeker wisten dat Alva er alles uit zal halen wat er in zat. Wat een goeie energie! Het grappige was dat ondanks zijn aanwezigheid wij als bruidspaar niet door hebben gehad hoeveel foto’s er gemaakt waren. Sinds kort de foto’s binnen en wat een giga resultaat. Alva heeft onwijs veel oog voor detail en dat zie je absoluut terug in de foto’s. Alva je was het meer dan waard. Dank hiervoor! Liefs, Jelle en Nienke

Sharyene & Ronald

Wat een geweldige trouw fotograaf. Zelfs wij die totaal echt totaaaaal niet van poseren houden wist Alva ons op een natuurlijke wijze te fotograferen. We konden ons zelf zijn en voelde ons op ons gemak bij hem en zijn assistente. Ohhh wat hadden we gelachen met hem op onze trouwdag en dit was duidelijk terug te zien op de foto’s. Next level pictures anders dan anders dat sprak ons vanaf de eerste ontmoeting echt aan. Niks standaard. Vooral de champagne shoot was geweldigggg. Nogmaals bedankt Alva.

Mieke & Dennis

Het was een hele leuke uitdaging om onze bruiloft zelf tot in de puntjes te regelen. We hadden eigenlijk alles heel snel zoals we dat voor ons zagen. Heerlijk nuchter “één feest voor iedereen”. Zoals we eigenlijk elk feestje willen vieren in ons leven. Maar toen kwam het. We hadden nog een fotograaf nodig! En wat vond ik dat als “Curvy” Bruid Moeilijk. Ik zei al tegen mijn aanstaande “of we vinden een hele goede die mij ook mooi “in the picture” kan zetten of we doen het gewoon zonder fotograaf”. Gelukkig kwam ik Alva tegen op een trouwbeurs waar ik gezellig een dagje heen was met mijn vriendinnen. En zo geschiedde. Nu, na onze bruiloft zitten wij te kijken in een prachtig hoogwaardig trouwalbum waar we allebei als echte supersterren in staan. We hebben de dag van ons leven gehad en hebben ons geen moment onzeker gevoelt bij de heerlijke energie bom Alva en sidekick Daphne! Bedankt voor het vastleggen van de mooie kwetsbare momenten de vele glimlachen, mooie vloeiende tranen en de gekke bekken. Dikke knuffel Dennis & Mieke.

Lyanne & Rob

Maakt fantastische en creatieve foto’s. Verbaasd als je de foto’s ziet, zo mooi. Hele fijne, enthousiaste fotograaf met geweldig oog voor detail.

Rob & Lyanne

Alva is een super fijne vent die bizar mooie creatieve fotos maakt en er alles aan doet om je de perfecte dag te bezorgen.

Tara & Robin

Dierbare momenten gevangen in een foto. Dat is wat je krijgt als je voor Alva kiest. Emotie, die ene blik, geweldige kleuren; alles zat in de foto’s. Daarnaast ben je ook gewoon een hele fijne vent om erbij te hebben. Wij hebben eigenlijk helemaal niks met voor een camera staan maar door jou hebben we dit als ontspannen ervaren. Dus als je kwaliteit en professionaliteit zoekt ben je hier aan het goede adres.

Joyce & Thijs

Wat een geweldige energieke en leuke fotograaf is Alva. Gisteren was het zover! We ontvingen onze trouw foto’s! Wat zijn ze stuk voor stuk mooi en wat heeft Alva onze dag geweldig in beeld gezet. Ik raad echt iedereen Alva aan! Alva bedankt! Je bent een held.

Maayke & Leo

En toen was het heerlijk avondje gekomen…gisteren kwamen onze trouwfoto´s. En wow!! Het is het wachten meer dan waard geweest. Wat een schitterende foto’s! De sfeer en het gevoel spatten er gewoon vanaf. De mooie kleuren, verrassende composities en originele inkijkjes van voor ons speciale momenten zorgen voor een gouden herinnering. Alva is aanwezig maar ook weer niet, waardoor foto’s soms bijna stiekem genomen lijken te zijn. Wij zijn er meer dan tevreden en blij mee. Thx Alva! Voor je prettige aanwezigheid op onze dag, samen met second shooter Lizette, en voor het geweldige resultaat. Leo & Maayke

Karijn & Alwin

Zo een fijne, enthousiaste, lieve man! Je hebt helemaal niet door dat hij erbij is! Wat hebben we genoten en dat zie je ook terug op de foto’s!

Melanie & Patrick

Zoek je een geweldige, betrokken, enthousiaste, energieke, lieve fotograaf voor jullie huwelijk? Kies dan Alva Velázquez – Bruidsfotograaf. Wat zijn wij tevreden over zijn inzet op onze grote dag! Wat hebben we gelachen en wat paste je goed bij ons! En dan nog niet te spreken over het resultaat van de foto’s! GEWELDIG! We hebben genoten; ook van jou!Liefs Patrick en Melanie

Stefanie & Amren

Wil je net even wat andere foto’s dan de standaard bruidsreportages? Mooie heldere kleuren, niet te geposeerd en super creatief? Kies dan voor Alvafotografie! Alva was vanaf de eerste ontmoeting al ontzettend enthousiast en al snel wisten wij dat hij onze dag moest vastleggen. Fijne communicatie naar de dag toe, snelle reacties op vragen en ook op de dag zelf prettig om de hele dag om je heen te hebben. Alva zal er alles aan doen om net dat perfecte shot te maken. Onze dochtertjes van 6 en 2 wist hij ook gelijk op hun gemak te stellen en kon zo ook hen prachtig vastleggen. Kortom, een aanrader voor elk bruidspaar!

Mikey & Vernille

Geweldige en vooral zeer creatieve originele fotograaf met talent! Wij hadden het ‘going all the way package’ en is zeker dik en dwars het geld waard. Het is wel ongeveer 16 weekjes wachten voordat je de gehele rapportage binnen hebt, maar je wordt er dan ook dik voor beloond. Zijn manier van foto’s maken kom ik zelf nergens tegen en hij let op alle kleine details! Buiten de foto’s is Alva ook zeker een meerwaarde voor je dag. Een fanatiek, enthousiast persoon vol met energie! Ook super bedankt voor de second shooter die er bij was. Zeer lieve en ook professionele fotografe die super op elkaar samen zijn ingespeeld! Nogmaals bedankt voor de top kwaliteit! Mvg. Mikey & Vernille

Louise & Sander

Enorm enthousiasme, een goed en helder verhaal en geen opdringerige verkooppraatjes; dat was de reden om na een trouwbeurs een mailtje te sturen naar Alva. Binnen een kwartier hadden we hem aan de telefoon gehad en een afspraak gemaakt. Tijdens het kennismakingsgesprek waren zijn enthousiasme en prachtige foto’s overtuigend; dit is wat wij zochten. Toch was het voor ons toen nog moeilijk te geloven dat onze eigen foto’s ook zo mooi zouden worden. Na een ontspannen preweddingshoot en een onvergetelijke bruiloft hadden we er volop vertrouwen in. Alva is enthousiast, professioneel en een fijn persoon om erbij te hebben! En.. de persoon die ons (met foto’s) kon overtuigen tóch een openingsdans te doen moet wel erg goed zijn. 😉 De foto’s hebben onze verwachtingen overtroffen en we zijn er enorm blij mee!

Wietske & Léon

We gingen af op de foto’s die we op de website van Alva zagen. Na contact te hebben gelegd bleek “onze datum” al bezet. Maar niet getreurd, Alva bood ons zijn second shooter Marieke aan, die ook geweldig werk heeft verricht. De foto’s zijn uiteindelijk bewerkt door Alva zelf met een prachtig resultaat. Wij zijn dik tevreden met onze reportage die onze dag zo mooi weergeeft, en waar onze gasten en wij precies op staan zoals we zijn.

Mariska & Nicole

Alva is een top fotograaf!! Wij kwamen hem tegen bij de Open Top Trouwlocaties. Wat waren wij gelijk verliefd op de mooie foto’s die Alva liet zien! Voor ons wat het eigenlijk al gelijk duidelijk dat wij hem moesten hebben!! Je gaat verder kijken, maar Alva bleef aan de top, dat wij hem moesten hebben. Ik heb geen moment spijt gehad dat wij voor jou hebben gekozen. Je zoekt al van te voren uit wanneer wat de mooie lucht is, wanneer de zon onder gaat. Maakte netjes een schema. Als wij vragen hadden reageerde je ook heel snel, wat heel fijn is!! Hij is duidelijk en je weet wat je aan hem hebt! Wat zijn de foto’s super mooi geworden. Alva doet alles om de perfecte foto te kunnen maken, niks is te gek dan. (zelf liggend op de dansvloer) Alva nogmaals super bedankt voor de mooie foto’s!! Jij bent een topper!!

