Lesbische bruiloft | Laura & Laura


Laura & Laura gingen trouwen, toen ze zich voorstelden dacht ik dat ze me in de maling namen. Met sommige mensen heb je eigenlijk direct een klik. Met deze meiden was dat zo. Heerlijk spontaan, lekker outgoing, blij, deze twee waren er helemaal klaar voor.

De Getting Ready werd afzonderlijk van elkaar gedaan. Logisch want de een wist niet welke trouwjurk de ander zou dragen, dus een heerlijke verrassing tot het grote moment. Ondanks dat ze er wel woonden vonden ze het niet nodig om te trouwen in Den Haag. Met de Viersprong hadden ze een toffe locatie gevonden in ’s-Gravenzande. Een locatie waar je schitterend buiten kunt trouwen en binnen een goed feest kunt geven.

Om de dag compleet te maken hadden ze een van de meest imposante trouwauto’s die ik tot nu toe had gezien, DE EXCALIBUR. Een beest van een auto en dat zeg ik als niet-autoliefhebber niet snel. Shiny, groot, een trouwauto die je een keer moet hebben vastgelegd op een bruiloft.

De zonsondergang was weer zalig dus die pakten we natuurlijk mee. Het werd een schitterende bruiloft van 2 schitterende meiden. Elk jaar mag ik minstens 1 homohuwelijk fotograferen, wat niet bijzonder zou moeten zijn, maar toch bijzonder is. Pure liefde kent namelijk geen grenzen en dat is een feestje om te mogen vastleggen. Deze van Laura & Laura vergeet ik in ieder geval nooit meer…

Same Day Edit: Alvafotografie

Trouwjurken: Ladybird & Essence of Australia

Haar: MartinHair & Sjenkels

Visagie: Beauty Den Haag (Reena) & Elena for Beauty

Ringen: Gerstner van Rido Trouwingenstudio

Trouwauto: Excalibur van Willy;s Trouwauto’sMeer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwen op Ibiza, Trouwfotograaf Amsterdam of Trouwfotograaf Haarlem