Het internationale event, Bols Around the World 2015!


Elke event is totaal anders, zo zie je maar. De meeste die ik als eventfotograaf mag fotograferen zijn vaak heel bijzonder en dan opeens, als je al best veel gezien hebt…..komt Bols Around the World voorbij. Een bijzonder meerdaags internationale event tot de macht 5, zoiets.

Het afgelopen jaar deden 5000 bartenders(!) uit 80 landen mee aan de Bols Around the World Competition. Vaklui die écht weten waar ze mee bezig zijn als het gaat om creativiteit, techniek en kennis maar ook entertainment rondom high end bartending. In totaal moesten ze 12 uitdagingen aangaan. Na 12 zenuwslopende weken werden de winnaars bekend gemaakt die een kick-ass Bols Around the World Amsterdam Experience kregen. Een 3-daagse, volledig door Lucas Bols verzorgde reis naar Amsterdam!! Dit resulteerde in het zeer bijzondere internationale event met professionele bartenders die diepgaande vakkennis hebben en verder willen uitbreiden, maar uiteraard ook exact weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Deze bijzondere mensen mocht ik volgen met mijn camera. What a ride…..!

 

Dag 1 van het internationale event Bols Around the World

Bols Business class met internationale sprekers met ‘savonds een overvalste Rooftop party in een penthouse op het Leidseplein.

Dag 2

House of Bols tour, sloepvaren door de grachten in een zonnig Amsterdam, bezoek aan de Lucas Bols distilleerderij inclusief het creëren van een eigen signature likeur onder leiding van Meester Distillateur Piet van Leijenhorst.

Dag 3

Masterclass in de Bols Academy door Sumire Miyanohara, met een workshop ijs snijden op Japanse wijze.

Hier een foto impressie van dit internationale event tijdens de drie strak georganiseerde dagen: