‘We trouwen op Texel want dan kan ‘s avond niemand van het eiland af’… OK…!


Elk bruidspaar heeft zo zijn eigen wensen, eigenaardigheden en voorpret. Eigenlijk zijn aanstaande bruidsparen al getrouwd met elkaar, alleen de bruiloft moet nog plaatsvinden. De aanloop naar de bruiloft toe, de ideeën die ze hebben, zijn namelijk een gezamenlijk feestje en beslis je allemaal als stel, als bruidspaar dus. Koen en Michelle deden daar nog even een schepje bovenop. Nou ja, eigenlijk heel veel schepjes…

Koen kent een zeer gewaardeerde collega van mij, Thomas Jongbloed die al geboekt was op 10 juli 2016. Als professionele bruidsfotografen onder elkaar weet je exact wie je aan wie kunt koppelen. Als je dus een dubbele boeking hebt is het wel zo vriendelijk om een bruidspaar verder te helpen aan een bruidsfotograaf die in een soortgelijke stijl fotografeert. We helpen bruidsparen immers graag verder. En zo kwam ik met Koen en Michelle in contact. Tijdens onze eerst ontmoeting werd het mij duidelijk dat dit geen doorsnee stel was. 2 frisse, jonge, knappe mensen met een uitstraling waar de zon verlegen van zou kunnen worden. Poëtisch, I know, maar het gaf gelijk een bak energie, loooove it! Daar bovenop werd de planning besproken met de woorden ‘We trouwen op Texel want dan kan ‘s avonds niemand van het eiland af’, alstublieft meneer de fotograaf! Vanaf dat moment stond alles bij mij AAN en is het niet meer uitgegaan. Dit stel wilde een bruiloft en een trouwfeest die zo hup bij iedereen de boeken in zou gaan. En zo geschiedde.

De aankleding in Hotel Opduin met boudoir sessie, de schitterende ceremonie in de Het witte Kerkje uit 1425, de heerlijke shoot in het weidse landschap van Texel, de intense emoties op het Landgoed de Bonte Belevenis, de tropische zonsondergang shoot en het weergaloze feest in Paal 21 (het dak moest en zou er af worden geblazen, wat natuurlijk gelukt is). Het heeft allemaal geresulteerd in een bruiloft die ik oprecht nooit meer zal vergeten en een van de mooiste reportages heeft opgeleverd die ik tot nu toe heb geschoten.

Geniet hieronder even mee en als je nog gaat trouwen, laat je vooral inspireren door dit heerlijke bruidspaar.

Locaties Hotel Opduin, Het witte Kerkje, Landgoed de Bonte Belevenis, Paal 21 – Texel

Jurk: De Witte Markies (Mary Borsato)

Masters of Dutch Wedding Award: Fraaie boeketworp van Michelle

Same Day Edit: Voor als je er niet genoeg van kan krijgen

 Meer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwen in België of Trouwen op Ibiza