Nikki & Jordi

We wisten het!!! Wij kenden Alva en zijn kunsten al van de bruiloft van onze broer/zwager. Toentertijd waren wij al erg onder de indruk hoe Alva, samen met Marieke als second shooter, te werk ging. Het fotoboek wat hij daarna leverde was geweldig. Toen wij naar de bruidsbeurs in Utrecht gingen om een bruidsfotograaf voor onze eigen bruiloft te zoeken, moesten we natuurlijk ook langs Alva. Hoe leuk was het dat hij ons ook nog herkende! Het gesprek dat we toen hadden en de foto’s die hij toen mee had als voorbeeld, maakte de keuze gemakkelijk. Op de dag zelf had Alva weer Marieke meegenomen, Yes! Alva werkte precies zoals wij verwachtten. Gepassioneerd, energiek, vrolijk en professioneel. Tijdens de shoots nam hij de leiding en zocht hij de spots uit. Tijdens de overige momenten wist hij zichzelf op de achtergrond te zetten om ongemerkt de mooiste foto’s van ons te schieten. Na oplevering van onze foto’s, twee weken eerder dan de deadline, hebben wij ongelooflijk zitten genieten. Wij werden door middel van de foto’s meegenomen door onze mooie dag. Momenten en emoties die wij vergeten of zelfs niet gemerkt hadden, zijn door Alva wel gevangen. Wij hadden geen beter resultaat kunnen bedenken.

Maren & Tim

In het grote netwerk van bruidsfotografen op het internet, was het moeilijk om iemand te vinden die goed bij ons zou passen. Na het fijne kennismakingsgesprek met Alva, wisten wij meteen dat er een goede klik tussen ons was. Op de dag van de bruiloft leek het net alsof we een goede vriend om ons heen hadden lopen. Hij zorgt er voor dat alles volgens planning verloopt, dat je comfortabel bent, en blijft je er aan herinneren dat je vooral moet genieten. Daarnaast haalt hij je op de juiste momenten uit je comfort zone om net die te gekke foto te maken; niet zelden met gevaar voor eigen leven (“hé mafketel!”). Dat levert prachtige foto’s op, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je foto’s krijgt die je nooit had verwacht, maar waarbij ook alle speciale momenten door Alva en zijn team worden vastgelegd. Kortom, Alva was precies de fotograaf die wij zochten!

Tanja & Mark

Toen wij onze bruiloft gingen plannen waren de foto’s helemaal niet het eerste waar wij aan dachten. De locatie, het feest, de jurk, dat moest allemaal perfect zijn. Die foto’s dat zien we nog wel, dachten wij. We waren ook helemaal niet van plan om veel geld hier aan uit te geven. Maar hoe verder wij kwamen met plannen, hoe meer wij ons realiseerden dat alles maar voor 1 dag was. De dag van ons leven, maar voor je het weet is die dag voorbij en heb je alleen nog maar de herinnering… En de foto’s natuurlijk!!! Vanaf dat moment bedachten wij dat we echt op zoek moesten gaan naar een goede fotograaf die de dag zou vastleggen zoals het was. Uiteindelijk kwamen wij bij Alva terecht en wij zijn super blij met hem! Als wij nu terug kijken naar de foto’s dan komt onze bruiloft weer helemaal tot leven, de foto’s geven de dag weer precies zoals het was. Geen geposeerde foto’s maar heel oprecht! Dank je wel Alva!

