5 redenen om in Finley Het Witte Huis te trouwen!

Loosdrecht

Melanie en Patrick zijn getrouwd in Finley het Witte Huis in Loosdrecht. Wij hebben op deze trouwlocatie een zonnige en schitterende trouwdag vastgelegd. Omdat wij erg enthousiast zijn over deze mooie trouwlocatie kunnen we zonder moeite 5 redenen bedenken waarom je deze trouwlocatie zou kunnen overwegen om te trouwen.

Deze 5 redenen willen we je niet onthouden:

1. Grote mooie ruimte voor de bruid!

Finley het Witte Huis heeft op de eerste verdieping een mooie grote ruimte waar jij je afgezonderd van iedereen klaar kunt maken en je bruidsjurk aan kunt aantrekken. Zo kun jij je in alle rust voorbereiden samen met je vriendinnen, (schoon)moeder, zus(sen) en de visagiste en kapper. Hoe spannend is het dat je weet dat HIJ ergens dichtbij rond loopt, maar dat hij nog niet weet hoe mooi jij je er in je bruidsjurk uit ziet? Jouw bruidegom heeft trouwens ook een mooie ruimte vlak bij het water en naast ‘de View’ (de locatie waar binnen getrouwd kan worden). Daar geniet hij ondertussen met z’n vrienden, (schoon)vader en/ of broer(s) van het uitzicht over het water en bereidt zich ook voor op het grote moment dat hij je zal zien. Natuurlijk doet hij alsof hij niet echt gespannen is, maar wij als bruidsfotograaf weten wel beter; ook de (meeste) mannen zijn gezond nerveus voor de grote dag!

2. Aankomst per boot

Stralend in je bruidsjurk stap je in de schitterende houten boot die van Finley het Witte Huis is en jullie ook kunnen gebruiken. Na een klein boottochtje staat HIJ te wachten aan de waterkant en hebben jullie je First Look! Wij smullen altijd van de emotie die dan te zien is en dit levert altijd prachtige bruidsfoto’s op. Later op de dag kunnen jullie ook samen op de boot nog een tochtje maken over de Loosdrechtse Plassen. Wij gaan dan graag even mee om nog wat mooie bruidsfoto’s op het water te maken.

3. Binnen of buiten trouwen, het kan allebei!

‘De View’ is de koepelzaal die de gasten een panorama beeld geeft over de jachthaven en de Loosdrechtse Plassen. Het is een mooie witte lichte ruimte waar de trouwceremonie kan plaatsvinden. Willen jullie liever buiten trouwen? Dat kan zeker ook in de schitterende tuin die ook uitkijkt over het water. De trouwceremonie van Melanie en Patrick vond binnen plaats in Finley het Witte Huis, waar alle gasten zelfs binnen genoten van het zonnetje.

4. Mooie plekjes

Jullie trouwdag vier je waarschijnlijk met al je dierbaren en die wil je dan ook het liefst de hele dag om je heen hebben. Maar een momentje met z’n tweeën is ook heel waardevol. Jullie dag is namelijk zo voorbij! Daarom nemen we tijdens het kennismakingsgesprek de planning van jullie grote dag uitvoerig door en plannen we daarin ook altijd een moment voor een fotoshoot met jullie samen. Bij Finley het Witte Huis heb je veel mooie plekjes waar wij onze creativiteit lekker kwijt kunnen en jullie even met z’n tweetjes kunnen genieten van elkaar (uhm, wel met de bruidsfotograaf ;-))

5. Zonsondergang 2.0

Wij zijn gek op de zonsondergang. En dat is een understatement! Op elke trouwdag proberen wij het bruidspaar rond het moment dat de zon onder gaat even mee naar buiten te nemen om een sunsetshoot te doen. Dit levert vaak de prachtigste foto’s op die regelmatig na oplevering van de trouwreportage in een groot formaat wordt afgedrukt om in de woonkamer op te hangen. Finley het Witte Huis heeft de bijzondere ligging waarbij de zon zo goed als in het water ondergaat. Dat is voor Nederlandse begrippen (als je niet aan de kust trouwt) uitzonderlijk te noemen. Fotograferen bij zonsondergang vraagt wel de nodige technische kennis van jouw bruidsfotograaf, maar het geeft deze trouwlocatie een absolute meerwaarde.

Melanie en Patrick hebben er alles uit gehaald wat er in zat op hun trouwdag en ook dit seizoen hebben we weer een bruiloft bij Finley het Witte huis op de agenda staan. We hebben er nu al zin in!

Alvafotografie komt graag jullie trouwdag fotograferen in Finley het Witte Huis (of ergens anders ;-)). Check snel hier onze beschikbaarheid!

 

Finley het Witte Huis 01 Finley het Witte Huis 02 Finley het Witte Huis 03 Finley het Witte Huis 04 Finley het Witte Huis 05 Finley het Witte Huis 06 Finley het Witte Huis 07 Finley het Witte Huis 08 Finley het Witte Huis 09 Finley het Witte Huis 10 Finley het Witte Huis 11 Finley het Witte Huis 12 Finley het Witte Huis 13 Finley het Witte Huis 14 Finley het Witte Huis 15 Finley het Witte Huis 16 Finley het Witte Huis 17 Finley het Witte Huis 18 Finley het Witte Huis 19 Finley het Witte Huis 20 Finley het Witte Huis 21 Finley het Witte Huis 22 Finley het Witte Huis 23 Finley het Witte Huis 24 Finley het Witte Huis 25 Finley het Witte Huis 26 Finley het Witte Huis 27 Finley het Witte Huis 28 Finley het Witte Huis 29 Finley het Witte Huis 30 Finley het Witte Huis 31 Finley het Witte Huis 32 Finley het Witte Huis 33 Finley het Witte Huis 34 Finley het Witte Huis 35 Finley het Witte Huis 36 Finley het Witte Huis 37 Finley het Witte Huis 38 Finley het Witte Huis 39
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards