Corona en jullie bruiloft

1,5m Wedding

Vandaag zou ik mijn 12e bruiloft van dit jaar fotograferen, maar helaas. Veel van de bruiloften die ik tot 1 juni zou fotograferen zijn verzet. Tot en met januari was ik nog druk geweest met alle huwelijken af te ronden van 2019. De laatste trouwalbums werden verzonden, alle foto’s had ik gearchiveerd op mijn computer om weer ruimte te maken voor foto’s van alle bruidsparen van 2020. En ik was eind 2019 van Canon volledig overgestapt op Sony zodat ik ook gebruik kon maken van de allerlaatste technologische ontwikkelingen op fotografie gebied.

In februari zou ik mezelf weer opladen voor een nieuw trouwseizoen. Ik was er helemaal klaar voor en had er weer helemaal zin in!

Corona

Het eerste Corona-geval werd eind februari gemeld; ik kon me toen nog niet indenken wat voor gevolgen dit zou kunnen hebben. Inmiddels is het medio mei en zijn we in een hele nieuwe wereld beland; 1,5 meter afstand houden, thuiswerken, niet bij opa en oma langs, drie kleine kinderen dagelijks om ons heen, geen sportschool, geen bbq met vrienden terwijl het heerlijk weer is en last but not least; geen bruiloften!

Nu zijn de maatregelen per 1 juni iets versoepeld, maar we zitten nog steeds in het ‘nieuwe normaal’.

En bespreek dat maar eens met je bruidsparen, dat dit het nieuwe normaal is. Want onze bruidsparen hadden vóór het nieuwe normaal al heel veel tijd gestoken in het zoeken naar een mooie bruidsjurk, de uitnodigingen waren de deur al uit, de ringen waren allang uitgekozen, de trouwauto was al geregeld en er waren ook al tickets voor ons geboekt voor de bruiloften in Italië en Spanje. En dan te denken dat alle mooie trouwlocaties al geboekt waren bij Paviljoen Puur, Green Village, Rederoordt, Dengh, Mereveld, West-Indsich Huis, buitenland en ga zo maar door. En nu, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje en moeten er nog veel wennen aan het nieuwe normaal.

Dus lieve bruidsparen van 2020, de teleurstelling is voelbaar als jullie trouwdag voor de deur staat, echt! Die bijzondere trouwdatum die jullie met heel veel zorg hebben gekozen, trouwen zodat ook de oudere dierbaren er nog bij kunnen zijn, trouwen voordat jullie een huis wilden gaan kopen of misschien een kinderwens hebben, al die tijd die jullie in jullie voorbereidingen hebben gestoken. Alle onzekerheid over jullie bijzondere dag is niet leuk.

Het glas is halfvol

Maar…..wanneer het zover is en jullie bijzondere dag plaatsvindt, dan zorg ik, samen met jullie, voor een onvergetelijke dag! Dan zal iedereen niet alleen jullie geluk, maar ook de liefde, vrijheid en gezondheid vieren. Dat zul je écht gaan zien. De foto’s en het album zullen achteraf nóg meer waarde hebben. Want als je over een X aantal jaar met je man mijmert over je huwelijksdag: “Weet je nog, dat onze bruiloft door Corona in een kleiner gezelschap werd gevierd?” Dan verzeker ik jullie dat je nog steeds stralend van geluk jullie dag zullen herbeleven.

En voor mij? Het nieuwe normaal heeft voor mij ook z’n voordelen. Ik heb nóg meer tijd gekregen om met mijn nieuwe apparatuur creatief te experimenteren en omdat mijn kinderen nu dus ook zoveel thuis zijn, zijn zij vaak een gewillig slachtoffer. Ik was al even bezig met mijn nieuwe website en ik heb nu nog meer tijd gekregen om deze helemaal af te maken zoals ik dat wil. Ik heb meer tijd om te sporten, zodat áls de eerste bruiloft weer mag plaatsvinden, ik nog fitter ben en met nog meer energie kan knallen!

Mijn glas blijft altijd halfvol! Met of zonder haar, ik ben er helemaal klaar voor.

 

Check mijn beschikbaarheid!

Reserveer op tijd jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn altijd snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Neem dan contact op via onderstaande button!

Wat is jullie trouwdatum?
Awards