Jennifer & Martijn

Wauw wat kijken wij met veel dankbaarheid terug op onze geweldige trouwdag, nu alweer een jaar geleden. Dankbaar voor al onze dierbaren die hierbij waren, maar nog dankbaarder voor al die prachtige momenten die Alva en second shooter Marieke voor ons hebben vastgelegd. Alva ontmoet op de Say Yes to the Dress event waar hij over kwam als een enthousiast persoon die dan ook prachtige trouwfoto’s bij zich had. Eenmaal thuis vriendlief ook de website en presentatie laten zien. Wat een creativiteit en wat zijn momenten mooi vast gelegd, dit willen wij ook. Een ding zeiden wij altijd tegen elkaar besparen om de trouwfotograaf doen wij niet, dit zijn de herinneringen waar je je hele leven op terug kijkt. Na de eerste ontmoeting zeiden wij al volmondig JA tegen Alvafotografie. Om een beetje te wennen aan het voor de camera staan deden wij bij Alva een pre-weddingshoot, in een door Alva voorgestelde locatie. Dit voelde voor ons prettig om een beetje aan elkaar te wennen en het voor de camera staan. Blijf met elkaar bezig zei Alva en vooral niet met mij. Dit leverde de eerste mooie foto’s van ons welke wij ook voor de trouwkaart hebben gebruikt. Het contact richting de bruiloft ging via de mail en telefoon, Alva is goed in het onderhouden van contact en wil van alles van te voren op te hoogte zijn. Dit gaf voor een bruid zoals mij rust, kan je weer wat uit handen geven. De dag zelf begon voor ons als bruidspaar gescheiden en Alva en Marieke kwamen afzonderlijk van elkaar naar ons toe. Aan het begin is het even wennen 2 van die spring in het velden om je heen te hebben, maar als snel heb je ze niet meer in de gaten en GENIET je van alles om je heen. De korte boudoir shoot en douche shoot van bruid en bruidegom maakte de ochtend compleet, waarna wij elkaar pas voor het eerst zouden zien bij de trouwplechtigheid. Na de ceremonie en proost moment was het tijd voor een ’trouwreportage’, ook hier kan je als bruidspaar gewoon ontspannen bezig zijn en verzint Alva de meest creatieve manieren om je vast te leggen en niks is te gek. Wij werden uiteindelijk ook echt op het liefdesbootje gezet, wat Alva met een toevallige passant op het water regelde. De avond eindige met een knalfeest voor ons en natuurlijk het champagne shot. Alva heeft alles super afgehandeld van de preview tot het prachtige trouwalbum, pas als het bruidspaar tevreden is is hij dat ook. Wat zijn wij trots dat hij onze dag zo mooi heeft vastgelegd. Dus ben je op zoek naar een professionele, creatieve, enthousiaste, maar ook gezellige gast op je bruiloft dan ben je bij Alva aan het juiste adres.

Kitty & Herman

Op de site van Alva zagen wij prachtige foto’s, in eerste instantie was dat de trigger om contact te leggen met Alva. Er volgde een zeer prettig gesprek, tijdens dat gesprek wisten wij het meteen: We willen dat Alva de foto’s maakt van onze trouwdag. Wij houden niet van geposeerde foto’s maar wilden graag foto’s die de dag goed weergaven, foto’s van belangrijke momenten met mooie emoties. Als we de foto’s terug zouden kijken, zouden deze een mooi verslag van de dag geven. Is dat gelukt? Meer dan dat! Alva is een heel energiek persoon en erg prettig in de omgang. Op de dag zelf merkten we dat hij er was, maar op een hele fijne manier. Alsof hij één van de gasten was, maar dan met camera en voortdurend op zoek naar mooie plaatjes. De foto’s zijn meer dan prachtig. Wij zeiden tegen elkaar…Dit is een kunstenaar op fotogebied. Zo mooi, vol emotie en zoals wij wensten…..ze gaven de dag prachtig weer. We hebben ze bekeken en nog een keer en nog een keer…we kunnen er niet genoeg van krijgen. Onze dag was geweldig en de foto’s geven dat geweldig weer. Dank daarvoor Alva!!

Arjan & Natasja

Op 09-09-’17 hebben wij de mooiste dag van ons leven beleefd: onze Pure White Beach Wedding met al onze vrienden, dansend in het zand. Onze vrienden, kinderen en familie hebben deze dag onvergetelijk gemaakt maar Alva heeft de beleving en emotie van deze dag vereeuwigd. Samen met zijn vrouwelijk side-kick en fotografe heeft hij de meest unieke momenten vastgelegd en momenten op de foto met ons gedeeld, die ons live soms ontgaan waren. Ze waren altijd op de juiste plek en nooit voelden we hun aanwezigheid of die van de camera. Dat is voor ons de kracht van deze fotosessie geweest want iedereen heeft daardoor zijn ware genietende ik laten zien. Sprankelend, kleurrijk, vol emotie. Maar vooral uniek en daarom voor ons zo waardevol. ThanX! Alva, voor deze prachtige vereeuwiging van onze dag. GrtZ, Natasja en Arjan van den Bos

Jordy & Christel

Alva is een hele enthousiaste en vrolijke fotograaf, waarbij je je al heel snel op je gemak voelt. Super mooi eindresultaat met bijzondere foto’s door Alva z’n creativiteit.

