Trouwlocatie Paviljoen Puur | Diemen


Het mooie van een bruiloft is dat er eigenlijk geen goed of fout is. Het enige wat je MOET doen, is volgens de wet trouwen met getuigen en het ja woord zeggen in het bijzijn van een Babs. De rest kun je dus helemaal zelf invullen, mooi toch! Zo dachten Mark en Tanja er dus ook over en planden de ceremonie na het diner met zonsondergang rond 20 uur in. Altijd leuk als een bruidspaar out of the box denkt! Het was weliswaar wat fris voor de ouderen, maar dat deed niks af aan de liefde tussen de bruid en bruidegom.

Met de Mercedes oldtimer trouwauto reden ze na de First Look in Amsterdam naar de trouwlocatie in Diemen, Paviljoen Puur. Gelukkig biedt Paviljoen Puur in Diemen altijd een bijzonder sfeervolle ambiance en zijn wij inmiddels kind aan huis daar. Dus het personeel weet exact wat ik wil en wat het beste resultaat geeft voor de sfeer tijdens de ceremonie en voor de fotografie. Daar is het ons uiteindelijk allemaal om te doen en dat is heel fijn werken!

Na de mooie ceremonie en het feest zijn we nog even meegegaan naar Hotel Okura in Amsterdam waar de bruid en bruidegom overnachtten. Het is altijd aan te raden om zelfs daar de bruidsfotograaf mee naartoe te nemen (tot op zekere hoogte uiteraard…..!) want de dag is pas voorbij als die voorbij is en je weet nooit of er toch nog een awardwinnende foto kan worden geschoten om 1 uur ‘snachts. En ja hoor, dat gebeurde gewoon! We hebben een heerlijke dag gehad met dit tof en ook nog knap duo waar de liefde vanaf spatte.

Trouwlocatie: Paviljoen Puur in Diemen, Hotel Okura in Amsterdam

Award: Masters of Dutch Weddingaward: Laatste foto van deze serieMeer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwen in Kasteel Wijenburg of de tropische bruiloft in Amersfoort.