De Landgoederij

de Landgoederij

Trouwen in de Landgoederij is eigenlijk altijd een hit. Deze trouwlocatie blijft mij verrassen, terwijl ik hier al vaak gefotografeerd heb en altijd te vinden ben tijdens de Top Open Trouwlocatie route. Al tijdens het kennismakingsgesprek merkte ik al hoeveel positieve energie dit bruidspaar Xandra en Jeroen uitstraalden. Het beloofde dus ook echt een bijzondere, energieke en blije dag te worden voordat ze zouden trouwen bij de Landgoederij in Bunnik!

Trouwlocatie

Ondanks dat ik de Landgoederij zo aan ieder bruidspaar zou aanraden om op de short list te zetten blijf ik overtuigd dat een trouwlocatie echt bijzaak is. Natuurlijk voegt de locatie zeker voor de  achtergrond iets extra’s toe, maar onderaan de streep is het het bruidspaar die de bruiloft, de sfeer en de emotie in de trouwreportage maakt of breekt. Xandra & Jeroen zijn daar een levend voorbeeld van. Zij maakten gebruik van de mooie tuin bij deze mooie trouwlocatie, maar we hebben binnen ook nog een hele mooie fotoshoot met ze kunnen doen. Ik vind het heerlijk om tussendoor het bruidspaar even mee te nemen voor een fotoshoot. De liefde spat er dan van af en dit levert vaak de mooiste foto’s op.

Bruidsfotograaf

Ik heb als bruidsfotograaf vaak en veel stralende stellen aan mij voorbij zien komen, maar deze ontzettende blijerds staan wel zeker in de top 5 van happy couples. Doe daar een club fijne en betrokken familieleden en vrienden aan toe en je hebt de ultieme mix voor een bijzondere bruiloft.

De bruiloft van Xandra & Jeroen was er echt een voor in de boeken. Een mooie dag, met mooie mensen om hen heen en een mooi stel, in alle opzichten.

Trouwlocatie: Kasteel Cammingha, de Landgoederij

Visagie: Beauty by Jacq

Trouwpak: The Society Shop – Utrecht

Trouwjurk: I Do I Do – Amsterdam

Trouwringen: Siebels – Utrecht

Taart: Mieneke Schutrops

Overwegen jullie om te trouwen in Utrecht? Kijk hier voor nog meer mooie trouwlocaties in Utrecht.

De landgoederij - 1 De landgoederij - 2 De landgoederij - 3 De landgoederij - 5 De landgoederij - 4 De landgoederij - 6 De landgoederij - 7 De landgoederij - 8 De landgoederij - 9 De landgoederij - 10 De landgoederij - 11 De landgoederij - 12 De landgoederij - 13 De landgoederij - 14 De landgoederij - 15 Bruidsfotograaf - De landgoederij-001 De landgoederij - 16 De landgoederij - 18 De landgoederij - 19 Bruidsfotograaf Utrecht - De landgoederij-006 Bruidsfotograaf Utrecht - De landgoederij-005 De landgoederij - 22 De landgoederij - 23 De landgoederij - 24 De landgoederij - 25 Bruidsfotograaf Utrecht - De landgoederij-002 De landgoederij - 27 De landgoederij - 28 De landgoederij - 29 De landgoederij - 30 De landgoederij - 31 De landgoederij - 32 De landgoederij - 33 De landgoederij - 35 Bruidsfotograaf Utrecht - De landgoederij-010 De landgoederij - 37 De landgoederij - 36 De landgoederij - 38 De landgoederij - 39 De landgoederij - 40 De landgoederij - 41 De landgoederij - 42 De landgoederij - 43 De landgoederij - 45 De landgoederij - 46 De landgoederij - 47 De landgoederij - 48 De landgoederij - 49
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards