‘We trouwen op Texel want dan kan ‘s avond niemand van het eiland af’

Trouwen op Texel

Elk bruidspaar heeft zo zijn eigen wensen, eigenaardigheden en voorpret. Koen en Michelle deden daar nog even een schepje bovenop. Nou ja, eigenlijk heel veel schepjes… Tijdens onze eerst ontmoeting werd het mij duidelijk dat dit geen doorsnee stel was. 2 frisse, jonge, knappe mensen met een uitstraling waar de zon verlegen van zou kunnen worden. Poëtisch, I know, maar het gaf gelijk een bak energie, loooove it! Daar bovenop werd de planning besproken met de woorden ‘We trouwen op Texel want dan kan ‘s avonds niemand van het eiland af’, alstublieft meneer de fotograaf! Vanaf dat moment stond alles bij mij AAN en is het niet meer uitgegaan. Dit stel wilde een bruiloft en een trouwfeest die zo hup bij iedereen de boeken in zou gaan. En zo geschiedde.

De aankleding in Hotel Opduin met boudoir sessie, de schitterende ceremonie in de Het witte Kerkje uit 1425, de heerlijke shoot in het weidse landschap van Texel, de intense emoties op het Landgoed de Bonte Belevenis, de tropische zonsondergang shoot en het weergaloze feest in Paal 21 (het dak moest en zou er af worden geblazen, wat natuurlijk gelukt is). Het heeft allemaal geresulteerd in een bruiloft die ik oprecht nooit meer zal vergeten en een van de mooiste reportages heeft opgeleverd die ik tot nu toe heb geschoten.

Overwegen jullie ook om te gaan trouwen op Texel? Neem dan contact op! Want ik ga heel graag met jullie mee!

Geniet hieronder even mee en als je nog gaat trouwen, laat je vooral inspireren door dit heerlijke bruidspaar.

Locaties: Hotel Opduin, Het witte Kerkje, Landgoed de Bonte Belevenis, Paal 21 – Texel

Bruidsjurk: De Witte Markies (Mary Borsato)

Masters of Dutch Wedding Award: Fraaie boeketworp van Michelle

 

Trouwen op Texel Texel Trouwen Trouwen Texel Trouwen op Texel - Gas erop! Trouwen op Texel - Sax in the house. Trouwen op Texel - Totally love it! Trouwen Texel - Binnen is het mooist. Trouwen Texel - Van vriend tot vriend. trouwen op texel - Ladies getting it on. Trouwen op Texel - Als de dag begint... Trouwen op Texel kosten Trouwen op Texel The more the merrier. Trouwen op Texel Trouwen op Texel Trouwen op Texel Bruiloft op Texel Texel Bruiloft Huwelijk Michelle en Koen Texel huwelijk Bruiloft Texel Texel Bruiloft Texel Trouwerij Alvafotografie trouwen texel Trouwen Texel Trouwen op Texel Huwelijk Michelle en Koen op Texel Wedding Michelle en Koen op Texel Bruiloft Michelle en Koen op Texel Huwelijk Michelle en Koen op Texel Huwelijk Michelle en Koen Huwelijk Texel Trouwen op Texel - Handen, emotie. trouwen op texel kosten Texel trouwerij Wedding Texel Huwelijk Texel Bruiloft Texel Trouwerij Texel Texel Trouwen Trouwen op Texel Trouwen op Texel Trouwen op Texel Trouwen op Texel Trouwen op Texel Trouwen op Texel - Proost allen Fotograaf trouwerij Texel Fotograaf bruiloft Texel Fotograaf huwelijk Texel Texel trouwen Huwelijksfotografie Texel Huwelijksfotograaf Texel Bruidsfotografie Texel Bruidsfotograaf Texel Trouwfotografie Texel Trouwfotograaf Texel Trouwen Texel
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards