Trouwen Brasserie Buitenhuis | Valkenburg | Laura & Youp

Aan het water

Laura en Youp vertelden mij tijdens het kennismakingsgesprek dat ze wilden trouwen in Valkenburg, maar bijna was ik naar Limburg gereden… Maar er zijn dus 2 plaatsen met de naam Valkenburg en deze toffe bruiloft vond plaats in Zuid-Holland bij Brasserie Buitenhuis. Gelukkig (en natuurlijk) kwamen wij hier op tijd achter en reden we direct naar de goede locatie.

Laura en Youp kleden zich afzonderlijk aan waarbij Laura het geduld om een prachtige boudoir shoot te doen met ons. Daarna reden we naar Brasserie Buitenhuis om te trouwen. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar wat een prachtige locatie aan het water.

Het was een prachtige dag met veel zon, een leuke shoot met de bruid en haar vriendinnen. Het feest ging goed los, maar de gasten en het bruidspaar had nog wel de tijd om een vette champagne shot te maken.

Het idee van een champagne shot; flessen schudden, dop er af en spuiten maar, richting de bruidsfotograaf! Maar wat deden Laura & Youp? Zij draaiden zich om spoten al hun gasten onder de champagne. Wat weer ontzettend toffe bruidsfoto’s opleverde en wij van Alvafotografie genoten wellicht nog wel het meest.

Laura & Youp, bedankt voor deze bijzondere dag waar wij bij mochten zijn.

Trouwlocatie: Brasserie Buitenhuis

Photobooth: PhotoboothGIF

Trouwjurk: Honeymoon Shop

Trouwpak: L’Atelier Amsterdam

Ringen: Juwelier Wagenmakers

Visagie: Blush&Co

Kapper: Fashion Hair Stylist

Bloemen: Shauny de Groot

Taart: Hapklareliefde

Band: Buskin Belters

DJ: House of Drums

Award: Masters of Weddingphotography NL, BE & Lux; foto van het boeket gooien na zonsondergang

Masters winnaar bij zonsondergang Getting ready Bruid speech Getting ready bruidegom Dank aan ouders bruiloft Drinken op je bruiloft Portret van de bruid Boudoir Bruid trekt jurk aan Trouwceremonie trouwen aan het water Blij bruidspaar Trouwambtenaar in silhouette Geloften uitspreken Net getrouwd Getuige feliciteert BFF van de bruid Champange sabreren Stralende gasten op bruiloft taarten en sweet table Trouwfoto aan het water Lief moment bruidspaar Even dollen met de dames Het feest geopend met openingsdans Openingsdans Goedkoopste Photobooth flitsen op het trouwfeest Coole bruidegom Lol op de dansvloer Champagne in het publiek
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards