Trouwen in de kerk | Montfoort

Montfoort

Er zijn bruiloften, die vergeet je nooit meer. Daar hoef je niet voor te trouwen in het buitenland. Maar die vergeet je niet om de mensen die er waren. Voor de vader van de bruid was het nog maar de vraag of hij de bruiloft zou halen. Ondanks zijn verslechterende toestand was hij er gelukkig toch bij. En dat hebben we geweten…!

Jennifer maakte zich klaar voor haar grote dag in Hotel Montfoort waar de visagiste en kapper haar nóg mooier maakte. Voor ze haar jurk aantrok deden we nog een korte boudoir shoot. Het is altijd mooi om een vrouw sensueel vast te leggen. Martijn werd ondertussen voor zijn Getting Ready geassisteerd door niemand minder dan zijn ouders. Een bijzondere aangelegenheid voor elke vader of moeder.

Trouwen in de kerk maar toch ook niet

In Montfoort staat de Sint Janskerk een hele grote kerk. Daar tegenover staat de Commanderije van Sint Jan wat een nog mooiere intiemere en hele lichte kerk is. Hier spraken Jennifer en Martijn naar elkaar het Ja-woord uit. De meeste kerken hebben veel hout, wat mooi is, alleen zijn ze ook vaak wat donkerder. De Commanderije is mooi licht en wit, perfect voor de trouwceremonie. In plaats van een trouwauto hadden ze trouwens een super vette lichtblauwe Vespa scooter gehuurd, net even anders, dus altijd leuk!!

Na de mooie woorden van zowel de bruid als de bruidegom in de vorm van de geloften was het tijd voor de shoot en het diner. De mooie dag eindigde natuurlijk in een knettergroot feest waarbij iedereen, inclusief de vader van Jennifer, zichtbaar alles liet gaan. Wat een knalfeest, heerlijk!!

Een voorrecht voor ons als trouwfotograaf

De bruiloft van dit bruidspaar was bijzonder. Eentje met een ontzettende lach en een traan. Inmiddels is haar vader helaas overleden en werden wij eens te meer gewezen op de waarde van ons vak als Trouwfotograaf. Het vastleggen van mooie herinneringen met dierbare mensen op een hele bijzondere dag in hun leven. Dat geldt in essentie voor elke bruiloft uiteraard, alleen kwam het dit keer heel dichtbij en was het heel concreet. Het was een absoluut voorrecht om dit toffe bruidspaar en de mooie mensen om hun heen te mogen vastleggen op deze dag.

Trouwjurk: Anastasia bruidsatelier, Nieuwegein
Trouwkostuum: Valkgoed, Amersfoort
Vespa: Vipscooters Unique Rides, Nieuwegein
Ringen: Steinberg, Rotterdam
Bloemen: Le Bloem, Nieuwegein
Band: Coverband reccesion, Rozenburg

 

Bruiloft Montfoort Trouwlocatie Montfoort Huwelijk Jennifer en Martijn Montfoort Trouwen in Montfoort Jennifer en Martijn Bruidsfotograaf Montfoort Jennifer Martijn Trouwerij Montfoort Jennifer en Martijn Huwelijk in Montfoort Jennifer en Martijn trouwen kasteel montfoort Trouwerij Montfoort In Montfort Trouwen Trouwerij Montfoort Huwelijk Montfoort Huwelijk in Montfoort Bruiloft in Montfoort Trouwen Montfoort Trouwen in Montfoort
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards