Alva
oprecht betrokken // emotiezoeker voor échte herinneringen // trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotograaf Amsterdam & Bruidsfotograaf Amsterdam

Alva | Trouwfotograaf Amsterdam

Alvaro Mauricio Velázquez, lastig te onthouden, dus: Alva! Vader van een zoon, Xavio en twee dochters, Zenza en Yzah én mede levensgenieter van hun allerliefste moeder wonend in Blaricum. Met mijn Zuid-Amerikaanse bloed voel ik emoties altijd haarfijn aan. Dit maakt het voor mij makkelijk om emoties van anderen te vangen met mijn camera. Ik kom op jullie bruiloft doen wat ik het allerleukste vind en geniet ervan om unieke beelden van bijzondere momenten te maken die er later nog steeds toe doen.

Met mijn extraverte karakter lijkt bruidsfotografie niet te matchen, want je moet toch onzichtbaar zijn. De hele dag ben ik dat ook! Totdat het nodig is om de boel even wakker te schudden, zoals bijvoorbeeld tijdens de groepsfoto’s. Verder zie en hoor je me niet. Als jullie mij zien als een vriend met een camera, kan ik maximaal presteren en zit ik vol in mijn energie.

Doe daar een flinke dosis creativiteit bij met behulp van natuurlijk licht, extern licht, een kleurrijke edgy nabewerkingsstijl en je stapt ver verwijderd van de standaard, helemaal in mijn wereld: Alvafotografie | Trouwfotograaf Amsterdam!

 

Benieuwd naar wat ik bedoel?

Laat maar zien!

Foto’s van jullie bruiloft….

Waar de meeste aanstaande bruidsparen vroeger als eerste aan dachten was aan foto’s van de trouwjurk, de mooie trouwschoenen, de bruidstaart, de trouwlocatie en het diner. En die zullen ook zeker allemaal op jullie schitterende bruiloft een rol spelen. Helaas gaan die tastbare zaken ook allemaal maar één dag mee…. Wat over blijft zijn de herinneringen, vastgelegd door een professionele bruidsfotograaf. Over 20 of 30 jaar wil je immers zien hoe mooi je eruit zag op jouw bruiloft, of hoe schitterend de trouwlocatie aangekleed was, toch? Maar dat is pas de basis en dat kunnen heel veel fotografen. Als bruidsfotograaf op jullie bruiloft ga ik graag verder, heel veel verder.

 

 

…de meest waardevolle bezittingen

Ik wil jullie met mijn bruidsfotografie voor altijd laten herbeleven hoe jij, jouw aanstaande, jullie dierbaren, jullie familie en al jullie vrienden zich voelden op die super toffe dag, jullie bruiloft. Tegen die tijd zijn het geen gewone bruidsfoto’s meer, maar gegarandeerd een van de meest waardevolle bezittingen die je nog hebt. Klinkt heftig! Dat is het niet, nou ja, een beetje dan. Als je op jouw bruiloft de bruidsfotografie laat verzorgen door een professioneel bruidsfotograaf is dat een investering die je doet van het leven, voor het leven.

Bekijk portfolio

 

Fotograaf bruiloft

Check hier of jullie trouwdatum nog beschikbaar is


  Jullie trouwdatum staat gepland op
  Jullie e-mailadres:
  Telefoonnummer:

  De trouwfotograaf in Amsterdam voor jullie bruiloft

  Als je gaat trouwen in Amsterdam of omgeving zorg ik ervoor dat jullie als bruidspaar de hele dag in die heerlijke grote roze trouwbubbel kunnen blijven. Wil je graag meer weten over trouwen in Amsterdam of wat ik voor je kan doen? Neem gerust contact op en ik denk graag met jullie mee!

  Het lijkt mij leuk om met jullie in contact te komen en te horen wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Vertel mij wie jullie zijn en stuur mij een berichtje.

  Reviews | Trouwfotograaf Amsterdam

  4,9 uit 40 Reviews

  Al deze reviews zijn ook te vinden op ZankYou

  Anneke & Bart

  Wat is Alva een fantastische fotograaf!

  We hebben een online kennismakingsgesprek gedaan waarin hij duidelijk aangaf wat we van hem konden verwachten. Tijdens een Pre-Weddingshoot hebben we alvast aan elkaar kunnen wennen, wat wij als erg prettig hebben ervaren. En toen was daar onze grote dag… Vooraf hadden we de planning afgestemd en hierdoor verliep alles helemaal op rolletjes. Alva is heel kundig in het vastleggen van emoties en heeft prachtige foto’s gemaakt, zonder dat wij door hadden dat hij die foto’s nam. We hebben inmiddels ook ons trouwalbum binnen en zijn hier super blij mee! We krijgen van iedereen complimenten over de mooie foto’s, maar ook over zijn aanwezigheid op de dag zelf.

