Kasteel Wijenburg | Zomerse bruiloft

Kasteel Wijenburg

Trouwen in de zomer

‘Lekker trouwen in de zomer’, zullen ze gedacht hebben. Maike en Arjan trouwden in Kasteel Wijenburg en haalden werkelijk waar alles uit de kast in de hoop dat het mooi weer zou worden. En ze hadden geluk! Het weer maakte het Alvafotografie team: de bruidsfotograaf, 2nd shooter én de trouwvideograaf niet echt uit, maar een klein zonnetje is nooit weg.

Kasteel Wijenburg

De bruiloft vond van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat plaats op Kasteel Wijenburg, dat is een schitterende locatie waar je binnen genoeg mooie grote sfeervolle ruimtes hebt om afzonderlijk van elkaar helemaal klaar te worden gemaakt voor hét moment.

Met op de achtergrond de vijver en het Kasteel Wijenburg, een geëmotioneerd en gelukkig bruidspaar op de voorgrond was het plaatje voor de trouwceremonie helemaal compleet! De vader van de bruid die Maike weggaf had het zichtbaar moeilijk, en die momenten zijn zo waardevol en mooi om te vangen.

Het feest dat geopend werd met een gigantische openingsdans (moeilijkheidsgraad 1000) was een knaller! Hier hebben we weer prachtige herinneringen van kunnen maken.

Vuurwerk en sterretjeshaag

Een bruiloft afsluiten met vuurwerk is natuurlijk de ulitieme Grand Exit. Daarna gingen ze nog even door de sterretjeshaag en in stijl alle gasten vanuit de opening van Kasteel Wijenburg uitzwaaien. Team Alvafotografie werd na afloop hartelijk ontvangen in een naast gelegen hotel die Arjan & Maike voor ons hadden geregeld. In de kamer stond een mooie rode fles wijn en een hele lieve geschreven dankkaart, te mooi om waar te zijn dat dit ons werk is. Hier ploften we vol van de indrukken en voldaan na weer een zeer geslaagde bruiloft op bed en in een hele hele diepe korte slaap. De volgende dag werd er namelijk gewoon weer getrouwd!

Trouwlocatie: Kasteel Wijenburg

Videografie: Bob van Eijk voor Alvafotografie

Visagist: Amanda van Dijk

Bloemen: Intratuin IJsselstein

Taart: Bakkerij Westerpark, Amsterdam

Bruidspak en trouwjurk: Speksnijder, Bergambacht

DJ: De Vriendelijke DJ

Saxofoon: Mrsaxo-b

Vuurwerk: Wagenvoort Vuurwerk

Sterretjes bruiloft kasteel Wijenburg Kasteel Wijenburg getting ready Kasteel Wijenburg aankleding Kasteel Wijenburg bruid Kasteel Wijenburg first look Kasteel Wijenburg emotie Kasteel Wijenburg emotie Kasteel Wijenburg Kasteel Wijenburg ceremonie Kasteel Wijenburg bellenblaas Bruiloft Kasteel Wijenburg Kasteel Wijenburg gezellige bruiloft Kasteel Wijenburg origineel trouwen Kasteel Wijenburg feest Kasteel Wijenburg erehaag Openingsdans Kasteel Wijenburg Saxofonist Kasteel Wijenburg Vuurwerk Kasteel Wijenburg Kasteel Wijenburg afscheid
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards