Sprookjeshuwelijk in Friesland

Robacher's

Witte koets, koetsier en paarden; het huwelijk van Charmaine en Jeffrey!

Tijdens de kennismaking waren we er alle drie al snel uit. Als het goed voelt, voelt het goed. Voor mij als bruidsfotograaf is die klik minstens zo belangrijk omdat dat enorm bijdraagt aan het eindresultaat en daar is het mij vooral om te doen, dus ik luister altijd naar mijn gevoel. Gelukkig zat ik er weer niet naast, want deze 2 hadden er ééécht zin in…….!!

‘Jeffrey haalt mij op met paard en wagen’, zei Charmaine op een gegeven moment. En ik dacht nog, ok, dat wordt een huifkar, beetje stoffig of zelfs boers, maar prima, wel weer eens wat anders dus leuk! Een van de mooiste dingen van dit vak is dat je altijd voor bijzondere verrassingen komt te staan. Dus niks huifkar, niks stoffig! Er stond ineens een schitterende witte koets met een dame en heer koetsier in vol ornaat en 2 hele grote glimmende sterke paarden die voorop liepen voor de deur. Eeeehhhm….., had ik even een verkeerde aanname gedaan…heerlijk!

Het werd echt een schitterende dag; de zon brak door, iedereen blij, de koets met paarden, het loslaten van de duiven (zie de foto van de bruid hieronder 🙂 ), de lekker ontspannen shoot tot het feest aan toe, deze bruiloft gaat zo het boekje in! Ik word altijd blij van een openingsdans en ook dit feest werd gelukkig geopend met een knetterende versie die ik (zoals altijd met 4 flitsers, 1 in elke hoek en vanaf mijn camera aansturend) mooi kon vastleggen. Een prachtig begin van een mooi huwelijk tussen 2 hele fijne blije mensen.

Op zoek naar een sprookjesachtige setting op een open plek waar je niet snel komt? Bekijk snel een compilatie van hun huwelijk in onderstaande foto’s!

Locatie: Robacher’s Watermolen

Jurk: De Witte Markies (Mary Borsato)

Koets en koetsier: Ad Snip

Wedding Photography Select Award (internationaal): voor de foto van Charmaine die heerlijk zich zelf is en even haar mond verfrisser gebruikt vlak voor het ontvangen van de felicitaties 🙂

Ben je ook op zoek naar een bruidsfotograaf in Friesland? Alvafotografie komt graag naar jullie toe!

Trouwfotograaf Friesland-01 Trouwfotograaf Friesland-02 Trouwfotograaf Friesland-05 Trouwfotograaf Friesland-07 Trouwfotograaf Friesland-08 Trouwfotograaf Friesland-09 Trouwfotograaf Friesland-10 Trouwfotograaf Friesland-12 Trouwfotograaf Friesland-14 Trouwfotograaf Friesland-15 Trouwfotograaf Friesland-16 Trouwfotograaf Friesland-17 Trouwfotograaf Friesland-18 Trouwfotograaf Friesland-19 Trouwfotograaf Friesland-20 Trouwfotograaf Friesland-21
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards