Trouwen in Amsterdam | De Dam | Paviljoen Puur


Trouwen in Amsterdam

Wat kan nog Hollandser zijn dan een First Look op de Amsterdamse grachten? Heerlijk toch! (en daarna ook nog trouwen in Amsterdam!) Tim & Maren hadden zich beiden schitterend aangekleed in het Andaz Hotel aan de Prinsengracht. Zij droeg een moderne en tegelijk minimalistische trouwjurk van Wild At Heart die haar slanke figuur mooi accentueerde. En hij een classy maatpak van Misura Satoria in Amersfoort, wat een baas!

Na de First Look deden we een toffe shoot op en rondom de Dam. Een mooie uitdaging voor de bruidsfotograaf met al die mensen (en duiven) die daar altijd rondscharrelen, maar die uitdaging gaan we maar al te graag aan. Het centrum van Amsterdam geeft zeker een hele toffe achtergrond voor mooie trouwfoto’s. De trouwceremonie vond echter vlak naast Amsterdam plaats, bij Pavilioen Puur in Diemen. We kennen die locatie inmiddels heel goed en weten dat je daar adembenemend kan trouwen! Dus het was weer smullen!!

Tim & Maren lieten volop zien hoe gek ze zijn van elkaar, wat wij als bruidsfotograaf natuurlijk helemaal fantastisch vinden. Het weer zat mee, de gasten waren heel tof en relaxed. En met een dikke zonsondergang kon hun dag en die van ons, niet meer stuk.

Trouwen in Amsterdam en Diemen is een groot feest en raden we iedereen aan!

Trouwlocatie: Paviljoen PUUR Diemen

Trouwjurk: Wild At Heart

Trouwpak: Misura Sartoria Amersfoort

Weddingplanner/ stylist: NINA Weddings i.s.m. Marian Krook-Livestro van Stralend Middelpunt

Visagie: Sally-Jane Visser

Bloemen: Jennifer Laarman

Taart: Sugarlips Cakes

Band: Moov

DJ: White Vision

 

 Nog meer trouwfoto’s zien van een bruiloft in Amsterdam? Klik dan hier!!