Trouwfotograaf Hoofddorp

Trouwen Hoofddorp

Het huwelijk van Rob en Sem. Ik had het nooit achter hem gezocht…

‘We trouwen maar een keer dus dan maar goed’ was wat ze zeiden tijdens de eerste kennismaking. Ik had het kunnen weten….het werd werkelijk waar een fenomenale dag, maar gelukkig ging niet alles vlekkeloos :). Nu klinkt dat laatste niet echt vriendelijk maar er mag best hier en daar even iets anders gaan dan gepland. Want; verrassingen tijdens de bruiloft  -> spontane reacties -> überblije trouwfotograaf!!! Althans, deze wel.

De dag begon lekker rustig in het ouderlijk huis van Sem. Ze werd daar schitterend opgemaakt en haar haar was heel mooi gedaan. De locatie was super, vlakbij een raam en met een grote spiegel ernaast. Perfect voor wat mooie foto’s van ‘De aankleding van de bruid’. Ook papa deed heel leuk mee, de vader van de bruid liet zich rustig fotograferen tijdens het aantrekken van zijn pak. Ik probeer toch altijd te kijken hoe ver ik kan gaan met familieleden. Ze maken immers een belangrijk deel uit van de huwelijksdag.

Nadat ze haar trouwjurk had aangetrokken en alle Ooohs en Aaahs waren vastgelegd ging ik als de bliksem naar de bruidegom Rob. Die zou gelukkig ook iets aantrekken. Mijn eerste bruiloft met een naakte bruidegom moet ik nog meemaken, al sta ik daar zeker voor open om die een keer te fotograferen. Maar goed, we dwalen af…. Mama, de moeder van de bruidegom, had spannende naadkousen aan waar ze verrassend goed mee wegkwam! Aanstaande moeders van bruidegoms, als je het niet meer weet: naadkousen! Kan jou het schelen, hij trouwt maar een keer!

Niet lang daarna ontstond een moment waarop de Ceremoniemeester en de bruidegom, 2 volwassen lange bazen, erg beteuterd keken naar de bloemdecoratie die op de auto moesten worden gemonteerd. Smullen! De auto, een oude Fiat cabrio, was een klein feestje om te zien maar had ook een eigen wil. Nadat Rob net zijn bruid had opgehaald om naar Papa’s Beach house te rijden (de locatie waar de ceremonie zou volgen), leek de trouwauto een eigen agenda te hebben en ging niet meer in zijn achteruit… Daar sta je dan, met je goede gedrag, pak aan, corsage op, bloemdecoratie op de auto gehackt en jouw schitterende bruid in de trouwauto om naar de ceremonie gereden te worden. Het autootje gaf geen sjoege.

De beste trouwfotograaf zal nooit helpen!

Gouden regel van mij als fotograaf in dit soort gevallen: NOOIT HELPEN. Weer zoiets onvriendelijks, ik leg het graag uit. Dit soort situaties zijn op dat moment even lastig voor het bruidspaar, maar zijn later hilarische herinneringen. En dat is de enige reden waarom ik daar op dat moment sta. Om de dag te fotograferen zoals die is en de herinneringen voor later op dat moment vast te leggen. Tenzij het een serieus ongeluk is en ik de enige ter plaatse ben om te helpen uiteraard. In alle anderen gevallen zal ik met mijn grote vriend spiegelreflexcamera altijd doorschieten.

Gelukkig was er in dit geval een vriendelijke buurman die het bruidspaar weer op weg duwde en zo stond er gelukkig niets meer in de weg om in het huwelijksbootje te stappen.

Fast forward –> Na de ceremonie, de felicitaties, de trouwshoot in het Haarlemmermeerse bos, het diner, en de speeches was het dan zover, het feest! Na een energieke openingsdans en wat kleine drankjes verder was daar het moment waar de bruidegom mij volledig verraste, hij ging zingen….!! En hoe! Onder het liedje ‘Ik heb je lief’ bracht hij een eigen geschreven versie ten gehore die een ode bleek aan Sem, zijn nieuwbakken echtgenote. Een mix van complimenten, passie, liefde, tranentrekkende teksten, veel lachende gezichten en een zeer verrassende loepzuivere stem maakte het helemaal compleet. Als je ooit nog een cheesy liedje helemaal wil laten ombouwen tot een liefdes-chanson, bel bruidegom Rob! Het dak ging er daarna he-le-maal af. Zie vooral ook de vader van Rob die een ware explosie van blijdschap en energie op de dansvloer liet zien en die ik me nog heel lang zal heugen…

Kortom, een buitengewoon mooie dag van 2 mensen die vol overgave voor elkaar hebben gekozen en waar ik dankbaar en met bijzonder veel plezier een bijdrage aan mocht leveren.

Klik hieronder op de foto’s voor een impressie.

Onvergetelijke vader van de bruid. Trouwen Hoofddorp Trouwfotografie Hoofddorp Soms zegt een blik zoveel.... Broer en schoonzus trouwfotograaf in Hoofddorp Trouwfotograaf in Hoofddorp Hoe leg je dit uit, fantastisch! Bruidsfotografie in Hoofddorp Volle kracht recht vooruit. Op de rug van je avondgast Trouwfotograaf in Hoofddorp Dat dak moest eraf! Trouwfotograaf Hoofddorp Bruidsfotografie First look in Hoofddorp Kus! Trouwfotograaf in Hoofddorp Love is in the kiss - Trouwfotograaf Hoofddorp Bruid en make-up Trouwfotograaf Hoofddorp Trouwfotograaf in Hoofddorp Trouwfotograaf Hoofddorp Hoofddorp Trouwfotograaf Trouwfotografie in Hoofddorp Trouwfotograaf in Hoofddorp Bruidsfotografie Hoofddorp Bruidsfotografie Hoofddorp Bruidsfotograaf in Hoofddorp Trouwen in Hoofddorp Trouwen Hoofddorp Hoofddorp Trouwen Geluk en liefde. Trouwen in Hoofddorp Hoe meer tranen, hoe beter. Trouwfotograaf Hoofddorp Trouwfotograaf Hoofddorp - De traan van vaders. De traan van moeders 2. Trouwen in Hoofddorp Mooie woorden bruidegom. Trouwfotograaf Hoofddorp Ouders en de ring. Trouwfotograaf Hoofddorp Rechts gebeurt het! - Trouwfotograaf Hoofddorp Trouwfoto Hoofddorp Moeder en dochter. Trouwen in Hoofddorp De traan van moeders. Just the 2 of us. Trouwen Hoofddorp Trouwfotograaf Hoofddorp Trouwfotograaf Hoofddorp Trouwfotograaf Hoofddorp Trouwfotograaf in Hoofddorp Bruidsfotograaf Hoofddorp Trouwen in Hoofddorp - Speech bruidegom. Oeps, doe jij het maar. Trouwen hoofddorp Trouwen in Hoofddorp Grand opening. Yes mama!! I did it! Trouwen in Hoofddorp Bellenblaas, love it! - Trouwen in Hoofddorp Pa en Ma on the dancefloor. Trouwen Hoofddorp Trouwen Hoofddorp kleinere auto, knussere sfeer. Rook, licht en het handje. Trouwen Hoofddorp Trouwfotograaf Ode aan je vrouw. Trouwfotograaf Als je zingt voor je bruid. Staande ovatie voor bruidegom. Trouwen in Hoofddorp
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards