Vredeskerkje Bergen aan Zee | Bruidsfotografie Alkmaar

Jordi & Nikki

Eindelijk was het zover! Twee jaar nadat we de bruiloft van de broer van de bruidegom hebben gefotografeerd was Jordi aan de beurt om met zijn Nikki te trouwen in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Met ook voor hem een hele mooie bruid lijken beide broers een uitzonderlijk goed oog te hebben voor schoonheid! En het is voor ons natuurlijk altijd leuk om bekende gezichten te zien op een bruiloft.

Bruidsfotografie in Alkmaar is voor ons niet onbekend. En we maakten nog wel een uitstapje met de trouwceremonie en de trouwshoot in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. De rest van de bruiloft was toch echt in Alkmaar. De trouwlocatie, het Vredeskerkje in Bergen aan Zee waar de trouwceremonie plaatsvond, was een heel fraai en sfeervol kerkje. Precies groot genoeg om alle gasten een zitplaats te bieden. En ook al is het niet voor iedereen weggelegd, we vinden trouwen in de kerk altijd mooi! Zeker als de ouders van de bruidegom nog even snel tijdens de trouwceremonie een heel klein (maar eigenlijk is hij heel groot) momentje samen hebben en bewijzen dat de liefde écht heel lang heel mooi kan zijn.

En ja, na de trouwceremonie waaide het, dus de bellenblaas van de gasten in de erehaag waren zo weg, maar dat liet het kersverse bruidspaar niet minder stralen.

Ondanks het frisse weer was Nikki, de bruid, heel ontspannen en relaxed. De meeste bruiden die er zo in staan, genieten het meest. En dat zie je ook altijd terug in de bruidsreportage. We wilden haar ook niet ziek maken, dus na een korte trouwshoot in de open lucht reden we vlug naar de trouwfeestlocatie voor het bruidsdiner en het trouwfeest.

The Ritsz in Alkmaar heeft een glazen dak waardoor je direct naar de lucht kunt kijken. Handig voor ons als bruidsfotograaf zodat we kunnen zien of het zin heeft om rond zonsondergang naar buiten te gaan! En dat was het! We hadden weer eens het geluk mee en ondanks een druk bebouwde omgeving vonden we nog net een plek om de zonsondergang shoot te doen.

Wat en schitterend bruidspaar en wat een supertoffe bruiloft! Beide broers hebben nog een jonger zusje, dus wie weet zien we de hele familie nog een keer op haar bruiloft. Hoe leuk zou dat zijn….!!

Trouwlocatie – Vredeskerkje te Bergen aan Zee & The Ritsz Alkmaar

Trouwjurk – Amiga Bruidsmode te Breda

Trouwpak – Hoes Tailors te Alkmaar

Trouwringen – Steinbergen te Amsterdam

Visagist – Suzanne Landman-Duijker

Kapper – Leontien Michiels

Bloemen – Bloemenatelier Romana

Trouwauto – Bloemenatelier Romana

Taart – Baksels te Amsterdam

DJ – Mark Riepma & Mario van Beek

Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee Vredeskerkje Bergen aan Zee
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards