Tarief 2020/ 2021

Kosten fotograaf bruiloft

Onze tarieven

 

Waarom is het waardevol om te investeren in de fotografie van jullie bruiloft?

Jullie bruiloft wordt een van de allermooiste dagen in jullie leven. Na ruim 200 bruiloften te hebben gefotografeerd is dit echt iets wat we met 100% zekerheid kunnen zeggen. Dat mag ook wel, want bedenk maar eens hoeveel tijd, zorg, aandacht, liefde en energie die jullie vooraf in deze bijzondere dag hebben gestoken. Hulde! Dat ging niet vanzelf. Het enige wat jullie daarna overhouden, na al die dagen plannen en het uiteindelijke vieren van jullie dag, zijn de herinneringen aan jullie bruiloft in de vorm van schitterende foto’s. Niet alleen van jullie, maar ook van jullie dierbaren, familie en vrienden die jullie allemaal zichtbaar het geluk gunden op jullie dag. Hoe waardevol en kostbaar is dat als opeens onverhoopt sommigen er niet meer zijn, straks, over 20 jaar bijvoorbeeld?

We nemen nooit meer dan 30 bruiloften per jaar aan om de kwaliteit van elke reportage te waarborgen. De klik met ons bruidspaar is essentieel om op het juiste moment te kunnen pieken. Alles begint dus met een goede klik! Gelukkig is dat eigenlijk altijd wel het geval.

Wordt jullie dag mooi? Ja natuurlijk, van het begin tot het eind! In de vroege morgen zie je de gezonde spanning op de gezichten van het bruidspaar en de ouders, in de late uurtjes is er tijd om die spanning los te laten en een dansje te doen. Ook tijdens de Corona tijd? Zeker, als je het onder een open tent doet met ‘silent disco’ headsets en afstand houdt kan het absoluut verantwoord en wel zo vriendelijk voor de buren!

Klik hier voor de 'klik'

 

Trouwen bij The Green Village Nieuwegein

Silent disco - Tarief Alvafotografie

 

Wat kost een bruidsfotograaf - Tarief Alvafotografie

 

Mooi bruidspaar

Omdat ik graag het hele verhaal van jullie trouwdag wil vertellen, ben ik uitsluitend voor jullie volledige bruiloft boekbaar.

De hele dag een professionele bruidsfotograaf? Ja, de HELE dag!

Een schitterende trouwreportage incl. trouwalbum vol blijvende herinneringen:

€2.999

Wat kunnen jullie in ieder geval verwachten:

  • Direct weten waar je aan toe bent dus geen gepuzzel met het tellen van uren en welke pakket het beste aansluit
  • Een toegewijde enthousiaste fotograaf die ongezien opgaat in jullie dag en er altijd 200% voor gaat
  • Een intake gesprek waarin we jullie overladen met ideeën, enthousiasme en ervaringen
  • Minstens 350 met zorg en kwaliteit geselecteerde en bewerkte foto’s
  • 1 Professionele afdruk op hoogwaardig acryl incl. ophangsysteem in 40×30 cm
  • Afdrukbare foto’s zonder logo
  • Schitterend exclusief trouwalbum in 30×30 cm incl. 30 pagina’s
  • Een Skype-sessie ongeveer 6 weken voor de bruiloft om de TIPS* door te spreken
  • Online gallery om supertrots alle foto’s te delen met vrienden en familie
  • Een fotograaf die graag een dansje meedoet (met de camera in zijn hand), mocht het feest losgaan!

Door deze ‘Coronatijd’ toch minder uren nodig door? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

* Wat bedoelen we met de TIPS? Er zijn ons door alle bruiloften die we hebben gefotografeerd zoveel punten opgevallen die wel of juist helemaal niet werkten. Zaken die bruidsparen heel graag vooraf hadden willen weten. Jullie zijn er net als wij bij gebaat dat we er alles aan doen om alles uit jullie trouwreportage te halen wat er in zit. Dus een goede voorbereiding kan enorm bijdragen aan het einderesultaat. Bijvoorbeeld: Wisten jullie dat je de ring op een bepaalde manier om de vinger van je partner moet doen (en op een bepaalde manier ook helemaal niet…)? Zo zijn er nog veel meer tips die we na de boeking met jullie delen en voor jullie bruiloft via een Skype gesprek nog een keer doorlopen. Alles om jullie nog meer te laten schitteren op jullie dag!

Trouwalbums van Alvafotografie

Het afdrukken van jullie trouwfoto’s in een schitterend album is een fantastische manier om de herinnering aan jullie dag levend te houden. Een afgedrukte foto in een professionele robuuste handgebonden trouwalbum is zoveel mooier dan een foto op een beeldscherm. De trouwalbums worden met zorg en liefde, gemaakt zodat ook de eventuele volgende generatie ook zal blijven genieten van jullie bijzondere dag.

Die willen we zien!

Trouwalbum Alvafotografie

Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op via onderstaande button!

Maak een afspraak
Awards