Nikki & Raymond

Alva is een super fotograaf! Heel enthousiast, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en hij weet gedurende de dag de mooiste momenten vast te leggen! We hebben zowel tijdens de pre-weddingshoot als tijdens onze trouwdag veel gelachen en hem helemaal zijn gang laten gaan met waanzinnige foto’s als eindresultaat. Niets is hem te gek voor die ene perfecte foto! We hebben heel veel positieve reacties over hem gehad gedurende de dag, over de same day edit en over de foto’s! We zijn zelf ook ongelooflijk blij met het trouwalbum dat hij heeft samengesteld. Een echte aanrader voor iedereen die niet op zoek is naar een standaard fotograaf, maar naar iemand die de emotie van de dag weet vast te leggen in prachtige foto’s en bijzondere momenten. Alva ontzettend bedankt voor alles!!

Mariska & Koen

Wauw! Wat hebben wij genoten van jou Alvaro! Je enthousiasme heeft aanstekelijk gewerkt en daardoor hebben wij een nog mooiere, vrolijke bruiloft gehad. Inmiddels hebben wij alle foto’s van jou gekregen en zijn wij superblij! Jij maakt geen foto’s.. jij maakt kunst! Met veel trots laten wij onze trouwfoto’s zien. Al zitten die mensen wel een tijdje, we kunnen namelijk niet kiezen dus ze moeten alle foto’s bekijken ;-)! Bedankt Alva!

Mirjam & Niels

Alva leren kennen als een super spontane fotograaf, energie voor 10! Hij is van het begin tot eind enthousiast en denkt mee! De foto’s zijn echt geweldig en telkens als we ze bekijken, beleven we de dag weer opnieuw! En daar doe je het toch voor! Alva, bedankt voor je bijdrage!

Rutger & Tesse

Energiek, artistiek, enthousiast en technisch! Wat een plaatjes. Blij dat we jou hebben gevonden en jij een gaatje in je agenda wist te vinden. Tip: neem de same-day edit en gif photobooth, krijg je geen spijt van!

Maike & Arjan

Flits flits flits; wel even wennen hoor, die camera’s en zoveel foto’s! Al waren we dit binnen 10 min vergeten omdat we alleen nog maar aan het genieten waren van onze mooie dag! En dat heeft Alva en zijn 2nd shooter goed vast weten te leggen! De emoties, de kleuren, gave momenten.. Hij deed er alles aan om de perfecte foto te maken. We hebben even gewacht op de foto’s, en dit was het meer dan waard! En die perfecte foto, daar hebben we er nu meerdere van!

Amber & Youri

Zoek niet verder! Alva is de enige fotograaf die je zoekt!! Wij hebben een prachtige bruiloft gehad en de dag is zo ontzettend mooi vast gelegd door alva! Een herinnering voor het leven. Wij hadden niemand anders als fotograaf willen hebben dan hij, geweldige man! Bedankt!!!!

Sin Wan & Maurice

Alva is een top fotograaf, lekker enthousiast en weet de goede momenten te pakken.Voelt alles goed aan, hebben veel positieve reacties gehad van gasten over zijn aanwezigheid op de dag zelf en uiteraard zijn werk! Echt ongelooflijk mooi! Na de dag zelf denkt hij nog met je mee en geeft goede adviezen voor het beste resultaat. Alva is meer dan de investering waard; hij regelt alles super, weet waar hij moet zijn op het juiste moment, goede ideeën en natuurlijk de gehele aanwezigheid op de dag met zijn uitstraling maakt het af!

Roselinde & Bart

Allereerst is Alva een ontzettend leuke vent! Je realiseert je het niet zo, maar de fotograaf is er vanaf het allereerste moment bij en van elke emotie is hij getuige. Hij kan alles zo goed vast leggen om de meest creatieve en originele wijze, dat kun je voorafgaand eigenlijk niet eens durven dromen. Vanaf de eerste kennismaking voelde hij bijna als vriend en wat hij doet was precies wat wij wilde en nog beter! Op de dag zelf zag hij er net zo stralend uit als wij, hij was overal maar toch zag je hem niet, erg professioneel. We hebben ook veel complimenten van onze gasten gehad dat hij nergens in de weg liep of stond (de grootste ergernis van een fotograaf op een bruiloft vind ik zelf). Hij heeft een aantal kleine attributen gebruikt om sommige foto’s zo ontzettend gaaf te maken, dat is met geen woorden te omschrijven. Op het moment dat hij weg ging, leek het bijna alsof er een daggast weg ging, zo vertrouwd was het al. En ook het contact erna is erg prettig (geweest en nog steeds). Wij raden hem zeker aan!!

