Fotoshoot gezin

Spontane foto’s laten maken

 

Wanneer jullie een fotoshoot met jullie gezin doen worden jullie gezellig samen gefotografeerd! Het leukste is om deze foto’s te maken tijdens een wandeling in de duinen, in het bos, of als jullie lekker uitwaaien op het strand. Of hebben jullie nog andere ideeën, dan kan dit natuurlijk ook.

 

Een fotoshoot met het gezin is leuk!

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens onze fotoshoot worden jullie momenten samen als gezin vastgelegd. Lach, wees blij, wees jezelf. Poseren mag als jullie dat willen, maar is niet nodig voor de beste foto’s. De fotoshoot is daardoor niet alleen leuk voor de foto’s, maar ook leuk om samen te doen. Wij horen vaak: ‘We houden eigenlijk niet van foto’s’. ‘Ik sta er nooit goed op’. ‘Mijn rechterkant is mijn beste kant’. ‘Poseren, nooit gedaan en eigenlijk heb ik er een hekel aan’. Door mijn stijl van fotograferen hoeven jullie juist niet op de camera te letten en gewoon samen plezier te hebben. Ik doe de rest.

Boek een fotoshoot

Jullie herinneringen als gezin met foto’s vast laten leggen

We leven op dit moment door Corona in bijzondere tijden. Juist daarom zijn foto’s laten maken nu een goed idee! We brengen namelijk als gezin, of als stel steeds vaker (gedwongen) meer tijd door met elkaar. Hoe we hier later op terug zullen kijken weet ik niet, maar door foto’s te laten maken zal over jaren de herinnering weer levend worden. Tijdens onze fotoshoot houd ik altijd de regels van het RIVM in acht. De shoot zal daarom altijd Corona-proof zijn. Hierdoor is op het op dit moment niet mogelijk om met meerdere gezinnen uit verschillende huishoudens een fotoshoot te boeken.

Een afspraak voor de fotoshoot met jullie gezin maken kan via e-mail, telefonisch of via onderstaande button. Samen kijken we dan naar een geschikte locatie en een passende datum.

Fotoshoot gezin boeken

 

Korte fotoshoot IMPRESSIE

Foto’s van een fijn gezin die jullie voor gingen:

 

Fotoshoot gezin - 005

Fotoshoot gezin - 002

Fotoshoot gezin - 001

Fotoshoot gezin - 007

Fotoshoot gezin - 006

Fotoshoot gezin - 003

Fotoshoot gezin - 004

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijgen jullie binnen twee weken de foto’s via een online gallery. Via deze online gallery kun je de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Tarief fotoshoot gezin: €270

Of kom naar mij toe! In de omgeving van Blaricum heb ik voldoende mooie plekjes buiten om een mooie fotoshoot met jullie gezin te doen.

 

 

Boek hier nu

Awards