Photobooth bruiloft

De traditionele Photobooth of fotohokje kennen we inmiddels allemaal. Je staat in een hokje, er worden 4 foto’s gemaakt en die rollen afgedrukt uit de machine. Heel leuk hoor, alleen heeft iedereen die nu wel gezien. Het gebruikte fotopapier is binnen een paar maanden vergeeld dus van een blijvende herinnering is helaas geen sprake.

Wij vonden dat het hoog tijd werd voor iets totaal vernieuwends en van deze tijd: De Photobooth GIF!

De Photobooth GIF maakt via een iPad Pro (de grootste op dit moment) 6 foto’s snel achter elkaar en maakt daar direct een GIF van, een heel kort filmpje die in een ‘loop’ wordt afgespeeld. Vervolgens kun je die naar jezelf laten SMS’en en worden alle gemaakte GIF’s getoond op een webpagina van jullie bruiloft of event. Het is zelfs mogelijk om de GIF’s te ‘branden’ of er een tekst op te plaatsen. Hiermee krijg je oma’s, opa’s en zelfs jouw doorgaans rustige tante in beweging én nog belangrijker, écht aan het lachen!

De GIF Photobooth is niet alleen compact (je hebt niet meer dan 1 m2 nodig), hij ziet er ook superhip en lekker retro uit.

Voor meer info kun je ons bellen op 06-81052505. Voor bruidsparen die Alvafotografie boeken worden sterk gereduceerde tarieven gerekend.

Tarieven voor 3 uur:

In combinatie met het Going All the Way pakket: €149-*

In combinatie met het Going for Gold pakket: €249,-*

In combinatie met het Going for Love pakket: €349,-*

* De Photobooth GIF is in werking zolang wij geboekt zijn

Zonder trouwfotografie: €399,-, maar dan 4 uur in werking.

Klik hier voor meer info!

Neem contact op