Jeroen & Robin

Alva is echt een TOP fotograaf!!! Zoals hij met je meedenkt de dagen voorafgaand en de grote dag! Op de dag zelf merk je geen eens dat hij er is. Hij gaat volledig op in het gezelschap. Hierdoor kan hij juist de mooiste verhalen vast leggen in zijn foto’s. Een top fotograaf als Alva is een investering, maar in alles krijg je dat terug. De service, meedenken, enthousiasme, mee leven, tips en trics, foto’s en een prachtig album! Niets is voor hem te veel. Wij zijn dan ook super blij dat we voor jou hebben gekozen als onze fotograaf! Thanks Alva!!!

Sven & Ilse

Vol passie en energie heeft Alva onze trouwdag op een prachtige manier vastgelegd. Hij voelt precies aan op welke momenten hij toe moet slaan om de meest geweldige foto’s te nemen. De ene keer onopvallend op de achtergrond, op andere momenten zweepte hij de boel wat meer op, wat voor geweldige foto’s heeft gezorgd. Elke keer weer openen wij ons trouwalbum met een grote glimlach omdat hij precies de blije en relaxte sfeer van de dag heeft weten vast te leggen.

Michelle & Koen

Gepassioneerde vakman! Prachtige foto’s dankzij Alva!

Julia & Gabor

Alva is een hele enthousiaste en bevlogen fotograaf! De belichting, kleuren en bewerking van de foto’s is prachtig! Hij probeert de emoties en speciale momenten van de dag vast te leggen. We hebben een prachtig album van de dag en raden hem zeker aan.

Charmaine & Jeffrey

Wat een topgozer! Zo enthousiast in alles! Begrijpt wat je wil, leeft met je mee, ziet alles om zich heen en kan met alle mensen omgaan wat op je trouwdag ook heel belangrijk is! En de foto’s zijn zo mooi geworden. De kleuren spatten eruit en hij onderscheidt zich echt van de standaard fotografen! Petje af voor deze kunstenaar.

Barbara & Hayte

Gisteren ons trouwalbum ontvangen. We beleven onze geweldige strandbruiloft weer helemaal opnieuw! Wat een geweldig resultaat. De foto’s zijn zo mooi geworden. Het gras in de duinen, de vuurtoren, de wolken, zandkorrels op het strand zijn zo mooi, alsof we er nu weer staan! Alva ontzettend bedankt! Je bent een fijne fotograaf om mee te werken. Je geeft goede tips, ontzettend prettig in de omgang, alles gaat in goed overleg en het resultaat is verbluffend! Een echte aanrader!

Jacqueline & Richard

Naast dat Alva een ontzettend aardige kerel is, is het een gepassioneerde, enthousiaste en zeer professionele emotiefotograaf. Hij wist als geen ander de mooiste momenten van onze trouwdag vast te leggen. Ons trouwalbum is werkelijk een meesterwerk geworden! Alva is een topper en kunnen wij iedereen aanraden.

Yacco & Janneke

Alva heeft een geweldige fotoreportage gemaakt van ons huwelijk! Hij is er een weekend lang vol voor gegaan en het resultaat staat als een huis! We genieten nog zeer vaak van zijn prachtige werk dat een zeer goede weergave is van hoe wij het weekend hebben beleefd.

Jessica & Vincent

Onze fotograaf……. Inderdaad, onze fotograaf!! Alvarito, van Alvafotografie hoorde vanaf het eerste gesprek bij ons! Hij was, op onze bijzondere dag, van het begin tot het einde bij ons, zonder dat hij er was…. Zijn unieke, immens vrolijke karakter, zijn begrip voor onze wensen, zijn geduld met onze tweeling en zijn zeer uitmuntend scherpe oog – de hele dag door! Dat alles heeft het voor ons een prachtige dag gemaakt, samen met Alvarito…. onze fotograaf! Stop maar met zoeken, je hebt je trouwfotograaf gevonden. Alvarito van Alvafotografie is een echte professional die zijn vak tot in de puntje beheerst. Al zijn foto’s zijn even prachtig en uniek. Alvarito kijkt naar het totaalplaatje en weet elke keer weer een verrassende compositie neer te zetten. De foto’s zijn werkelijk schitterend!

Awards