Loveshoot

Wat houdt een Loveshoot eigenlijk in?

 

Een loveshoot is het perfecte moment om samen eens op de foto te gaan! Wij horen namelijk vaak van aanstaande bruidsparen: ‘We houden eigenlijk niet van foto’s’. ‘Ik sta er nooit goed op’. ‘Mijn rechterkant is mijn beste kant’. ‘Poseren, nooit gedaan en daar heeft mijn vriend een hekel aan’. ‘Ik zie alles en ben dus teveel bewust van de camera als die in de buurt is’.

Ik begrijp het wel hoor, als er een grote zwarte toeter in jouw richting wijst ben je je direct bewust van jouw mimiek, de camera en de fotograaf. En laat nou in ieder mens in meer of mindere mate een vorm van ijdelheid zitten. Dus hup, plastic lachen en hopen dat het een goede hoek was op het juiste moment. Je weet immers nooit wie die foto te zien krijgt!

De tip van de bruidsfotograaf is dus: overweeg een loveshoot! Hierdoor kun je alvast wennen aan de camera én aan jullie bruidsfotograaf. Het lijkt heel even spannend, maar het blijkt achteraf eigenlijk gewoon leuk te zijn. Ja, je moet poseren, maar je hebt eigenlijk niet echt het gevoel gehad dat je dat aan het doen was. En echt, je zult zien dat je daarmee niet alleen hele mooie foto’s overhoudt, maar nóg meer ontspannen op je eigen bruiloft zal zijn als de camera iets dichterbij komt. Vaak zijn de bruidsparen er zo blij mee dat ze de foto’s van deze loveshoot ook gebruiken voor de Save the Date kaarten of de uitnodigingen.

Deze zomer (2020) waarin het trouwseizoen verschoven is heb ik tijdelijk een aanbod om de loveshoot kosteloos aan te bieden als deze tijdens zonsopgang(!) wordt gedaan. Locatie en datum in overleg. Neem snel contact op voor de mogelijkheden en dan gaan we lekker vroeg uit de veren!

 

Dat willen wij!

 

Loveshoots van toffe stellen die jullie voor gingen:

Loveshoot Alvafotografie-015

 

Loveshoot Alvafotografie-016

 

Loveshoot Alvafotografie-019

 

Loveshoot Alvafotografie-020

 

Loveshoot_Alvafotografie_04

 

Loveshoot Alvafotografie-12

 

Loveshoot_Alvafotografie_06

 

Loveshoot_Alvafotografie_07

 

Mooie kleuren loveshoot

 

 

Loveshoot_Alvafotografie_08

 

Loveshoot_Alvafotografie_09

 

Loveshoot_Alvafotografie_10

 

Loveshoot_Alvafotografie_11

Na de Loveshoot krijgen jullie ongeveer 15 volledig geretoucheerde foto’s die je kunt afdrukken voor aan de muur, gebruiken voor de Save the Date of uitnodigingen of als slideshow laten afspelen op jullie grote dag!

Bied je dit ook in het buitenland aan? Ja natuurlijk! We pakken zo’n 3 keer per jaar onze koffers voor een Loveshoot in de landen met zon garantie en idyllische achtergrond. Even goed de datum afstemmen en ik ben erbij!

Standaard tarief Loveshoot : €299

Awards