Kasteel Wijenburg | Zomerse bruiloft


‘Lekker trouwen in de zomer’, zullen ze gedacht hebben. Maike en Arjan haalden werkelijk waar alles uit de kast in de hoop dat het mooi weer zou worden. Ze hadden geluk! Het weer maakte het Alvafotografie team: de bruidsfotograaf, 2nd shooter én de trouwvideograaf niet echt uit, maar een klein zonnetje is nooit weg.

De bruiloft vond van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat plaats op Kasteel Wijenburg. Een schitterende locatie waar je binnen genoeg mooie grote sfeervolle ruimtes hebt om afzonderlijk van elkaar helemaal klaar te worden gemaakt voor hét moment, de First Look.

Gelukkig had Maike een professionele visagiste in de arm genomen want de First Look zat on-Hollands ramvol emotie. Waar deze Emotiefotograaf overigens heerlijk van dichtbij van kon meegenieten, maar dat terzijde. Als de dag al zo begint, dan worden de messen, eeh lenzen geslepen kan ik jullie verklappen!

Met op de achtergrond de vijver en het kasteel een geëmotioneerd en gelukkig bruidspaar op de voorgrond in een bosrijke en toch open omgeving was het plaatje voor de trouwceremonie helemaal compleet! De vader van de bruid die Maike weggaf had het zichtbaar moeilijk, iets wat ik als vader van 2 dochters altijd goed begrijp….Die momenten zijn zo waardevol en mooi om te vangen.

Maike is leerkracht dus voor de kids was een opblaas glijbaan en een ijsco kar geregeld, aan iedereen op de bruiloft was gedacht.

Het feest dat geopend werd met een gigantische openingsdans (moeilijkheidsgraad 1000) was een knaller! Knap bruidspaar als je die kunt overtreffen.

Een bruiloft afsluiten met vuurwerk is natuurlijk de ulitieme Grand Exit. Nog even door de sterretjeshaag en in stijl alle gasten vanuit de opening van Kasteel Wijenburg uitzwaaien. Team Alvafotografie werd na afloop hartelijk ontvangen in een naast gelegen hotel die Arjan & Maike voor ons hadden geregeld. In de kamer stond een mooie rode fles wijn en een hele lieve geschreven dankkaart, te mooi om waar te zijn dat dit ons werk is. Hier ploften we vol van de indrukken en voldaan na weer een zeer geslaagde bruiloft op bed en in een hele hele diepe korte slaap. De volgende dag werd er namelijk gewoon weer getrouwd!

Videografie: (klik hier voor de After wedding movie) Bob van Eijk voor Alvafotografie

Visagist: Amanda van Dijk

Bloemen: Intratuin IJsselstein

Taart: Bakkerij Westerpark, Amsterdam

Bruidspak en trouwjurk: Speksnijder, Bergambacht

DJ: De Vriendelijke DJ

Saxofoon: Mrsaxo-b

Vuurwerk: Wagenvooort VuurwerkMeer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwen in België of Trouwen op Ibiza