Fotoshoot buiten

Buiten heb je het mooiste licht voor een fotoshoot!

 

Wanneer jullie een fotoshoot buiten doen worden jullie gezellig samen gefotografeerd! Dit kan samen als gezin zijn of als koppel. Het leukste en mooiste is om deze foto’s te maken tijdens een wandeling in de duinen, in het bos, of als jullie lekker uitwaaien op het strand. Als ik buiten fotografeer, kan ik werken met natuurlijk licht; dit levert prachtige foto’s op. Daarom zijn zonsopgang en zonsondergang de beste momenten om een fotoshoot te boeken.

 

Een fotoshoot buiten is leuk!

Geniet samen van een leuke dag

Tijdens onze fotoshoot buiten worden jullie momenten samen vastgelegd. Lach, wees blij, wees jezelf. Poseren is niet nodig voor de beste foto’s. De fotoshoot is daardoor niet alleen leuk voor de foto’s, maar ook leuk om samen te doen.

Boek een fotoshoot

Op een locatie buiten waar jullie je prettig voelen

Bij het boeken van een fotoshoot mogen jullie de locatie aangeven waar jullie je prettig voelen. In de omgeving van Blaricum zijn mooie plekjes waar ik regelmatig mijn fotoshoots doe, maar in een nieuwe omgeving geniet ik er ook van om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Door mijn manier van fotograferen maak ik vooral foto’s van spontane momenten.

Tijdens onze fotoshoot buiten houd ik altijd de regels van het RIVM in acht. De fotoshoot zal daarom Corona-proof zijn.

Een afspraak voor de fotoshoot buiten met jullie gezin of als koppel maken, kan via e-mail, telefonisch of via onderstaande button. Samen kijken we dan naar een geschikte locatie en een passende datum.

Fotoshoot buiten boeken

 

Fotoshoot buiten impressie

Fotoshoots van koppels die jullie voor gingen:

 

Fotoshoot buiten - 001

Fotoshoot buiten - 002

Fotoshoot buiten - 003

Fotoshoot buiten - 004

Fotoshoot buiten - 005

Fotoshoot buiten - 007

Fotoshoot buiten - 009

Na de fotoshoot buiten

Na de fotoshoot buiten krijgen jullie binnen twee weken de foto’s via een online gallery. Via deze online gallery kun je de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden.

Standaard tarief fotoshoot buiten : €270

Wil je nog meer foto’s zien? Dat kan! Laat je hier inspireren!

Awards