Even iets anders, trouwkaarten!


3x Originele en Verrassende Trouwkaarten (Gastblog)

De uitnodiging van jullie bruiloft moet jullie genodigden verrassen en omver blazen! Het moet indruk maken en enthousiasme voor de dag opwekken, zodat jullie gasten er net zo naar zullen uitkijken als jullie zelf. Om dit voor elkaar te krijgen verstuur je geen standaard trouwkaart. Nee er zijn veel leukere en opvallendere alternatieve verkrijgbaar. In dit blog zullen jullie kennis maken met 3 originele en verrassende trouwkaarten die vallen in de categorie ‘out of the box’. Dus zijn jullie op zoek naar kaart om jullie gasten mee te verrassen? Lees dan snel verder.

Springende ‘Out of the Box’ trouwkaart

Deze kaart is zoals de naam al doet vermoeden ‘Out of the Box’. De Out of the Box Card van LocoMix is een opvallende uitnodiging die plat in een envelop met scheurstrip wordt verstuurd. Wanneer de ontvanger van de trouwkaart de scheurstrip los trekt, springt een kubusvormige kaart hem of haar tegemoet. Dit effect is opvallend en gegarandeerd iets wat jullie bruiloft gasten nog niet eerder hebben gezien. Het schrikeffect van de kaart zorgt ervoor dat de ontvanger getriggert wordt en snel meer te weten wil komen over deze bijzondere kaart. Volledige aandacht zal hij of zij dan ook hebben voor de boodschap: jullie trouwdag. Kenmerkend voor de trouwkaarten en uitnodigingen van LocoMix is dat  het product volledig naar wens kan worden opgemaakt. Voor de zes vlakken van de kubus staat een uitgebreide collectie ontwerpen klaar die de grafisch vormgevers graag voor jullie naar wens maken. Tip: het is ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp te maken! Vraag hiervoor de opmaakbestanden aan en ga zelf creatief aan de slag met jullie trouwkaarten.

Puzzelend naar de boodschap

Een standaard trouwkaart toont vaak veel informatie in een keer. Maar wil je de spanning opbouwen? Ga dan voor een Puzzel trouwkaart! Deze kaart wordt in 40 puzzelstukjes verstuurd en de ontvanger zal eerst de puzzel in elkaar moeten leggen voordat duidelijk wordt wat de boodschap is. De Puzzel wordt verstuurd in een verzenddoosje die wordt dichtgeplakt met sluitzegels. Dit om te voorkomen dat het doosje in de post open gaat. Op het doosje wordt een adressticker geplakt met ruimte voor NAW gegevens en de benodigde postzegels zodat ook deze Puzzel trouwkaart in een unieke verpakking gepost kan worden. Voor de Puzzel zijn ook verschillende ontwerpen beschikbaar, het leuke van deze kaart is dat het zowel horizontaal als verticaal kan worden opgemaakt. Kies de variant die het beste bij jullie past en verras familie en vrienden met een puzzelende boodschap.

Een grootse bruiloft aankondiging

Jullie gaan trouwen en dit wil je het liefst van de daken schreeuwen. Om ook jullie bruiloft aankondiging groots aan te pakken kunnen jullie kiezen voor deze trouwkaart in poster formaat. De Trouwposter is een grootse aankondiging die zoals het een poster betaamd in de bijbehorende koker geleverd én verstuurd zal worden. De koker van deze trouwkaart past precies door de brievenbus en de adressticker maakt het mogelijk om de trouwkaart in deze unieke verzendverpakking te versturen. Dit maakt dat de Trouwposter gegarandeerd zal opvallen tussen de standaard poststukken en hiermee is de aandacht van de ontvanger meteen op jullie uitnodiging gevestigd. De Trouwposter is in verschillende formaten te bestellen en leent zich door de mogelijkheid om dubbelzijdig te printen perfect voor een splitsing tussen dag- en avondgasten.

Meer weten over deze en andere opvallende trouwkaarten en uitnodigingen? Bekijk eens de website van LocoMix. Hier is het ook mogelijk om demo’s van deze kaarten aan te vragen zodat je het effect live kunt ervaren!