Trouwen in ’s Gravenzande

de Viersprong

Laura & Laura gingen trouwen, toen ze zich voorstelden dacht ik dat ze me in de maling namen :-D. Met sommige mensen heb je eigenlijk direct een klik. Met deze meiden was dat ook zeker zo. Heerlijk spontaan, lekker outgoing, blij, deze twee waren er helemaal klaar voor. Niet mijn eerste lesbische bruiloft, dus ik wist: dit wordt weer leuk!

De Getting Ready werd afzonderlijk van elkaar gedaan. Logisch want de een wist niet welke trouwjurk de ander zou dragen, dus een heerlijke verrassing tot het grote moment. Ondanks dat ze er wel woonden vonden ze het niet nodig om te trouwen in Den Haag. Met de Viersprong hadden ze een toffe locatie gevonden in ’s-Gravenzande. Een locatie waar je schitterend buiten kunt trouwen en binnen een goed feest kunt geven.

Om de dag compleet te maken hadden ze een van de meest imposante trouwauto’s die ik tot nu toe had gezien, DE EXCALIBUR. Een beest van een auto en dat zeg ik als niet-autoliefhebber niet snel. Shiny, groot, een trouwauto die je een keer moet hebben vastgelegd op een bruiloft.

De zonsondergang was weer zalig dus die pakten we natuurlijk mee (klik voor een korte ‘Behind the Scenes hier!). Het werd een schitterende bruiloft van 2 schitterende meiden. Elk jaar mag ik minstens 2 ‘Same Sex huwelijken’ ofwel ‘homohuwelijk’ fotograferen, wat niet bijzonder zou moeten zijn, maar toch altijd een bijzonder dag wordt. Pure liefde kent namelijk geen grenzen en dat is altijd een feestje om te mogen vastleggen. Deze van Laura & Laura vergeet ik in ieder geval nooit meer.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk hier de foto’s van de mooie dag van Jeroen & Martijn.

Trouwjurken: Ladybird & Essence of Australia

Haar: Martin Hair & Sjenkels

Visagie: Beauty Den Haag (Reena) & Elena for Beauty

Ringen: Gerstner van Rido Trouwingenstudio

Trouwauto: Excalibur van Willy’s Trouwauto’s

Lesbische bruiloft-01 Lesbische bruiloft-02 Lesbische bruiloft-03 Lesbische bruiloft-04 Lesbische bruiloft-05 Lesbische bruiloft-06 Lesbische bruiloft-07 Lesbische bruiloft-08 Lesbische bruiloft-09 Lesbische bruiloft-10 Lesbische bruiloft-11 Lesbische bruiloft-12 Lesbische bruiloft-13 Lesbische bruiloft-14 Lesbische bruiloft-15 Lesbische bruiloft-16 Lesbische bruiloft-17 Lesbische bruiloft-18
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards