Trouwen bij Kasteel Heeswijk

Sprookjeshuwelijk

Sprookjeshuwelijk

Mikey en Vernille hadden voor hun bruiloft echt álles uit de kast gehaald! Zij wilden een sprookjeshuwelijk met alles erop en er aan, dus zij wilden trouwen in een kasteel en trouwden in Kasteel Heeswijk en het beloofde een echt sprookjeshuwelijk te worden. De visagie van Vernille werd gedaan door haar hele knappe zusjes. Dat zien we niet vaak, maar leverde prachtige momenten op. Mikey zag er in zijn mooie trouwpak echt uit als een prins. Na de Frist Look hebben we een prachtige fotoshoot met ze gedaan. Kasteel Heeswijk is een schitterende trouwlocatie door de vele mooie ruimtes en heeft een prachtige tuin om een fotoshoot te doen. Bij een echt sprookjeshuwelijk hoort natuurlijk ook een paard en koets; zij hadden er een waar Assepoester jaloers op zou zijn.

Na een romantische tocht met de koets (in de regen!) was het nog altijd spannend wat het weer daarna zou gaan doen. Zoals steeds vaker bruidsparen doen, vierden Mikey en Vernille hun trouwceremonie in de avond en hadden ze dus eerst nog het  trouwdiner in het kasteel. Tot het laatste moment bleef het spannend, maar uiteindelijk bracht de koets Vernille naar de trouwceremonie buiten en het bleef droog! Een heerlijk moment was toen er ook nog een zonnetje door de bomen heen brak! Een beetje gegokt, maar zeker gewonnen.

Voordat het feest losbrak hebben we ze ’s avonds nog mee naar buiten genomen, in de regen! Met regen kun je namelijk hele toffe foto’s schieten die je echt alleen bij dat weer kunt maken. Dus dan pakken we die natuurlijk mee!

Buiten trouwen!?

Bijna iedereen wil graag buiten trouwen. Lekker met buiten met het zonnetje tijdens de ceremonie. Maar….uiteindelijk maakt het echt niet uit! Het is jullie dag! En het draait alleen om jullie! Regen, sneeuw, hagel, zon of tropische hitte, alles kan voorbij komen op jullie grote dag. Als jullie hoopten op een mooi zonnetje en het regent die dag is dat misschien heel even jammer, maar baal dan niet en geniet! Het is jullie trouwdag die je niet meer over kunt doen. Iedereen die er voor jullie toe doet is er bij. Omarm alles wat er op die dag gebeurt, dus ook het weer en trouw daar waar je aanstaande ook is!

Mikey & Vernille zijn een heel mooi voorbeeld hiervan. Er viel een spatje regen, maar ze zaten volledig in hun roze bubble en er was helemaal niks of niemand die ze daar uit kon halen. Een schitterend bruidspaar met een heerlijke instelling, dus bekijk snel de foto’s hieronder!

Trouwen in kasteel Heeswijk?

Willen jullie ook een sprookjeshuwelijk zoals Mikey & Vernille? En trouwen jullie in ook in een kasteel? Wij gaan heel graag met jullie mee!

Locatie: Kasteel Heeswijk

Trouwjurk: Bruidspaleis

Trouwpak: Koonings Weddings Palace

Bloemen: Miranda’s Bloemensalon

Koets en paarden: Stalhouderij Joossens

2nd shooter: Daphne van Leuken

Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen Kasteel Heeswijk trouwen
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards