Photobooth trouwfeest

Photobooth trouwfeest

Ja natuurlijk! Een Photobooth op je trouwfeest. Laagdrempelig, ludiek, knetterhip en klein, dus niet te opvallend. Wij vonden dat het hoog tijd werd voor iets totaal vernieuwends en van deze tijd: De Photobooth GIF!

De Photobooth GIF geeft via 2 buttons de keuze om via een iPad Pro drie foto’s óf (nog leuker!) een GIF te maken. Een GIF wordt gemaakt door 6 foto’s snel achter elkaar te schieten en daar direct een heel kort filmpje van te maken die in een ‘loop’ wordt afgespeeld, een GIF dus! Vervolgens kun je die naar jezelf laten SMS’en en worden alle gemaakte foto’s en GIF’s getoond op een webpagina van jullie bruiloft of event. Het is zelfs mogelijk om onderaan alle GIF’s  en foto’s een persoonlijke tekst te plaatsen. Met deze Photobooth krijg je iedereen, zelfs jouw doorgaans rustige oma in beweging én nog belangrijker, écht aan het lachen!

Yes! Dit willen we.

Photobooth bruiloft

Hilariteit én succes worden gegarandeerd! Is het toch geen succes willen we er ook geen betaling voor hebben. Nog nooit gebeurd!

De PhotoboothGIF is niet alleen compact (je hebt niet meer dan 1 m2 nodig), hij ziet er ook superhip en lekker retro uit.

Vraag naar de mogelijkheden, ook als jullie al voorzien zijn van een bruidsfotograaf!

Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Photobooth boeken!
Awards