Trouwen in Haarlem

Haarlem

Een van de mooiste bruiloften van het jaar was deze van de Venezolaanse Cristina & oer Hollandsche Dylan. Ik ontmoette Cristina voor het eerst op een trouwbeurs. Zoals het wel vaker gaat, als het gevoel goed is, dan weet je dat gelijk. De klik was er direct en na de kennismaking wist ik het zeker. Dit wordt een hele vette bruiloft.

Trouwen in de Sint Bavokerk Haarlem

De dag begon lekker Latijns-Amerikaans, knetterhectisch. Weliswaar in een schitterend hotel, het Amrâth Grand Hotel Frans Hals in Haarlem, waar de bruid een hele grote suite tot haar beschikking had. Die was ook nodig want naast de bruidsmeisjes, haar moeder, zus, visagist, bloemenleverancier en 2 weddingplanners stond in het midden van de ruimte een prachtige jurk die zo uit een Disney film had kunnen komen. Gelukkig hou ik van die hectiek (en herken ik het ook een beetje vanuit mijn eigen achtergrond) dus: hoofd koel houden, lekker schieten, zelfs nog een korte boudoir shoot doen en mooie platen maken!

Ondertussen was de bruidegom thuis aan het omkleden en kon mijn 2nd shooter Ro-Anna zijn ‘Getting Ready’ vastleggen. Hij reed daarna snel naar de St. Bavokerk in Haarlem waar hij zijn bruid opwachtte. Deze mooie grote klassieke kerk staat vlakbij het hotel dus op loopafstand voor de bruid en haar vader, die haar als eerste onderaan de trap van het hotel mocht bewonderen.

De Ceremonie in de kerk, de shoot in de basisschool waar ze samen en notabene in dezelfde klas hebben gezeten, de vaart met het sloepje naar Villa Westend waar alle vrienden en familie ze opwachtte voor de receptie, het diner en het knalfeest, het was een achtbaan van geluk, heel veel emotie (yummiee!!!) en schitterende momenten. Het kon ook niet anders want Cristina & Dylan zijn stapelgek op elkaar en dat voelden we dwars door onze camera’s heen!

Kijk hieronder, voel je het ook?

 

Bloemen: Edenique floral design

Trouwjurk: Alberto Axu Couture

Locatie Getting Ready: Amrâth Grand Hotel Frans Hals, Haarlem

Kerk: St Bavo kerk (of Grote kerk), Haarlem

Trouwlocatie diner en feest: Villa Westend Velserbroek

Award: Wedding Photography Select (internationaal), zie hieronder foto met logo

Trouwlocatie Haarlem Trouwerij in Haarlem Bruiloft in Haarlem Huwelijk in Haarlem Huwelijk Haarlem Trouwen in Haarlem Trouwfotograaf Haarlem Trouwen in Haarlem trouwen op locatie haarlem Trouwfotograaf Haarlem Huwelijk Haarlem Huwelijk in Haarlem In Haarlem trouwen Bruidsfotograaf in Haarlem Bruidsfotograaf Haarlem Trouwfotograaf in Haarlem Trouwen Haarlem Trouwen in Haarlem
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards