Het Oude Magazijn Amersfoort

Amersfoort

Doucheshot in hotel

Om het logistiek makkelijk te maken hadden de bruid en bruidegom afzonderlijk van elkaar een kamer gehuurd in het Mercure hotel Amersfoort voordar ze naar het Oude Magazijn in Amersfoort zouden gaan. We fotografeerden weliswaar met 2 fotografen, maar het is toch handig om even bij de bruidegom te kijken of alles goed gaat. Hij wilde een doucheshot en die kan soms tricky zijn, dus kijken we graag even of het loopt zoals we het voor ogen hadden. Dat was het geval!

Het Oude Magazijn in Amersfoort

De bruidegom fietste met wat vrienden op zijn zelf gemaakte fiets (heel tof ding!) naar de trouwlocatie Het Oude Magazijn in Amersfoort, waar ze de First Look hadden. Een emotioneel moment voor zowel de bruidegom als de vader van de bruid, die in het bijzijn van alle gasten zijn dochter weggaf.

We vervolgden de dag met een shoot rondom Het Centraal Ketelhuis in Amersfoort waar een wat rauwe industriële sfeer hangt. Een shot met de sluier in de wind naast een vervallen treinwagon kon dus niet missen. En voor een erehaag met bellenblaas kun je me altijd wakker maken en gelukkig kwam die ook nog even voorbij.

Het dak er af!

Na het diner trok het bruidspaar zich even terug en werd het feest geopend met een openingsdans waar de vonken vanaf vlogen. Ondertussen was de zaal zo goed als gevuld met serieuze partypeople die één missie hadden: het dak eraf dansen. Gelukkig kreeg ik het bruidspaar nog even naar buiten voor een lekkere zonsondergangsshoot.

Award

Als klap op de vuurpijl ontdeed de bruidegom op spectaculaire wijze zijn bruid nog van haar kousenband en in plaats van de bruid die haar boeket gooide, gooide de bruidegom de kousenband. Te grappig, omdat de mannen onderling hadden afgesproken weg te duiken waardoor er 1 zichtbaar met veel overtuiging de kousenband ving, tot hilariteit van de vriendengroep. Mooi moment dat we vastlegden en zelfs beloond werd met een internationale Award!

Trouwlocatie: Centraal Ketelhuis & Het Oude Magazijn

Trouwambtenaar: Uw Ceremoniespreker

Taart: Majesteit taart

Nanny: The Wedding Nanny

Hairstylist: Michaele de Simone

Visagie: Beauticians

DJ: Orpheo Popken

Award: Wedding Photography Select (internationaal), zie hieronder foto met logo

Overwegen jullie om te trouwen in de buurt van Utrecht? Kijk hier voor nog meer mooie trouwlocaties.

Het oude magazijn Amersfoort-29 Het oude magazijn Amersfoort-02 Het oude magazijn Amersfoort-03 Het oude magazijn Amersfoort-04 Het oude magazijn Amersfoort-05 Het oude magazijn Amersfoort-06 Het oude magazijn Amersfoort-07 Het oude magazijn Amersfoort-08 Het oude magazijn Amersfoort-09 Het oude magazijn Amersfoort-30 Het oude magazijn Amersfoort-10 Het oude magazijn Amersfoort-11 Het oude magazijn Amersfoort-31 Het oude magazijn Amersfoort-12 Het oude magazijn Amersfoort-13 Het oude magazijn Amersfoort-14 Het oude magazijn Amersfoort-15 Het oude magazijn Amersfoort-16 Het oude magazijn Amersfoort-17 Het oude magazijn Amersfoort-01 Het oude magazijn Amersfoort-18 Het oude magazijn Amersfoort-19 Het oude magazijn Amersfoort-32 Het oude magazijn Amersfoort-20 Het oude magazijn Amersfoort-21 Het oude magazijn Amersfoort-22 Het oude magazijn Amersfoort-24 Het oude magazijn Amersfoort-25 Het oude magazijn Amersfoort-26 Het oude magazijn Amersfoort-27 Het oude magazijn Amersfoort-28 Het oude magazijn Amersfoort-23 Het oude magazijn Amersfoort-34 Het oude magazijn Amersfoort-35 Het oude magazijn Amersfoort-33
Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards