Workshop Flitstechnieken 1-op-1

Heb je weleens een workshop flitstechnieken gevolgd?

Herken je je dan ook in het volgende?

  • Ik heb meerdere workshops in flitstechnieken gevolgd, maar ik kom er nog steeds niet uit hoe ik flitslicht mooi en natuurlijk kan inzetten.
  • Ik weet waar OCF voor staat en ik wil er nu echt een keer zelfstandig mee kunnen werken.
  • Ik ben creatief hongerig naar meer mogelijkheden met extern toegevoegd licht.
  • De workshops die ik volgde waren ontzettend leuk, maar nog steeds niet voldoende om zelfstandig OCF te durven gebruiken.
  • Heb ik die spullen van MagMod echt nodig en wanneer zet ik dat dan in?

Het zijn zomaar wat vragen die ik elke maand een aantal keer hoor. Ondanks de workshop(s) die je hebt gevolgd kom je telkens nét niet tot de kern van wat je eigenlijk wilt kunnen:

Zelfstandig creatieve flitstechnieken toepassen op de momenten wanneer jij vindt dat het iets toevoegt of nodig is!

Ik kan en wil jou daarbij helpen. Hoe?

In de workshop flitstechnieken die bestaat uit 3 losse sessies van ruim 2 uur, neem ik mijn cursisten 1-op-1 van A tot Z mee naar wat je nodig hebt en hoe je flitsen nu een keer ÉCHT onder de knie kunt krijgen. Omdat we alleen met zijn tweeën zijn krijg je mijn onverdeelde aandacht en kun je mij het hemd van het lijf vragen. Als het kwartje niet valt of er is iets nog steeds niet duidelijk leg ik het met alle plezier nog een keer en nog een keer uit totdat je het écht begrijpt.

Waarom in 3 losse delen? Omdat flitsen niet moeilijk is, maar je wel tijd nodig hebt om de opgedane kennis te laten bezinken. In de volgende sessie kun je je nieuwe vragen stellen en bouw je je kennis écht zorgvuldig op. Hier zit dus een gedachte achter die jou gegarandeerd verder zal helpen.

Inmiddels ben ik zo zeker van mijn zaak dat ik de ‘Op eigen benen kunnen staan flitsgarantie’ afgeef ;-). Later hier meer over. Wat gaan we doen in de workshop flitstechnieken?

Wat wordt er gedaan tijdens de workshop flitstechnieken 1-op-1?

Sessie 1: Gear en theorie – via Skype waarbij ik mijn scherm deel met jou

– Welke gear gebruik je en waarom, wat kun je ermee? Is het nog niet zoveel, geen punt, maar dan weet ik waar je staat en wat je nodig hebt.

– Welke gear gebruik ik en waarom incl. voorbeelden hoe ik tot mijn beelden ben gekomen.

– Foto critique sessie waarbij we een aantal van jouw flitsfoto’s behandelen. Misschien lukt het niet helemaal of helemaal niet, maar je had een idee wat er net niet uit kwam. Dit is ook een soort 0-meting, waar sta je nu precies, hoe heb je je flits-gear gebruikt. En wat had je anders kunnen doen om wel tot het gewenste resultaat te komen.

– De basiskennis van OCF en eigenlijk licht in het algemeen. Beetje theoretisch, maar dan platgeslagen zodat iedereen het begrijpt.

– Een aantal flits opdrachten die je zelfstandig doet.

Sessie 2: Aan de slag – live

– We evalueren samen de opdracht.

– Samen oefenen met OCF en MagMod light modifiers. We nemen de tijd om samen langzaam en stap voor stap écht creatief los te gaan.

– We nemen een klein aantal foto’s van mij door, hoe heb ik ze gemaakt en welke opstelling heb ik gebruikt.

–  Laatste flitsopdracht die we 2 weken later via Skype nog een keer kort bespreken.

Sessie 3 – keuze uit:

– Ga als 3d shooter mee en zie hoe ik op een bruiloft werk met daarna een Q & A over wat je gezien hebt óf

– Verdere creatieve verbreding van flitstechnieken die we samen opbouwen en doen!

Boek jouw workshop flitstechnieken 1-op-1

Na de workshop flitstechnieken ben jij gegarandeerd niet meer bang om je flitser van jouw camera te halen en remote aan te sturen voor knetter creatieve shots! Lukt het na deze 3 sessies niet? Krijg je een gratis 4e sessie om de puntjes op de i te zetten. Dat is even relaxed!! Overigens is dat tot nu toe bij iedereen die je voorging, nog niet nodig geweest, dus voor mij vrij makkelijk om aan te bieden :-D

Per sessie slechts: €200,- ex. BTW die in 2 keer worden gefactureerd. Door niet alle kennis in 1 keer over je heen te storten kun je op jouw tempo deze mentoring sessies doen zodat je alle nieuwe inzichten rustig kunt laten indalen en kunt oefenen op jouw eigen bruiloften. Tussendoor even een korte tip of advies vragen? Geen probleem, stuur me je vraag via Whapp of laat zien dat je trots bent op een toffe shot die je eerder niet kon maken! Leuk om te zien en je bent mentor of je bent het niet, dus kom maar door!

Neem snel contact op voor een extra telefonische toelichting of boek gelijk via mail en wees straks zelf een flitsbaas of -bazin!

Neem contact op

Wil je eerst nog meer foto’s zien? Bekijk dan het jaaroverzicht van 2017!