Photobooth bruiloft

De traditionele Photobooth of fotohokje kennen we inmiddels allemaal. Je staat in een hokje, er worden 4 foto’s gemaakt en die rollen afgedrukt uit de machine. Heel leuk hoor, alleen heeft iedereen die nu wel gezien. Het gebruikte fotopapier is binnen een paar maanden vergeeld dus van een blijvende herinnering is helaas geen sprake.

Wij vonden dat het hoog tijd werd voor iets totaal vernieuwends en van deze tijd: De Photobooth GIF!

De Photobooth GIF geeft via 2 buttons de keuze om via een iPad Pro drie foto’s óf (nog leuker!) een GIF te maken. Een GIF wordt gemaakt door 6 foto’s snel achter elkaar te schieten en daar direct een heel kort filmpje van te maken die in een ‘loop’ wordt afgespeeld, een GIF dus! Vervolgens kun je die naar jezelf laten SMS’en en worden alle gemaakte foto’s en GIF’s getoond op een webpagina van jullie bruiloft of event. Het is zelfs mogelijk om de GIF’s aan de onderzijde te ‘branden’ of er een persoonlijke tekst op te plaatsen. Met deze Phtotobooth krijg je zelfs oma’s, opa’s en zelfs jouw doorgaans rustige tante in beweging én nog belangrijker, écht aan het lachen!

Hilariteit én succes worden gegarandeerd!

De PhotoboothGIF is niet alleen compact (je hebt niet meer dan 1 m2 nodig), hij ziet er ook superhip en lekker retro uit.

Bruiloft Photobooth

Voor meer info kun je ons bellen op 06-81052505. Voor bruidsparen die Alvafotografie boeken worden sterk gereduceerde tarieven gerekend.

Tarieven voor 3 uur:

In combinatie met het Going All the Way pakket: €149-*

In combinatie met het Going for Gold pakket: €249,-*

In combinatie met het Going for Love pakket: €299,-*

* De Photobooth GIF is in werking zolang wij geboekt zijn

Zonder trouwfotografie: €349,-, maar dan 4 uur in werking.

Klik hier voor meer info!

Neem contact op