Alva
oprecht betrokken // emotiezoeker voor échte herinneringen // bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Utrecht?

Als bruidsfotograaf in Utrecht heb ik op veel mooie trouwlocaties in Utrecht en omgeving bruidsparen mogen fotograferen. In Utrecht en omgeving zijn er prachtige trouwlocaties. Ben je van plan te trouwen op De Landgoederij in Bunnik, Dengh in Utrecht, Green Village in Nieuwegein of ergens anders in Utrecht of de omgeving? Als bruidsfotograaf Utrecht, zijn wij er graag bij!

Waarom een professionele bruidsfotograaf Utrecht voor jullie bruiloft?

Iedereen is fotograaf. Maar niet iedereen kan fotograferen en is dus een professionele bruidsfotograaf! Ik let op álles wat er gebeurt op jullie bruiloft en ik kan door mijn bruidsfotografie jullie deze bijzondere dag keer op keer opnieuw laten beleven. Als je op jullie bruiloft de bruidsfotografie laat verzorgen door een professioneel bruidsfotograaf Utrecht is dat een investering die je doet van het leven, voor het leven. Wil je weten hoe dat er uit kan komen te zien? Bekijk dan de slideshow van de prachtige bruiloft van Kirsten & Felker in Mereveld.

Trouwen tijdens Corona

Ja! Dat kan!

Trouwfotograaf Utrecht

Trouwlocatie De Landgoederij in Bunnik

Al jaren is de Landgoederij als trouwfotograaf Utrecht een feest om te fotograferen. Niet alleen om de diverse plekken met een heel eigen sfeer. Ook het personeel is vriendelijk en enorm gastvrij. Elke drie maanden sta ik hier tijdens de Open Top Trouwlocatie Route en spreek ik daar de leukste bruidsparen die het fijn vinden om de keuze te houden om binnen dan wel buiten te trouwen. De Landgoederij is groot, maar niet enorm groot. Verwacht je veel gasten, zo’n 125+, dan is de zaal “De Deel” zeker een mooie locatie om een tof trouwfeest te geven. Met het romantische boottochtje door de Kromme Rijn achter het Kasteel Cammingha wat bij de Landgoederij hoort, lijk je hier alles te kunnen vinden voor een schitterende bruiloft. Mede hierdoor behoort de Landgoederij als trouwfotograaf Utrecht tot één van mijn favorieten.

Trouwlocatie in regio Utrecht

Green Village in Nieuwegein

Als je iets meer de rust wilt opzoeken, dan zijn er veel meer opties in de regio Utrecht. Zoals Green Village in Nieuwegein. Deze locatie is verbouwd, en hoe! Deze locatie ligt slechts 15 minuten rijden van Utrecht vandaan. De Orangerie is een lichte moderne en tegelijk warme trouwlocatie. Dan heb je nog de moderne feestzaal, de stijlvolle winebar met een lange open haard, de groene omgeving en nog veel meer plekken waar je als bruidsfotograaf Utrecht helemaal los kan. Trouw je hier dan is het zeker niet nodig om voor ‘de shoot’ nog ergens anders heen te gaan, tenzij jullie dat graag willen natuurlijk! Utrecht is dichtbij, dus als jullie toch liever een fotoshoot willen in het centrum of een andere bijzondere plek, dan zijn we daar zo!

Prachtige review van Bart & Dana

Wat een topfotograaf! We hebben Alva voor het eerst gezien en kort leren kennen bij de open top trouwlocatieroute. Zijn enthousiasme en energie spraken ons direct aan. In het kennismakingsgesprek leerden we Alva pas écht kennen en werd ons duidelijk hoeveel passie hij voor zijn vak heeft 🙂
Onze oorspronkelijke trouwdatum zou 15 mei 2020 geweest zijn, in dit gekke corona-jaar hebben wij dit helaas moeten verplaatsen naar 9 september 2020. Tijdens dit verzetten is de communicatie met Alva ten alle tijden duidelijk en open geweest. Op de dag zelf en in onze uiteindelijke foto’s heeft hij heel goed vast kunnen leggen wat wel nog kon i.p.v. niet meer. Nu zijn we aan het genieten van een geweldig eindresultaat met ons prachtige trouwalbum! Alle liefde en emoties die op onze dag voorbij zijn gekomen, heeft hij compleet kunnen vangen. Hij weet als geen ander wat er nodig is om de meest gave foto’s te creëren! Kortom, echt een aanrader 🙂

De bruidsfotograaf in Utrecht voor de mooiste momenten

Als je gaat trouwen in Utrecht zorgt bruidsfotograaf Utrecht ervoor dat je als bruidspaar de hele dag in die heerlijke grote roze trouwbubbel kunt blijven. Wil je graag meer weten over trouwen in Utrecht of heb je nog vragen?  Kijk dan of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Het lijkt mij leuk om met jullie in contact te komen en te horen wie jullie zijn en wat jullie wensen zijn. Vertel mij wie jullie zijn en stuur mij een bericht.

Bruidsfotograaf Utrecht | Alva

Alvaro Mauricio Velázquez, lastig te onthouden, dus: Alva! Vader van een zoon, Xavio en twee dochters, Zenza en Yzah én mede levensgenieter van hun allerliefste moeder wonend in Blaricum. Met mijn Zuid-Amerikaanse bloed voel ik emoties altijd haarfijn aan. Dit maakt het voor mij makkelijk om emoties van anderen te vangen met mijn camera. Ik kom op jouw bruiloft doen wat ik het allerleukste vind en geniet ervan om unieke beelden van bijzondere momenten te maken die er later nog steeds toe doen.

Met mijn extraverte karakter lijkt bruidsfotografie niet te matchen, want je moet toch onzichtbaar zijn. De hele dag ben ik dat ook! Totdat het nodig is om de boel even wakker te schudden, zoals bijvoorbeeld tijdens de groepsfoto’s. Verder zie en hoor je me niet. Als jullie mij zien als een vriend met een camera, kan ik maximaal presteren en zit ik vol in mijn energie.

Doe daar een flinke dosis creativiteit bij met behulp van natuurlijk licht, extern licht, een kleurrijke edgy nabewerkingsstijl en je stapt ver verwijderd van de standaard, helemaal in mijn wereld: Alvafotografie | Bruidsfotograaf Utrecht!

Meer over Alva

Onze blogs | Bruidsfotograaf Utrecht

Bekijk deze foto's!
de Landgoederij

De Landgoederij

Bekijk deze foto's!
Hooge Vuursche

Trouwen in De Hooge Vuursche

Bekijk deze foto's!
Loosdrecht

5 redenen om in Finley Het Witte Huis te trouwen!

Ik ben bruidsfotograaf in Utrecht, maar fotografeer bruiloften in heel Nederland, zoals Den Haag en Amsterdam.

Check mijn beschikbaarheid!

Zoeken jullie een bruidsfotograaf in Utrecht? Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button! Bruidsfotograaf Utrecht

Let's meet!
Awards