Trouwen Brasserie Buitenhuis | Valkenburg | Laura & Youp


Laura en Youp vertelden mij tijdens het kennismakingsgesprek dat ze wilden trouwen in Valkenburg, maar bijna was ik naar Limburg gereden… Maar er zijn dus 2 plaatsen met de naam Valkenburg en deze toffe bruiloft vond plaats in Zuid-Holland bij Brasserie Buitenhuis. Gelukkig (en natuurlijk) kwamen wij hier op tijd achter en reden we direct naar de goede locatie.

Laura en Youp kleden zich afzonderlijk aan waarbij Laura het geduld om een prachtige boudoir shoot te doen met ons. Daarna reden we naar Brasserie Buitenhuis om te trouwen. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar wat een prachtige locatie aan het water.

Het was een prachtige dag met veel zon, een leuke shoot met de bruid en haar vriendinnen. Het feest ging goed los, maar de gasten en het bruidspaar had nog wel de tijd om een vette champagne shot te maken.

Het idee van een champagne shot; flessen schudden, dop er af en spuiten maar, richting de bruidsfotograaf! Maar wat deden Laura & Youp? Zij draaiden zich om spoten al hun gasten onder de champagne. Wat weer ontzettend toffe bruidsfoto’s opleverde en wij van Alvafotografie genoten wellicht nog wel het meest.

Laura & Youp, bedankt voor deze bijzondere dag waar wij bij mochten zijn.

Trouwlocatie: Brasserie Buitenhuis

Photobooth: PhotoboothGIF

Trouwjurk: Honeymoon Shop

Trouwpak: L’Atelier Amsterdam

Ringen: Juwelier Wagenmakers

Visagie: Blush&Co

Kapper: Fashion Hair Stylist

Bloemen: Shauny de Groot

Taart: Hapklareliefde

Band: Buskin Belters

DJ: House of Drums

Award: Masters of Weddingphotography NL, BE & Lux; foto van het boeket gooien na zonsondergangWil je meer foto’s zien van een bruiloft vol emotie, klik dan hier!