Tarief 2020/ 2021

Bruidsfotograaf prijzen

Onze tarieven

 

Waarom is het waardevol om te investeren in de fotografie van jullie bruiloft?

Jullie bruiloft wordt een van de allermooiste dagen in jullie leven. Na ruim 200 bruiloften te hebben gefotografeerd is dit echt iets wat we met 100% zekerheid kunnen zeggen. Dat mag ook wel, want bedenk maar eens hoeveel tijd, zorg, aandacht, liefde en energie die jullie vooraf in deze bijzondere dag hebben gestoken. Hulde! Dat ging niet vanzelf. Het enige wat jullie daarna overhouden, na al die dagen plannen en het uiteindelijke vieren van jullie dag, zijn de herinneringen aan jullie bruiloft in de vorm van schitterende foto’s. Niet alleen van jullie, maar ook van jullie dierbaren, familie en vrienden die jullie allemaal zichtbaar het geluk gunden op jullie dag. Hoe waardevol en kostbaar is dat als opeens onverhoopt sommigen er niet meer zijn, straks, over 20 jaar bijvoorbeeld?

We nemen nooit meer dan 30 bruiloften per jaar aan om de kwaliteit van elke reportage te waarborgen. De klik met ons bruidspaar is essentieel om op het juiste moment te kunnen pieken. Alles begint dus met een goede klik! Gelukkig is dat eigenlijk altijd wel het geval.

Een schitterende trouwreportage vol blijvende herinneringen heb je al voor 6 uur vanaf €1.495,-

 

Klik hier voor de 'klik'

 

Trouwen bij The Green Village Nieuwegein

Mooi bruidspaar

Inbegrepen

Wat kunnen jullie in ieder geval verwachten:

  • Volledig nabewerkte foto’s in de stijl van Alvafotografie
  • Afdrukbare foto’s zonder logo
  • Een intake gesprek waarin we jullie overladen met ideeën, enthousiasme en ervaringen
  • Een online gallery om supertrots jullie foto’s te laten zien aan familie en vrienden
  • Een toegewijde enthousiaste fotograaf die ongezien opgaat in jullie dag en er altijd 200% voor gaat
  • Een fotograaf die graag een dansje meedoet (met de camera in zijn hand), als het feest echt los gaat!
Klinkt fantastisch! Maar wat kost 11 of 13 uur fotografie? Lees de brochure.

Trouwalbums van Alvafotografie

Het afdrukken van jullie trouwfoto’s in een schitterend album is een fantastische manier om de herinnering aan jullie dag levend te houden. Een afgedrukte foto in een professionele robuuste handgebonden Trouwalbum is zoveel mooier dan een foto op een beeldscherm. De trouwalbums worden met zorg en liefde, gemaakt zodat ook de eventuele volgende generatie ook zal blijven genieten van jullie bijzondere dag.

Die willen we zien!

Trouwalbum Alvafotografie

Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak
Awards