Fotograaf homohuwelijk

Gay wedding

Eindelijk was het dan zover. Het ‘homohuwelijk’ of liever gezegd ‘same sex bruiloft’ van Jeroen & Martijn. Het doel van deze twee mannen was om intens van elke minuut te genieten met de mensen die belangrijk voor hun zijn. En trouwen natuurlijk en daar zo lang mogelijk van genieten.

De bruiloft werd precies zoals Jeroen & Martijn gehoopt hadden. De ceremonie werd voltrokken in De Koepel in Voorburg. Er werd ontzettend veel gelachen door het bruidspaar en de gasten en hier en daar werd een mooie gevoelige traan gelaten. Omdat dit bruidspaar zo lang mogelijk wilde genieten van hun bruiloft besloten zij om hun huwelijk over twee dagen te verdelen.

Tweedaagse bruiloft 

Het voordeel van een tweedaagse bruiloft is dat je twee keer zo lang in de welbekende trouwbubbel blijft zitten. Dat klinkt natuurlijk fantastisch! Vaak gaat de dag van een bruiloft namelijk razendsnel voorbij. Dit bruidspaar is op donderdag tijdens de trouwceremonie getrouwd. Hierbij waren alle daggasten aanwezig. Hierna zijn zij met deze daggasten gaan varen op een zeer gezellige boot en werd daarna heerlijk gedineerd in Voorburg. Als kers op de taart werd, naast de daggasten van donderdag, iedereen op dag 2 op zaterdagavond getrakteerd op een spetterend feest in De Lichtfabriek in Gouda. Dit trouwfeest zal ik niet snel vergeten. Het dak ging er af! Wat een knaller was dat zeg… De wens van deze mannen om zo lang mogelijk te genieten van hun bruiloft, dat is door deze tweedaagse bruiloft zeker gelukt!

Laat je hieronder inspireren met de trouwfoto’s van de mooie dagen van deze twee mannen.

Leveranciers

Trouwlocaties: De Koepel, Voorburg & De Lichtfabriek, Gouda

Trouwpakken: Misura Santoria, Rotterdam

Trouwringen: Juwelier Polderman, Den Haag

Bloemen: Juliana Bloemen, Voorburg

Babs: Sophie Looijesteijn van ‘Ceremoniemaker’

Wil je nog meer inspiratie opdoen, check dan de foto’s van het ontzettende blije bruidspaar Laura & Laura!

Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards