Trouwen bij De Landgoederij


Mirjam en Niels gingen trouwen bij de Landgoederij in Bunnik​. Een prachtige trouwlocatie waar we al eens eerder zijn geweest.

Op de bruiloft van Mirjam & Niels kijken we met zoveel plezier terug. Het landelijke ouderlijk huis van Mirjam waar zij zo mooi werd opgemaakt door haar visagiste, het weidse groen op de achtergrond tijdens het aantrekken van haar jurk, de emotionele first look waarbij Mirjam de bruid zich voor het eerst in haar schitterende trouwjurk toonde aan haar bruidegom Niels. De dag begon eenvoudigweg helemaal fantastisch. Het beloofde dus ook echt een bijzondere dag te worden voordat ze zouden trouwen bij de Landgoederij in Bunnik!

Trouwauto?

Geen trouwauto, nee joh,  voor de gasten hadden ze een lekkere grote retro gele schoolbus geregeld! Supertof, daar konden we wel iets mee! Bij aankomst lieten we hem gelijk doorrijden het weiland op voor een heerlijke shot met de gasten op achtergrond. Een hele toer met zo’n apparaat, maar ja, we willen altijd nét iets anders dus hup rijden met dat ding. Hilariteit helpt altijd om mensen lekker puur te laten lachen, yes!
We reden vervolgens met zijn allen naar Kasteel Cammingha in Bunnik voor de trouwceremonie. Deze locatie is niet heel groot en daardoor lekker intiem. Na de ceremonie zijn we met het bruidspaar aan de slag gegaan voor wat creatieve bruidsfoto’s en stond daarna de sloep klaar om met het bruidspaar te varen naar de Oude Dorpskerk voor de kerkelijke ceremonie. Die sloep hoort trouwens bij het kasteel dus een leuke extra om gebruik van te maken. Zeker in die omgeving…!

Trouwfeest!

Na een heerlijk verzorgd buffet werd het feest geopend met de Same Day Edit die we gemaakt hadden om alle mensen die er overdag niet bij waren mee te laten genieten van hun dag. Zo’n Grand Opening is een gegarandeerd succes, ook in de Landgoederij! De lucht tijdens zonsondergang was buitengewoon mooi dus die wilden we kosten wat het kost meepakken. Ze begrepen het gelijk en dat werd beloond met een hele mooie achtergrond voor de champagneshot.

De bruiloft van Mirjam & Niels was er echt een voor in de boeken. Een mooie dag, met mooie mensen om hen heen en een mooi stel, in alle opzichten.

Same Day Edit (klik hier): Alvafotografie

Trouwlocatie: Kasteel Cammingha, de Oude Dorpskerk Bunnik, de Landgoederij

Photobooth: PhotoboothGIF

Visagiste: Studio Giovanna