Trouwfotograaf Amersfoort | Centraal Ketelhuis


Als je een feest geeft met 200 man verwacht je niet dat bijna iedereen zal dansen. Het gebeurde toch…..!

Adisa en Henry, een knap stel met het hart op de goede plek. Wat zijn die twee gek van elkaar…. Perfect, want dat betekent: emotie en dus misschien zelfs wat tranen van geluk! Als Emotiefotograaf gaan we dan nét even iets meer rechtop zitten ;-)

Om het logistiek makkelijk te maken hadden de bruid en bruidegom afzonderlijk van elkaar een kamer gehuurd in het Mercure hotel Amersfoort. We fotografeerden weliswaar met 2 fotografen, maar het is toch handig om even bij de bruidegom te kijken of alles goed gaat. Hij wilde een doucheshot en die kan soms tricky zijn, dus kijken we graag even of het loopt zoals we het voor ogen hadden. Dat was het geval!

Ondertussen werd de bruid heel mooi onder handen genomen door de visagist en kapper waarna zij na het aantrekken van haar trouwjurk werd opgehaald door haar vader.

De bruidegom fietste met wat vrienden op zijn zelf gemaakte fiets (heel tof ding!) naar de trouwlocatie Het Oude Magazijn in Amersfoort, waar ze de First Look hadden. Een emotioneel moment voor zowel de bruidegom als de vader van de bruid die in het bijzijn van alle gasten zijn dochter weggaf. Niet te doen voor een vader…!!

De mooie trouwceremonie Het Oude Magazijn in Amersfoort, de tranen van de bruidegom tijdens het ja-woord, de overheerlijke sweet table van Majesteit Taart die daarna klaar stond. Het was een achtbaan van emotie en genot. We vervolgden de dag met een shoot rondom Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort waar een wat rauwere industriële sfeer hangt. Een shot met de sluier in de wind naast een vervallen treinwagon kon dus niet missen. En voor een erehaag met bellenblaas kun je me altijd wakker maken en gelukkig kwam die ook nog even voorbij.

Na het diner trok het bruidspaar zich even terug en werd het feest geopend met een openingsdans waar de vonken vanaf vlogen. Logisch, want ze zijn beiden fervent dansers dus ze spetterden zo mijn camera in. Ondertussen was de zaal zo goed als gevuld met serieuze partypeople die één missie hadden: het dak eraf dansen. Gelukkig kreeg ik het bruidspaar nog even naar buiten voor een lekkere zonsondergangsshoot, maar niet te lang, want binnen werd er al hard gefeest.

Als klap op de vuurpijl ontdeed de bruidegom op spectaculaire wijze zijn bruid nog van haar kousenband en in plaats van de bruid die haar boeket gooide, gooide de bruidegom de kousenband. Te grappig, omdat de mannen onderling hadden afgesproken weg te duiken waardoor er 1 zichtbaar met veel overtuiging de kousenband ving, tot hilariteit van de vriendengroep. Mooi moment dat we vastlegden en zelfs beloond werd met een internationale Award!

Weer een schitterende bruiloft die we dankbaar van dichtbij mochten vastleggen.

Trouwlocatie: Centraal Ketelhuis & Het Oude Magazijn

Trouwambtenaar: Uw Ceremoniespreker

Taart: Majesteit taart

Nanny: The Wedding Nanny

Hairstylist: Michaele de Simone

Visagie: Beauticians

DJ: Orpheo Popken

Award: Wedding Photography Select (internationaal), zie hieronder foto met logoMeer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwfotograaf Haarlem of Trouwen in de Landgoederij Bunnik