Loveshoot

Een loveshoot is het perfecte moment om samen op de foto te gaan! Wij horen vaak: ‘We houden eigenlijk niet van foto’s’. ‘Ik sta er nooit goed op’. ‘Mijn rechterkant is mijn beste kant’. ‘Poseren, nooit gedaan en daar heeft mijn vriend een hekel aan’. ‘Ik zie alles en ben dus teveel bewust van de camera als die in de buurt is’.

Ik begrijp het wel hoor, als er een grote zwarte camera in jouw richting wijst ben je je direct bewust van jouw mimiek, de camera en de fotograaf. En laat nou in ieder mens in meer of mindere mate een vorm van ijdelheid zitten. Dus hup, lachen en hopen dat het een goede hoek was op het juiste moment.

Is jullie bruiloft uitgesteld door Corona of zijn jullie niet verloofd en willen jullie gewoon samen een loveshoot boeken? Dat kan!

Een loveshoot is leuk!

Tijdens onze loveshoot worden jullie momenten samen vastgelegd. Lach, wees blij, wees jezelf. Poseren is niet nodig voor de beste foto’s. De loveshoot is daardoor niet alleen leuk voor de foto’s, maar ook leuk om samen te doen.

Boek een loveshoot

Bij het boeken van een loveshoot mogen jullie de locatie aangeven waar jullie je prettig voelen. Dit kan bijvoorbeeld in een mooi hotel. Er zijn ook steeds meer mogelijkheden om voor een paar uur een kamer te huren. Maar ook juist buiten zijn er altijd leuke en mooie plekjes te vinden. Of misschien hebben jullie wel leuke herinneringen aan een bijzonder plekje waar jullie je vastgelegd willen hebben.

After wedding shoot

Een loveshoot na jullie bruiloft kan natuurlijk ook! Zijn jullie al getrouwd, maar zoek je een reden om nóg een keer jullie trouwkleding aan te doen? Je zou bijvoorbeeld op een andere locatie dan jullie trouwlocatie mooie foto’s kunnen laten maken in je trouwkleding.

Loveshoot boeken

 

LOVESHOOT IMPRESSIE

Loveshoots van toffe stellen die jullie voor gingen:

 

Loveshoot_Alvafotografie_10

Loveshoot Alvafotografie-021

Loveshoot Alvafotografie-015

Loveshoot Alvafotografie-016

Loveshoot Alvafotografie-020

Loveshoot_Alvafotografie_04

Loveshoot Alvafotografie-12

 

 

Loveshoot_Alvafotografie_06

 

Loveshoot_Alvafotografie_07

 

Mooie kleuren loveshoot

 

Loveshoot_Alvafotografie_08

 

Loveshoot_Alvafotografie_09

 

Loveshoot_Alvafotografie_11

Na de loveshoot

Na de loveshoot krijgen jullie binnen twee weken de foto’s via een online gallery. Deze kun je downloaden en afdrukken, gebruiken voor de Save the Date, uitnodigingen of als slideshow laten afspelen op jullie grote dag!

Standaard tarief Loveshoot : €299

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie nog meer inspiratie? Laat je dan hier inspireren. Of…. lijkt het je ook leuk om met jullie hele familie een shoot te doen? Kijk dan bij onze familieshoots.

Awards