Alva
internationaal awardwinnaar // oprecht betrokken // emotiezoeker voor échte herinneringen // bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht

De Landgoederij in Bunnik

Slechts een kwartiertje rijden vanaf Utrecht ligt de Landgoederij. Al jaren is deze locatie een feest om te fotograferen. Niet alleen om de diverse plekken met een heel eigen sfeer. Ook het personeel is vriendelijk en enorm gastvrij. Elke drie maanden sta ik hier tijdens de Open Top Trouwlocatie Route en spreek ik daar de leukste bruidsparen die het fijn vinden om de keuze te houden om binnen dan wel buiten te trouwen. De Landgoederij is groot, maar niet enorm. Verwacht je veel gasten, zo’n 125+, dan is de zaal “De Deel” zeker een mooie locatie om een tof trouwfeest te geven. Met het romantische boottochtje door de Kromme Rijn achter het Kasteel Cammingha wat bij de Landgoederij hoort, lijk je hier alles te kunnen vinden voor een schitterende bruiloft.

Bruidsfotograaf Utrecht

Dengh

Een van de mooiste plekken in Utrecht om buiten te trouwen. Via een mooie houten brug beland je op een eiland omringt met groene bomen. Ik hou persoonlijk niet van de term ‘sprookjesachtig’ maar dat is het wel. Zeker als je er zelf met wat creatieve vriend(inn)en of nog beter, een styliste of weddingplanner een echt mooi plaatje van maakt met lampionnen, lichtjes en bloemen. Vooral buiten is het hier heel bijzonder om te trouwen!

Bruidsfotograaf Utrecht

Green Village in Nieuwegein

Sinds vorig jaar is deze locatie verbouwd, en hoe! Deze locatie ligt slechts 15 minuten rijden van Utrecht vandaan. De Orangerie is een lichte moderne en tegelijk warme trouwlocatie. Dan heb je nog de moderne feestzaal, de stijlvolle winebar met een lange open haard, de groene omgeving en nog veel meer plekken waar je als fotograaf helemaal los kan. Trouw je hier dan is het zeker niet nodig om voor ‘de shoot’ nog ergens anders heen te gaan, tenzij jullie dat graag willen natuurlijk! Utrecht is dichtbij, dus als jullie toch liever een fotoshoot willen in het centrum of een andere bijzondere plek, dan zijn we daar zo!

Domtuin

Parkeren in Utrecht is niet makkelijk en de Domtuin ligt middenin de stad en het is er altijd druk. Maar…..om als fotoshoot locatie te gebruiken is dit een ontzettende aanrader! Heel mooi, heel sfeervol, maar wel alleen voor de echte prinsen en prinsessen onder ons 😉

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijenburg

Naast Utrecht ligt deze statige trouwlocatie met mogelijkheden om binnen en buiten te trouwen. De groene boog in de tuin blijft een eyecatcher om te fotograferen en in het goede seizoen knallen de kleuren je tegemoet. Buitenplaats Sparrendaal is  een prachtige trouwlocatie met allure!

Alva | Bruidsfotograaf Utrecht

Fantastisch dat jullie onze website bezoeken!

Graag vertel ik hoe bijzonder elke bruiloft voor mij is, bladibla. En dat is ook echt zo hoor, maar dat geldt (hopelijk) voor elke bruidsfotograaf in Utrecht. Waar ik absoluut in geloof en op elke bruiloft als doel heb, is het vastleggen van emoties om zo de herinnering aan jullie bijzondere dag vast te pakken voor nu en vooral voor later. Dat is niet alleen mijn missie op elke bruiloft, maar eigenlijk een onvervalste passie.

Doe daar een flinke dosis creativiteit bij met behulp van natuurlijk licht, extern licht, een kleurrijke edgy nabewerkingsstijl en je stapt ver verwijderd van de standaard, helemaal in mijn wereld: Alvafotografie!

Meer over Alva

Onze blogs | Bruidsfotograaf Utrecht

Bekijk deze foto's!
Loosdrecht

5 redenen om in Finley Het Witte Huis te trouwen!

Bekijk deze foto's!
Montfoort

Trouwen in de kerk | Montfoort

Bekijk deze foto's!
de Landgoederij

Trouwen bij De Landgoederij

Ik ben bruidsfotograaf in Utrecht, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland, zoals Den Haag en Amsterdam.

Check mijn beschikbaarheid!

Zoeken jullie een bruidsfotograaf? Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Let's meet!
Awards