Trouwen in het buitenland | Texel

Texel of IJsland?

Trouwen in het buitenland? 

Ok, ik weet het, flauw. Maar het lijkt echt een beetje op trouwen in het buitenland; Texel! Ze trouwden op Texel, maar het leek wel of ze trouwden in het buitenland. Dat is best duidelijk te zien aan de gezichtjes, want het was nogal warm… Maar als jullie overwegen om in het buitenland te trouwen, wij zijn er graag bij!

Ik hou wel van een beetje lef dus na het kort voor te stellen wilden ze inderdaad niet alleen de doorsnee trouwfoto’s, maar ook iets met een rauw randje. Dus……ga dan lekker samen onder de douche staan, dan beginnen we de dag goed! Zo geschiedde.

2018 had een hele zomer en het was soms zo erg dat ik gelukkig 3 overhemden bij me had om de boel droog te houden. Maar ik had het soms wel met sommige gasten en het bruidspaar te doen. No pain, no glory!

Een bruiloft met een Belgisch tintje, een intiem gezelschap, een felle zon en een bak aan liefde. De perfecte mix voor een heerlijke reportage!

Trouwlocatie: Kerkje Den Hoorn

Trouwjurk: Rembo Styling

Trouwpak: Suit Supply

Trouwringen: Baunat

Kapper: Haarzaak Texel

Bloemen: Bloem Texel

Trouwen Texel Bruidsfotograaf Texel Bruidsfotograaf Texel bruid Bruidsfotograaf Texel bruid Bruidsfotograaf Texel bruidegom Trouwfotograaf Texel bruidegom Bruidsfoto Texel Bruidegom Texel First look Texel Romantisch trouwen Bruidsfotograaf Texel Bruidsmeisjes Texel Grappige bruidsfoto Trouwceremonie Texel Trouwceremonie Texel Trouwceremonie Texel Trouwen op Texel Bruidsfoto Texel Bruidsfotograaf Den Hoorn Bruidsfoto Texel Bruidfotograaf Texel Hoe strik je een strik trouwpak Trouwen in Den Hoorn Trouwen op Texel Kinderen op je bruiloft Diner bruiloft Speechen op je bruiloft
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards