Aanstaande bruidegom? Deze stoere bruidsfoto wil jij toch ook in jullie trouwalbum?

Echte bazen!

Veel trouwblogs zijn gericht op vrouwen, maar deze trouwblog is voor jullie mannen! Want vaak worden er prachtige bruidsfoto’s gemaakt door de bruidsfotograaf van de aankleding van de bruid (terecht ook, want ze ís ook prachtig en dat wil je vastgelegd hebben!). En natuurlijk worden er ook prachtige bruidsfoto’s gemaakt van jullie samen tijdens de trouwceremonie, fotoshoot en trouwfeest. Maar hoe zorg je voor een stoere bruidsfoto op jullie trouwdag van jou? Maar wel zo dat die foto net even anders is, dan een foto waarbij je een overhemd aantrekt, je sokken aan doet of je veters strikt? Overweeg dan een doucheshot!

Doucheshot!

Douchen voordat jullie grote dag begint is altijd een goed idee. Ook jij wilt tenslotte op je mooist zijn op je trouwdag voor je bruid en lekker ruiken, maar waarom douche je niet met de bruidsfotograaf erbij? Het klinkt misschien een beetje gek, douchen met de bruidsfotograaf, maar wij kunnen de stoerste foto’s van jou maken met water, een scheermes of een klein drankje en (flits)licht.

Wat moet je doen?

Douchen! Dat klinkt simpel en dat is het ook. Je hoeft geen fotomodel te zijn of fotogeniek; wij kunnen van iedereen een toffe doucheshot maken. Wij hangen flitsers op die zorgen voor een mooie weerkaatsing van het licht op het water en op jou en jij doucht zoals je normaal ook doet. Wil je je zwembroek aan tijdens de shoot, doe dit dan vooral! (We fotograferen nl alleen de bovenkant) Moet je je ook nog scheren en doe je dat altijd onder de douche? Geen probleem! Doe alles wat je wilt doen en ontspan. Jullie trouwdag moet nog beginnen en zolang jij ontspannen bent zul je optimaal kunnen genieten van jullie grote dag.

Scheren! Niet elke bruidegom heeft een baard. Of heeft er wel een, maar houdt die keurig bij. Je baard scheren is gewoon een mannending. En je wil op jullie dag toch goed voor de dag komen, toch!? Dus pak je scheermes, maak er een sessie van. Of nog beter, boek een barbier (een visagist voor mannen ;-))) ), op de locatie waar jij jouw vet trouwpak aan gaat trekken, die het voor jou doet. Dat geeft stoere rauwe foto’s die jouw wederhelft later alleen maar kan waarderen!

En is douchen of scheren met jullie bruidsfotograaf niet jouw ding? Dat kan natuurlijk. Dan kun je altijd nog grijpen naar de fles! Ja, altijd met mate en het liefst ook met je maten, maar een klein borreltje in de ochtend kan wonderen doen voor de zenuwen.

Dus mannen…. geef ook jouw “Getting ready” iets stoers met een doucheshot, een scheershot of een proostshot met je vrienden met een stoere bruidsfoto. Hou je het toch liever braaf? Geen probleem. Wij fotograferen met alle plezier de aankleding van jouw trouwpak, sokken en schoenen. En kunnen daar óók altijd onze creativiteit in kwijt.

Ik ben bruidsfotograaf in heel Nederland en ga dus graag met jullie mee naar UtrechtDen Haag, Amsterdam of elke andere mooie trouwlocatie.

 

Stoere bruidsfoto 007 Stoere bruidsfoto 008 Stoere bruidsfoto 014 Stoere bruidsfoto 011 Stoere bruidsfoto 006 Stoere bruidsfoto 001 Stoere bruidsfoto 004 Stoere bruidsfoto 009
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards