Bruidsfotograaf Marken | Robacher’s Watermolen


Een bruidspaar uit Marken! Yes! Je komt er zelf eigenlijk niet zo snel en met zo’n 2000 inwoners is de kans dat je een bruiloft fotografeert van een koppel die uit Marken vandaan komt niet groot. Deze bruidsfotograaf (niet uit Marken) was de gelukkige om deze ervaring erbij te mogen schrijven!

Loveshoot

We hebben enkele maanden voor de bruiloft eerst nog een Loveshoot of Pre-weddingshoot gedaan. Iets wat elk bruidspaar toch altijd helpt om alvast te wennen aan de aanwijzingen en de aanwezigheid van de fotograaf. Met als mooie extra: toffe foto’s! Een van die foto’s hebben ze op hun uitnodiging gezet, heel leuk! Ze waren daarna helemaal klaar om te trouwen.

Marken heeft veel authentieke plekjes die een perfecte achtergrond geven voor een oer Hollandse bruidsfoto’s. Van de welbekende Vuurtoren (Paard van Marken) tot de sfeervolle kleine steegjes, het lijkt alsof de tijd daar schitterend stil heeft gestaan.

De trouwceremonie vond plaats in Robacher’s Watermolen. Een trouwlocatie waar we eerder zijn geweest. Elke bruiloft krijgt daar door de groene omgeving en de vele hoge bomen vanzelf iets sprookjesachtig. Zo mooi!

Louise en Sander zijn een rustig stel dat misschien niet direct houdt van alle belangstelling. Het is daarom des te toffer dat ze zo lekker zichtbaar aan het genieten waren van hun bruiloft en van elkaar. De liefde spatte er vanaf en als absolute kraker zetten ze een openingsdans neer die de hele tent op zijn kop zette. Een mini complimentje voor moi, de bruidsfotograaf, begreep ik later, omdat ik ze met foto’s had kunnen overhalen tóch een openingsdans te doen… Fantastisch natuurlijk!

Later die avond zijn we nog naar buiten gegaan voor wat mooie bruidsfoto’s tijdens zonsondergang en ook die zat mee!

Een heerlijke bruiloft van een heel lief bruidspaar waarvan ik zeker weet dat ze nog lang en gelukkig zullen leven.

Trouwjurk: Fem’s Weddingshop

Trouwpak: Schutz mannenmode

Trouwringen: Brouwers juweliers

Visagist en kapper: Marall by Mar

Bloemen: Sas Bloemiste

Taart: La Mia Torta

DJ: SkyFlyWillen jullie nog noordelijker trouwen, Texel bijvoorbeeld? Bekijk dan hier de foto’s van deze blog!

Of als jullie nog meer willen zien van het trouwen bij Robacher’s Watermolen, kun je ook deze blog bekijken.