Trouwen op Ibiza, doe je zo!


Nederland heeft ontzettend veel mooie locaties om te trouwen. Van romantische kastelen tot festival weddings, we kunnen en hebben het hier allemaal. Maar ja, als je dan toch trouwt, waarom dan niet in het zonnige zuiden? Trouwen met een tropisch uitzicht bijvoorbeeld, met de ceremonie op het strand, of een trouwshoot met een zon die ondergaat in de zee? Dat heeft toch ook wel wat hoor….. Misschien is trouwen op Ibiza dan wel iets voor jullie?

Het vergt wel enige organisatie skills. Je zult er naartoe moeten om de trouwlocatie te checken. Wie gaat de ceremonie daar leiden en spreekt die wel Nederlands of gebrekkig Engels? (ook een keer meegemaakt, dat wil je écht niet…!). En dan hebben we het nog niet over het verblijf van de gasten en hoe je mensen van A naar B zal vervoeren. Maar goed, bij de planning van een huwelijk komt nou eenmaal veel kijken, of je nu trouwt in Nederland of in het buitenland is om het even. Dus kun je net zo goed de mogelijkheden om te trouwen in het buitenland onderzoeken.

Het is altijd leuk om als trouwfotograaf betrokken te worden en vanaf de zijlijn wat suggesties te kunnen doen die niet alleen het bruidspaar ontzorgen, maar op de dag zelf ook ten goede komen van de fotografie. En laat dat laatste nou iedereen blij maken! Het is erg handig als de trouwfotograaf Spaans spreekt en helemaal als hij pro-actief meedenkt. Want hoe laat gaat de zon eigenlijk onder daar? En wat doet dat met het beschikbare licht? Hoe laat is dan de beste tijd voor een shoot? Een beetje bruidsfotograaf heeft dat en andere zaken voor een geslaagde trouwfotoreportage ver voor jullie huwelijk tot op de minuut uitgezocht.

Als het dan eindelijk zover is, zijn jullie alle tijd en moeite die je erin stopte vergeten. Want trouwen op Ibiza is echt eindeloos. Dus mocht je het overwegen, lekker doen!

Trouwen op Ibiza? Het droomhuwelijk van Jacqueline en Dennis werd werkelijkheid.

Het schitterende huwelijk van Jacqueline en Dennis en hun 2 kindjes op Ibiza begon in de villa Casa Rural Can Coves waarna alle familie en vrienden per touringcar naar het idyllische Cala Gracio werden vervoerd. Dit is een heel klein baaitje zoals Ibiza er vele heeft, alleen is deze nog lekker redelijk onbekend. Hier werd de ceremonie voltrokken waarna een fantastisch diner werd geserveerd. Het was werkelijke verrukkelijk dus ook als je niet trouwt en op Ibiza bent: ga zeker eens eten bij El Chiringuito! Tegen de avond hebben we met het bruidspaar een shoot gedaan bij een romantische ondergaande zon. Hulde voor de bruid die niet bang was om over scherpe rotsen te klimmen en te klauteren. Ik doe het haar niet na in haar bruidsjurk. Na zonsondergang wordt de lucht daar kobalt blauw, en dat is magisch voor elke bruidsfotograaf. Al snel werd het donker dus was het tijd voor feest in de villa! Een onvergetelijk huwelijk voor iedereen die erbij was, inclusief de fotograaf!Meer foto’s zien van bruiloften? Bekijk de blogs: Trouwfotograaf Amsterdam of Trouwfotograaf Haarlem