Trouwfilm

Denken jullie er ook aan om op jullie schitterende dag een trouwfilm te laten maken? Dan zit je bij Alvafotografie helemaal goed. Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om naast een professionele fotograaf, ook een bruiloft videograaf in te zetten. Je zou misschien denken dat het verschil tussen een fotograaf en een bruiloft videograaf heel klein is, maar dat is niet zo! Het verschil zit hem erin dat een videograaf niet alleen de emoties op de juiste manier kan vastleggen, maar dat hij door het editen, het bewerken van de trouwfilm, de beelden een hele nieuwe lading kan geven. Een gevoel dat gecreëerd wordt door alle beelden in de juiste volgorde achter elkaar te zetten. Daarvoor moet je goed kunnen puzzelen, want al die beelden komen alleen tot hun recht als ze op de juiste plek staan. En laten wij nou gek zijn op puzzelen en beelden maken!

Onze bruiloft videograaf legt jullie dag vast om nooit te vergeten

Bij Alvafotografie gaan we niet voor de standaard trouwfilm. We zien in trouwvideografie wereld te veel langzame, romantische en dromerige stukken voorbij komen. Dat kan beter! Wij willen dat er waar het past energie, spontaniteit en vooral heel veel liefde uitstraalt. Geen clichés, maar pure beelden. Net als een foto vergaat een video nooit. Wij zorgen ervoor dat ieder dierbaar moment wordt vastgelegd op de dag dat jullie naar elkaar onvoorwaardelijk het ‘Ja’-woord uitspreken.

Een trouwfilm laten maken brengt een nieuw perspectief

Op de speciale dag draait alles om het bruidspaar. De prachtige jurk van de bruid is altijd weer een feest om mooi op beeld te zetten in een trouwfilm, maar ook de bruidegom, familie en getuigen horen erbij. Wij zorgen ervoor dat het niet alleen een mooie reportage wordt, dat is de basis, maar een beleving waar jullie als bruidspaar en iedereen die het later ziet, in wordt meegezogen en meegenomen naar die ene dag van jullie. Benieuwd naar hoe dat eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een trouwfilm? Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de eenvoud waarmee je met een fotograaf ook een videograaf kunt inzetten?

We leggen graag uit wat je kunt verwachten.

Neem contact op