Trouwen in Culemborg


​Na de toffe loveshoot in de Metaal Kathedraal, 2 maanden voor de bruiloft, wist ik het zeker. Antoine & Viviën gaan er een heeeele mooie dag van maken! Je voelt tijdens zo’n pre-weddingshoot hoe diep de connectie tussen 2 mensen gaat. En gelukkig, had ik het helemaal goed!

De hele dag van de bruiloft vond plaats op 1 locatie: Vrij in Culemborg. Alles op 1 locatie is logistiek gezien altijd aan te raden, op die manier heb je nooit het gevoel dat je te laat kunt komen op je eigen bruiloft, wat sowieso best lastig is, maar dat terzijde.
Vrij in Culemborg is een nog redelijk onbekend pareltje met genoeg verschillende ruimtes waardoor zowel de bruid als de bruidegom zich keurig netjes afzonderlijk van elkaar konden klaarmaken voor het grote moment: the First Look. De authentieke sfeer van buiten en het modern verzorgde interieur zijn perfect voor een bruidsfotograaf om je creativiteit lekker alle kanten op te laten schieten, yeah!! Deze locatie verhuurt zich trouwens altijd in zijn geheel, dus geen pottenkijkers en je hebt altijd het rijk voor jou alleen. Daar maken we graag gebruik van!

Na de First Look gaat zo’n dag helaas vrij snel. Voor je het weet zitten alle gasten klaar voor de ceremonie, word je weggegeven door je vader, laat je een traan tijdens het uitspreken van de geloften, zit er een ring om je vinger en ben je getrouwd. Pats boem klaar, nou ja, bijna. We zeggen tijdens de kennismakingsgesprekken daarom altijd: geniet van de voorpret!! De dag vliegt voorbij! Gelukkig kon iedereen zijn emotie met een goede borrel en lekkere muziek nog heerlijk van zich af dansen daarna. Overigens doen we altijd graag mee met de voetjes van de vloer, dan kunnen we lekker dichtbij de partypeople komen. En na afloop had dit heerlijke bruidspaar het bewijs dat het een schitterende dag was in de vorm van de trouwreportage.

Locatie: Vrij in Culemborg

Trouwringen: Verlinden Juwelier Venray