Fotograaf homohuwelijk


Doucheshot, mooi moment. Daarna ging de sh!t helemaal aan!

Eindelijk was het dan zover, 1 juli 2016. Het mannenhuwelijk van Robin en Jeroen. Ik had er al maanden naar uitgekeken. Niet per se omdat het mannen zijn. Maar omdat ik tijdens de gesprekken zag dat ze écht klopten samen. We hadden ook gewoon een toffe klik. Emotie dus, en daar hou ik van en mijn camera trouwens ook :).

Ze hadden uitgezocht dat statistisch gezien 1 juli de meeste kans op zon had. Jammerrrrr, welcome to Holland boys ’n girls, die vlieger ging helaas niet op. Maar het was zeker wel een fantastische dag die al heel goed begon met de doucheshot van Jeroen. Ja, het is even wennen als je met je boxershort onder de douche staat en de fotograaf redelijk dicht in de buurt is, maar Jeroen leek een geboren model en had er geen enkele moeite mee. Even happen naar lucht en hup weer met zijn gezicht eronder. Mooie foto’s van de bruidegom tijdens het zogenaamde ‘getting ready’ moment geven een goede balans tegenover het ‘aankleedgeweld’ van de bruid, maar goed daar was hier dus eigenlijk geen sprake van. Maakte niet uit, mooie shot gemaakt…en dat was tevens het meest nuchtere moment van de dag, want daarna ging de sh!t he-le-maal aan!!

Nog niet eerder heb ik zo’n achtbaan van emoties bijgewoond. Zenuwen, verdriet, intense lol, trots, verrassing en een hele grote volle bak met liefde. Eindeloos voor de fotograaf want ik zat er met mijn 2nd shooter Marieke bovenop. Soms kwamen de emoties té dichtbij en moest ik mijzelf mentaal even distantiëren om het nog goed vast te kunnen leggen. Nou, dan weet je wel dat je als emotiefotograaf bij de juiste bruiloft zit…

Het is ondanks een spatje regen een hele mooie dag geworden met als gouden randje dat oma er gelukkig nog bij kon zijn. Aan de emotie van Robin en connectie met zijn oma is te zien dat zij een bijzondere vrouw moet zijn geweest. Een hele bijzondere dag van 2 hele toffe mannen waar ik met heel veel plezier een klein onderdeel van kon zijn.

Ben je ook een sucker for emotie net als ik? Check de foto’s hieronder!

Trouwlocatie Raadhuis Heemstede, Event center Fokker

Trouwauto: JS Trouwauto’s

Wedding Photography Select Award (internationaal): Douchefoto van Jeroen