  Diederik & Jolande

  Alva heeft mega veel ervaring en dat blijkt! Hij neemt op een fijne manier de hele dag door met je en heeft hele goede tips waar je misschien zelf nog niet aan hebt gedacht. Alva heeft veel passie en enthousiastme voor zijn vak. Op de dag zelf merk je vaak niet eens dat hij er is en op die manier legt hij alle emoties haarfijn vast. Wij hadden nooit verwacht zulke mooie foto’s van onszelf te krijgen. Het oversteeg echt onze verwachtingen. Door de combinatie met een tweede fotograaf hebben we foto’s van het zelfde moment uit verschillende perspectieven. Het eindresultaat laat ons de hele dag herbeleven op een fantastische manier!

  Tijn & Lydia-Tamar

  Wij zijn Alva een aantal jaar geleden tegengekomen op een bruiloftsbeurs. Daar voelde het contact eigenlijk gelijk vertrouwd. Alva is een mooie, energieke verschijning en hij wist zich gelijk voor ons te winnen met zijn enthousiasme en professionaliteit. Hij maakt uitgebreid tijd voor je in de voorbereiding naar de bruiloft toe en heeft met zijn ervaring voldoende tips en trics waar je als bruidspaar vooraf echt wat aan hebt. Ook was hij in corona-tijd erg flexibel. Wij moesten onze bruiloft in het buitenland een jaar verplaatsen, maar wilde wel alvast in Nederland voor de wet trouwen. Het was voor ons een aangename verassing dat hij ook gewoon bij het trouwmoment in het stadshuis was. Voelde als een extra’tje:) Het jaar erop in Italië was er ook een 2nd shooter bij zodat alle momenten goed vastgelegd konden worden. Ze mengden zich moeiteloos tussen de gasten en hier kwam ook weer het stukje professionalisme naar boven. Goed idee van hoe hij het wilde en ze hielden ons tijdens de bruiloftshoot de hele tijd enthousiast, wat uiteindelijk ook tot een prachtig resultaat heeft geleid. Mooie was ook te zien hoe zij van het begin tot einde zelf energievol bleven en geen moment wilde missen. Alle foto’s die we van de bruiloft hebben ontvangen zijn van erg mooie kwaliteit. Het gaf ons de kans om de bruiloft nog eens te herbeleven en alle mooie momenten terug te zien. In de afsluitende afspraak om het concept trouwalbum te bekijken heeft hij ook ruim de tijd genomen om met ons het album helemaal naar eigen wens te maken en dat is zeer zeker gelukt! Kortom een prachtige belevenis en aanrader aan iedereen die een bruiloftsfotograaf zoekt!

  Lieke & Jonas

  Alva, wat een geweldige fotograaf en mens ben je! De eerste kennismaking zullen we nooit vergeten, via skype vanuit Zwitserland, maar wat een klik en goede energie voelden we bij jou! Je kwam direct zeer professioneel over, en het voelde meteen goed om dit belangrijke deel van onze dag in jouw handen te leggen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Wat een bizar mooie foto’s heb je gemaakt, mooier dan we hadden durven hopen! Je hebt zoveel oog voor detail, voor creatieve plaatjes, perfecte kaders en kleuren, en vooral lukt het jou om emoties, groot of juist heel klein, te vangen met jouw camera. Er waren zoveel foto’s waarbij we dachten: oh was Alva daar ook bij?! Deze dag met zoveel liefde en emoties, we herleven hem weer door jouw plaatjes! Dankjewel daarvoor Alva. En naast dat je een geweldige fotograaf bent, ben je ook een fijn mens, en was het een feestje om je er die dag bij te hebben! Je stelde ons op ons gemak, en was echt deel van de gasten, op een prettige manier. Een absolute aanrader dus!

  Onze blogs uit Amsterdam | Trouwfotograaf Amsterdam

  Bekijk deze foto's!
  Tim & Maren

  Trouwen in Amsterdam

  Bekijk deze foto's!
  Paviljoen Puur

  Puur Amsterdam

  Bekijk deze foto's!
  Haarlem

  Trouwen in Haarlem

  Ik ben trouwfotograaf in Amsterdam, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland, zoals Den Haag en Utrecht.

   

  Awards