Trouwen in Noordwijk


Laura en Martin wonen en leven in en komen uit Noordwijk. Dus dan trouw je daar ook!

Deze mooie dag startte met de ‘Getting ready’ van Laura en de aankleding van Martin. Klinkt logisch, je trouwt immers niet in adamskostuum…maar we leggen graag álles vast op zo’n dag, dat dus ook! Extra leuk voor ons, maar vooral voor Laura, was dat Martin nog heel even uit de kleren ging voor een onvervalste doucheshot! Mannen die zich zonder gêne helemaal laten gaan op hun dag, we love it!
Na de First Look gingen we nog heel even bij de grootouders van Martin langs, schitterend om te zien dat de liefde universeel is en vele generaties kan overschrijden. De shoot in de mooie bloemenvelden die Noordwijk tijdens deze maanden heeft gaven een kleurrijke achtergrond. En vervolgens reden we door naar het stadhuis waar er werd getrouwd in de Oude Raadzaal van het gemeentehuis van Noordwijk.
Om het bruidspaar hartelijk te ontvangen op weg naar Strandclub Witsand werden ze verrast met confetti kanonnen die nét iets harder knallen dan ze hadden gehoopt, onverwachte momenten, altijd fijn voor de fotograaf. Maar dat mocht later de pret niet drukken want Strandclub Witsand heeft namelijk een bijzonder goede keuken! Gelukkig zaten we met de gasten aan tafel waardoor we de o.a. waanzinnige speech van de vader van de bruidegom niet misten. En werd deze mooie dag afgesloten met goed knalfeest.

Een heerlijke bruiloft, van 2 mooie bescheiden mensen, die we van heel dichtbij mochten bijwonen en vastleggen.

Locatie: Strandclub Witsand
Masters of Dutch Weddingaward: Laatste foto van deze serie (kleurrijke silhouette)


Meer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwen in Hoofddorp of Trouwen in Haarlem